Home Voeding Voel je geweldig Systeemrecensie

Voel je geweldig Systeemrecensie

0
Voel je geweldig Systeemrecensie


Ik was vandaag jaren oud toen ik hoorde over het bestaan ​​van het Really feel Nice System van Unicity. Blijkbaar gaat het los op TikTok, die beerput van slechte diëten en verkeerde informatie over voeding.

Zeer merkonafhankelijk.

Deze Really feel Nice System evaluation gaat al je brandende vragen over het Really feel Nice System van Unicity beantwoorden:

Wat is het Really feel Nice-systeem?

Werkt het Really feel Nice-systeem?

Wat is het onderzoek achter het Really feel Nice System?

Laten we beginnen.

Wat is het Really feel Nice-systeem van Unicity?

Het Really feel Nice System (FGS) is een dieet – ja, het is een dieet, voor het geval je dacht dat het een ‘way of life’ was – programma dat twee supplementen combineert met intermitterend vasten. FGS beweert te helpen bij het reguleren van de eetlust en gewichtsverlies, terwijl u uw normale dieet volgt!

Behalve, dat is een aas en een omschakeling – ik noem het nu. Er zit een enorme vangst.

Je kunt je gewone eten eten, maar je eet maar 4 uur per dag.

Hier is een afbeelding van de Really feel Nice System-website:

voel een geweldig systeem door uniciteit

Wat denk je dat er gaat gebeuren, met slechts vier uur per dag om voedsel te consumeren?

Je calorie-inname zal dalen.

Je zult afvallen.

Het is geen rocket science.

Werkt het Really feel Nice-systeem? Ik weet zeker dat dat zo is… voor een tijdje. Maar het is belangrijk om na te denken over wat wij beschouwen als ‘succes’ bij het afvallen.

Betekent jouw versie van ‘succes’ afvallen, om het kort daarna weer aan te komen? De meesten van ons zijn het erover eens dat dit geen gezonde manier van eten of leven is. Wanneer u een nieuw dieet overweegt, zou uw eerste vraag moeten zijn of het LEVENSLANG duurzaam is. Dat is hoe lang je zoiets als het Really feel Nice-systeem moet volgen om op gewicht te blijven.

Zodra u stopt met een restrictief dieet en normaal begint te eten (zie het onder ogen: dit is onvermijdelijk), komt het gewicht terug, soms zelfs meer.

De Really feel Nice System-site gebruikt de woorden ‘eenvoudig’ en ‘gemakkelijk’ om het programma te beschrijven.

voel een geweldig systeem door uniciteit
voel me geweldig systeemrecensie

Dit zijn rode vlaggen die op je emoties inspelen.

Als diëtist heb ik gezien dat deze woorden het ene dieet na het andere beschrijven, en het is een totaalspel om je een slecht gevoel over jezelf te geven als je onvermijdelijk faalt in welk programma je ook gebruikt.

Zoals in: ‘Dit dieet is gemakkelijk, waarom zou ik het niet volhouden? Ik ben een mislukkeling.’

Laten we dit zeggen: diëten zoals het Really feel Nice System-dieet zijn gemaakt voor gebruik op korte termijn. De overgrote meerderheid van de mensen wil hun eten waarschijnlijk niet beperken tot 4 uur per dag, en zou het uiterst moeilijk vinden om dit vol te houden.

Het probleem is dat eten in zo’n korte tijd niet alleen ellendig is, maar dat het zich ook uitbreidt naar andere gebieden van ons leven.

Welk voorbeeld geven we aan onze kinderen als we dit soort voedsel beperken?

Wat doen we met sociale bijeenkomsten als onze maaltijdtiming zo rigide is? Hoe zit het als we op reis zijn?

Sommige mensen interesseren zich niet voor deze dingen. Ik durf te wedden dat de meesten van ons dat doen.

Het Really feel Nice System-supplementen.

Het Really feel Nice System-dieet maakt niet alleen gebruik van tijdgebonden eten, het vereist ook twee supplementen, Unimate en Stability.

Interessant is dat de sitelinks om Really feel Nice System-supplementen te kopen naar Amazon gaan (ik vond een pakket van 60 van beide supplementen voor $ 299 CAD). Ik vind het uiterst willekeurig en zorgwekkend dat dit programma geen speciale winkel lijkt te hebben waar het zijn producten kan verkopen.

Unicity Unimate, dat ‘s ochtends als ‘ontbijt’ wordt ingenomen. Nee. Dat is geen ontbijt, maar laten we dat feit voorlopig negeren.

Het bedrijf beweert dat Unimate een hele reeks dingen doet:

voel geweldige systeemsupplementen

Unimate is eigenlijk een yerba mate-supplement. Yerba mate komt van een plant en wordt als thee gebruikt. Er wordt gedacht dat het een eetlustremmer en vetverbrander is, hoewel het onderzoek daar niet zo zeker van is.

Het onderzoek naar yerba mate, volgens examinator.comis tamelijk onopvallend vanwege de effecten op vetoxidatie, bloedglucose en ldl cholesterol. Dit onderzoek uit 2014 bij 14 mensen ontdekten dat een dosis yerba mate van 1 gram vóór het sporten de vetoxidatieniveaus verhoogde ten opzichte van het gebruik van koolhydraten. Dit is veelbelovend, maar de studie is oud en klein en niet bepaald een bewijs dat Unimate effectief is bij het afvallen.

Meld u hier aan voor Look at+ en ontvang het laatste onderzoek, overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen!

Ik kon geen onderzoek vinden over het Unimate-product zelf.

Ik kon ook geen enkel bewijs vinden dat de andere beweringen over Unimate – het bevorderen van gevoelens van welzijn, het bevorderen van de productie van ketonen, helpt bij de spijsvertering, bevordert de mentale helderheid en ondersteunt de metabolische gezondheid (let op het gebruik van het woord ‘ondersteunt’ – met opzet). vaag om te voorkomen dat er een declare wordt ingediend die in strijd is met de FDA-regels inzake gezondheidsclaims).

Al met al een zeer duur complement dat mogelijk een beperkt nut heeft.

Unicity-balans is een vezelsupplement dat – verrassing! – is gebaseerd op een gepatenteerde formule van verschillende vezelbronnen. Eigen formules zijn een rode vlag als aanvulling. Het spreekt voor zich dat wanneer u iets in uw lichaam stopt – vooral een complement met verschillende ingrediënten – u het volgende moet willen weten:

Wat zit er in het complement.

Als de ingrediënten in het complement in effectieve doses zijn.

Als de ingrediënten in het complement in doses voorkomen die kunnen interageren met iets anders dat u gebruikt.

Helaas verbergen bedrijfseigen formules veel van die informatie (behalve punt #1). Ik beschouw ze als een scherm waar bedrijven zich achter verschuilen, niet alleen om hun supplementenrecepten niet op te geven, maar ook om theoretisch (ik zeg niet dat dit bedrijf dit doet, maar je moet er rekening mee houden) subklinische doses van wat het ook is dat ze verkopen.

uniciteitsevenwicht

Unicity Stability bevat slechts 3 gram vezels per portie. Dat is een klein bedrag voor een echt vezelsupplement. Daarnaast bevat het complement een mengsel van vitamines en mineralen, die je uit de voeding kunt halen, mits je gevarieerd eet.

Ik raad niemand vitamines en mineralen aan, tenzij ze een specifieke reden hebben om ze te nemen… zoals een tekort. Zelfs in dat geval zou ik aanraden alleen datgene te nemen waar je een tekort aan hebt, en geen multivitamine.

Dit is de reden waarom ik multivitaminen niet aanbeveel

De gemiddelde persoon zou minimaal 25 gram vezels per dag moeten consumeren. Tenzij u ervoor zorgt dat u zoveel vezels in uw dieet krijgt, vooral als u maar vier uur per dag eet, krijgt u waarschijnlijk niet genoeg.

Tweemaal daags 3 gram vezels zal waarschijnlijk niet zoveel helpen, en het is de vraag of Unicity Stability alle effecten heeft die Unicity ervoor belooft.

Ik betwijfel ten zeerste of een additional 6 gram vezels de eetlust tussen de maaltijden door zal helpen verminderen en de opname van koolhydraten in het lichaam zal helpen verminderen.

Het is bekend dat vezels helpen bij de regulering van de bloedsuikerspiegel, de darmgezondheid en het cholesterolgehalte.

Het eten van voldoende vezels kan ook helpen bij gewichtsbeheersing, omdat vezels de verzadiging vergroten, maar – en dit terzijde – alleen maar ‘vol’ zijn is niet hetzelfde als ‘tevreden’ zijn. Dit is wat diëten altijd verkeerd hebben gedaan. Onze magen vullen met vezelrijke groenten in plaats van een combinatie van vetten, eiwitten en koolhydraten is voor de meeste mensen niet bevredigend.

Tevredenheid is een emotie. Verzadiging is een fysiek gevoel.

Als u niet tevreden bent, staat u waarschijnlijk kort na uw maaltijd in de keuken. Unicity Stability gaat daar niet veel mee helpen.

En als je echt een vezelsupplement nodig hebt, kun je er een (of gewoon psyllium) kopen bij een natuurvoedingswinkel voor een stuk goedkoper.

Alles wat u moet weten over vezels

Really feel Nice Systeemonderzoek.

Het wetenschapsteam van Unicity heeft geen diëtisten; het zijn vooral wetenschappers en, verrassing! Ted Naiman, een arts in de huisartsgeneeskunde die ik eeuwen geleden op Twitter (X) heb geblokkeerd. Ik ben vergeten waarom, maar hij is een vaak shirtloze, koolhydraatarme evangelist. Moet ik nog meer zeggen.

Ik vind het altijd leuk om het onderzoek achter afslankproducten te bekijken, en Unicity stelde niet teleur.

Ze hadden tenminste veel onderzoek gedaan, maar het concentreerde zich vooral op een product genaamd Bios Life.

Er was er is echter één onderzoek gedaan naar het Really feel Nice-systeem. De resultaten zien er indrukwekkend uit!

voel me geweldig systeemrecensie

Maar wacht – niet zo snel.

Het onderzoek was niet alleen klein – met 42 deelnemers – maar ook kort: het duurde slechts 60 dagen.

Het onderzoek was niet geblindeerd en er was geen controlegroep.

Maar dat is niet alles!

De auteurs van de studie?

Wetenschappers die voor Unicity werken.

De deelnemers aan het onderzoek?

Unicity-medewerkers.

voel geweldige systeemsupplementen

Kan het risico op bias nog groter zijn? Ik denk het niet. Qua methodologie is dit allemaal behoorlijk afschuwelijk.

Hoewel de leek dit misschien niet zal opmerken als hij naar het ‘onderzoek’-gedeelte van de Unicity-website kijkt, heb ik dat zeker wel gedaan. Het is een enorme rode vlag.

Een deel van het andere ‘onderzoek’ in deze sectie was eveneens zielig. Minimaal drie ‘research’ (en hier) (Aen hier) werden gedaan door een Unicity-wetenschapper, waren klein en onthulden een ontoereikende hoeveelheid informatie over de gebruikte methodologie.

Sommige van de genoemde onderzoeken hadden betrekking op ratten.

Nog andere zijn door Unicity zelf gedaan, en niet door vakgenoten beoordeeld of gepubliceerd in een gerenommeerd tijdschrift.

Sommige onderzoeken gingen helemaal niet over Unicity-producten.

Vuilnis erin, afval eruitzoals we dat in mijn vak zeggen.

Het Really feel Nice System ‘werkt’ waarschijnlijk omdat het een caloriearm dieet is. Dat is alles. Als de gedachte om slechts vier uur per dag te eten je opwindend vindt, probeer het dan eens, maar als diëtist raad ik het niet aan.

Vier uur per dag is misschien niet genoeg om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt, en het nemen van supplementen om dat goed te maken is niet de manier waarop we onze vitamines en mineralen binnen moeten krijgen. In feite is het een enorme rode vlag.

Een eetvenster van vier uur kan ook negatieve gevolgen hebben voor uw levensstijl en de mensen om u heen.

Ik ben niet overtuigd van de werkzaamheid van de Really feel Nice System-supplementen Unimate en Stability. Als vetverbrandende kruiden zouden resulteren in klinisch related gewichtsverlies, zouden ze door de FDA worden gereguleerd en voorgeschreven als eerstelijnsbehandeling voor obesitas.

Als u niet genoeg vezels uit uw dieet haalt, koop dan een goedkoper vezelsupplement bij de natuurvoedingswinkel.

Beter nog, probeer meer vezels uit voedsel te eten. Bonen, linzen, volle granen, fruit en groenten zijn allemaal rijke bronnen.

Really feel Nice Systeemrecensie in het kort:

Duimen omlaag. Weg naar beneden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here