Home Auto 2024 Honda Civic Sort R landt met prijsverhoging

2024 Honda Civic Sort R landt met prijsverhoging

0
2024 Honda Civic Sort R landt met prijsverhoging


De Honda Civic Sort R uit 2024 kost $ 1.900 meer dan het voorgaande modeljaar.

Voor het eerst opgemerkt door Motor1heeft de Civic Sort R nu een basisprijs van $ 44.795 vóór bestemming. Dat is een stijging ten opzichte van $ 42.895 voor het mannequin uit 2023. De verplichte bestemmingstoeslag van $ 1.095 is niet veranderd, en als je deze erbij optelt, kom je in totaal op $ 45.890. Honda biedt niet meerdere uitrustingsniveaus voor de Civic Sort R, dus dat is minstens zo hoog als vóór de opties.

Er zijn geen duidelijke wijzigingen aangebracht voor 2024, het tweede modeljaar voor de huidige generatie Sort R. Een woordvoerder van Honda vertelde Motor1 dat de prijsstijging te wijten was aan “hogere kosten in verband met productie en logistiek en van kracht wordt met modeljaar 2024. “

Standaardvoorzieningen zijn onder meer 19-inch wielen, een Bose-audiosysteem en de Honda Sensing-bundel met rijhulpmiddelen. De Sort R is uitsluitend verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en voorwielaandrijving. Een 2,0-liter turbo-4-motor levert 315 pk en 310 lb-ft koppel, waardoor de Civic Sort R de krachtigste productieauto is die Honda ooit in de VS heeft verkocht

Honda Civic Type R uit 2024

Honda Civic Sort R uit 2024

Gebaseerd op de Civic van de 11e generatie hatchback vertegenwoordigt de huidige Sort R de zesde generatie op het naamplaatje, zij het pas de tweede die de VS bereikt. meer volwassen gevoel dan zijn voorganger, maar dat vinden wij prima. De huidige generatie Civic Sort R verdiende de titel van Motor Authority Beste auto om te kopen 2023.

Zoals Motor1 opmerkt, is de Civic Si sedan kreeg niet zo’n grote prijsstijging voor 2024. Het begint bij $ 30.195 met bestemming, of $ 300 meer dan het mannequin uit 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here