Home Auto Genesis hypercar-concept, BMW Neue Klasse SUV: de beste foto’s van deze week

Genesis hypercar-concept, BMW Neue Klasse SUV: de beste foto’s van deze week

0
Genesis hypercar-concept, BMW Neue Klasse SUV: de beste foto’s van deze week


Genesis heeft zich voorgesteld hoe een hypercar, vormgegeven volgens de principes van de huidige ontwerptaal van het merk, eruit zou kunnen zien, en presenteerde de resultaten deze week met de X Gran Berlinetta-concept.

Ken Block bestuurt de Audi S1 ​​E-Tron Quattro Hoonitron in Electrikhana 2

Ken Block bestuurt de Audi S1 ​​E-Tron Quattro Hoonitron in Electrikhana 2

Ken Block speelde in een laatste aflevering van de Gymkhana-videoreeks, een serie die hij in 2008 maakte toen hij een video uploadde waarin hijzelf oefende voor een komende rallyrace. Het nieuwste filmpje ziet de overleden rallyrijder en mede-oprichter van DC Sneakers Audi’s S1 E-Tron Quattro Hoonitron door de straten van Mexico-Stad rijden.

Mercedes-Benz AMG CLE 53 uit 2024

Mercedes-Benz AMG CLE 53 uit 2024

AMG onthulde zijn eerste versie van de nieuwe Mercedes-Benz CLE-Klasse in de vorm van de CLE 53 uit 2024. Hij beschikt over een mild-hybride aandrijflijn die goed is voor 443 pk, maar dit is niet AMG’s krachtigste CLE-Klasse-lid op de tekentafel.

Spyshots BMW iX3 (Neue Klasse) uit 2026 - Fotocredit: Baldauf

Spyshots BMW iX3 (Neue Klasse) uit 2026 – Fotocredit: Baldauf

BMW is van plan de komende jaren meerdere elektrische voertuigen te lanceren op foundation van een platform van de volgende generatie dat meer kracht en efficiëntie belooft dan de huidige technologie van de autofabrikant. De nieuwe voertuigen staan ​​bekend als de Neue Klasse-familie, en een ervan, onlangs vastgelegd door onze spionagefotografen, zal een compacte crossover zijn die waarschijnlijk dienen als de volgende iX3.

Lamborghini Revuelto Opera Unica

Lamborghini Revuelto Opera Unica

Lamborghini onthuld een eenmalige Revuelto ontwikkeld onder het Opera Unica-programma dat wordt aangeboden door de personalisatieafdeling Advert Personam van de autofabrikant. De auto en zijn wilde afwerking markeren het 60-jarig jubileum van Lamborghini, maar dienen ook als middel om te laten zien wat mogelijk is bij Advert Personam.

1922 Oostenrijkse Daimler ADS-R raceauto “Sascha”

1922 Oostenrijkse Daimler ADS-R raceauto “Sascha”

Ferdinand Porsche werkte voor een aantal bedrijven voordat hij in 1931 het ingenieursbureau Porsche oprichtte. Een van die bedrijven was het Oostenrijkse Austro Daimler, waar hij de ADS-R-raceautodie Porsche deze week in volledig gerestaureerde vorm onthulde.

Gemodificeerde Porsche 911 bereikt 7.000 meter op de Ojos del Salado in Chili - december 2023

Gemodificeerde Porsche 911 bereikt 7.000 meter op de Ojos del Salado in Chili – december 2023

Porsche toonde deze week ook een aangepaste 911 die een wereldrecord hoogte voor een voertuig op wielen. Het document werd gevestigd op de Ojos del Salado in Chili, de hoogste vulkaan ter wereld.

2024 Heldere lucht

2024 Heldere lucht

En tenslotte de 2024 Heldere lucht debuteerde met een herschikte line-up en een lagere toegangsprijs. De basisprijs bedraagt ​​$78.900, wat $5.000 minder is dan het voorgaande jaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here