Home Sport Caitlin Clark gaat naar Indiana Fever in 2024 WNBA Draft… als ze prof wordt

Caitlin Clark gaat naar Indiana Fever in 2024 WNBA Draft… als ze prof wordt

0
Caitlin Clark gaat naar Indiana Fever in 2024 WNBA Draft… als ze prof wordt


De Indiana Fever eindigde afgelopen seizoen algemeen op 13-27, het derde slechtste file in de WNBA. Zondag veranderden ze hun toekomst voor altijd door de WNBA Draft-loterij van 2024 te winnen en de nummer 1 algemene keuze te behalen in wat vermoedelijk de Caitlin Clark-draft is.

The Fever had de beste kansen op weg naar de draft met een kans van 44,2 procent om de eerste keuze binnen te halen. Het is het tweede jaar op rij dat The Fever de loterij heeft gewonnen. Vorig seizoen selecteerde Indiana de grote Aliyah Boston uit South Carolina op nummer 1 in het algemeen klassement. Boston received het afgelopen seizoen Rookie of the 12 months.

Indiana zal in 2024 een nog grotere ster landen, ervan uitgaande dat Clark aan de tocht deelneemt. Clark zit in haar vierde jaar in Iowa, maar technisch gezien zou ze terug naar college kunnen gaan omdat ze een additional Covid-seizoen heeft. Clark zei dat ze dat zou doen ‘Behandel dit jaar alsof dit mijn laatste jaar is’ op weg naar dit seizoen met de Hawkeyes. Bekijk hier de video waarin The Fever de eerste keuze wint:

Clark is misschien wel de grootste ster in de WNBA-draft in de geschiedenis van de competitie. We profileerden haar opkomst in het universiteitsbasketbal tijdens haar tweede seizoen. Als junior leidde ze Iowa naar de nationale kampioenswedstrijd voordat hij tekortschoot in een klassieker tegen LSU.

Clark was als junior de nationale speler van het jaar. Zij overtrof vorige week de 3.000 carrièrepunten op universitair niveau.

Followers konden niet geloven dat The Fever de beste keuze had weten te maken in wat het Clark-ontwerp zou moeten zijn.

Clark en Boston zouden een ongelooflijke combinatie zijn. Bekijk hier hoogtepunten van Clark in het laatste NCAA-toernooi:

Indiana is van Caitlin Clark… zolang ze prof wordt. Nu Tyrese Haliburton een nieuwe ster wordt voor de PacersIndiana basketbal is helemaal terug.

De Los Angeles Sparks krijgen de nummer 2 keuze, de Phoenix Mercury krijgt de nummer 3 keuze en de Seattle Storm verdient de nummer 4 keuze in de draft loterij.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here