Home Carrière Veelgestelde vragen | Werk het dagelijks

Veelgestelde vragen | Werk het dagelijks

0
Veelgestelde vragen | Werk het dagelijksWerk het DAGELIJKS Vraag snelkoppelingen

Om u te helpen bij het navigeren door de veelgestelde vragen van ons nieuwe platform, kunt u op de onderstaande hyperlinks klikken om snel het antwoord te vinden dat u nodig heeft.

Hoe is Work It DAILY beter dan de concurrentie?

Zal dit programma voor mij werken?

Kunt u mij advies geven voor mijn carrière of zoektocht naar een baan?

Wat is het verschil tussen de Customary-, Premium- en Elite-abonnementen?

Zijn er additional kosten voor diensten zoals loopbaancoaching of cv-beoordelingen?

– Werkt u samen met mensen uit andere landen? (niet-VS)?

– Zijn CV, motivatiebrief en LinkedIn-reviews inbegrepen in mijn abonnement?

– Hoe snel kan ik reacties van de coaches verwachten?

– Wie zijn de coaches?

Hoe kom ik in touch met mijn coach?

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen, downgraden of upgraden?

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres en/of wachtwoord?

Werk het DAGELIJKS versus de concurrentie

Werk het dagelijks De competitie
1-op-1 coachingsessie
1-op-1 coachingsessie $ 650/sessie (gemiddeld)
Hervatten beoordeling
Hervatten beoordeling $ 325/recensie (gemiddeld)
Sollicitatiebrief beoordeling
Sollicitatiebrief beoordeling $ 300/recensie (gemiddeld)
LinkedIn-profielbeoordeling
LinkedIn-profielbeoordeling $ 650/recensie (gem.)
Hulp bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken
Hulp bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken $ 250/sessie (gem.)
Carrièrecursussen
Carrièrecursussen $ 99/cursus (gem.)
Netwerkmogelijkheden
Netwerkmogelijkheden
24/7 mobiele toegang through app
24/7 mobiele toegang through app
TOTALE PRIJS Zo laag als $ 19,99/maand $ 3.745 (eenmalig)

Zal dit programma voor mij werken?

Ons programma heeft duizenden professionals van over de hele wereld geholpen aan het vinden van werk, het maken van carrièreveranderingen of het bevorderen van hun carrière. We bereiken dit door cursussen, teaching en group te combineren om de finest mogelijke leeromgeving te vormen.

Wanneer u zich aanmeldt voor ons Customary-, Premium- of Elite-abonnement, krijgt u toegang tot een privégemeenschap van professionals met vergelijkbare doelen, uitdagingen en ervaringen. Je krijgt ook toegang tot ons coachingsteam (alleen Premium en Elite) en carrièregerichte cursussen om je te helpen met je zoek naar werk of professionele ontwikkeling.

CV, sollicitatiebrief en LinkedIn-recensies zijn beschikbaar voor Premium- en Elite-leden. Je kunt zoveel materiaal indienen als je wilt, ter beoordeling door onze coaches, zolang je maar een actief lid bent. Houd er rekening mee dat een reactie maximaal twee werkdagen kan duren.

Kunt u mij advies geven voor mijn carrière of het zoeken naar een baan zonder dat ik aan het programma deelneem?

Bekijk alstublieft onze weblog, waar we dagelijks artikelen plaatsen waarin dit centraal staat carrière verandering, sollicitatiegesprek voorbereiding, en meer. Als je echter op zoek bent naar advies van een van onze loopbaancoaches, dan is dat helaas alleen beschikbaar voor onze betalende leden. Als u zich echter aanmeldt voor ons Premium- of Elite-abonnement, kunt u met een coach chatten en de ondersteuning krijgen die u nodig heeft!

Ons programma heeft duizenden professionals van over de hele wereld geholpen aan het vinden van werk, het maken van carrièreveranderingen of het bevorderen van hun carrière. We bereiken dit door cursussen, teaching en group te combineren om de finest mogelijke leeromgeving te vormen.

Wanneer u zich aanmeldt voor ons Customary-, Premium- of Elite-abonnement, krijgt u toegang tot een privégemeenschap van professionals met vergelijkbare doelen, uitdagingen en ervaringen. Je krijgt ook toegang tot ons coachingsteam (alleen Premium en Elite) en carrièregerichte cursussen om je te helpen bij het zoeken naar een baan of professionele ontwikkeling. Door de combinatie van deze hulpmiddelen kunt u de fundamentele vaardigheden leren die u nodig heeft carrière succes.

Hoewel we dol zijn op ons programma, weten we dat het misschien niet geschikt is voor elke skilled. Je kunt ook op elk second opzeggen. Er is geen maandelijkse verplichting.

Als u geïnteresseerd bent om u aan te melden, kunt u dat hier doen.

Wat is het verschil tussen de Customary-, Premium- en Elite-abonnementen?

Bij elk abonnement is toegang tot onze cursussen en group inbegrepen. Het verschil zit hem in het niveau van teaching dat je wilt ontvangen.

Standaard – Geen teaching.

Premium – ONBEPERKTE privé-e-mailcoaching met cv-, sollicitatiebrief- en LinkedIn-profielrecensies door onze carrière-experts!

Elite – ONBEPERKTE privé-e-mailcoaching van JT, inclusief cv-, sollicitatiebrief- en LinkedIn-profielbeoordelingen die door haar persoonlijk zijn uitgevoerd.

Zijn er additional kosten voor diensten zoals loopbaancoaching of cv-beoordelingen?

Nee, er wordt nooit iets anders in rekening gebracht dan het tarief waarvoor u zich heeft aangemeld. Toegang tot onze cursussen en group is inbegrepen in elk abonnementsniveau. Voor Premium- en Elite-leden worden er nooit additional kosten in rekening gebracht, ongeacht hoe vaak u onze coaches een bericht stuurt of om materiaalbeoordelingen vraagt.

Standaardleden moeten upgraden naar een Premium- of Elite-abonnement als ze teaching willen ontvangen.

Werkt u samen met mensen uit andere landen? (niet-VS)?

Ja! Work It DAILY is een wereldwijd platform voor loopbaancoaching. Wij werken met professionals en leidinggevenden van over de hele wereld. We hebben ontdekt dat onze technieken, met enkele kleine aanpassingen, op elke arbeidsmarkt wereldwijd kunnen werken. Wanneer u lid wordt, hoeft u ons coachingteam alleen maar te laten weten in welk land u zich bevindt of in welk land u een baan wilt vinden. Zij kunnen u helpen uw loopbaan- en zoekstrategie dienovereenkomstig aan te passen.

Zijn CV, motivatiebrief en LinkedIn-recensies inbegrepen in mijn abonnement?

Ja, alleen voor Premium- en Elite-leden. Als Work It DAILY Premium- of Elite-lid heeft u de mogelijkheid om zoveel mogelijk cv’s, sollicitatiebrieven en ander carrièregerelateerd materiaal naar onze coaches te sturen voor suggestions. CV, sollicitatiebrief en LinkedIn-recensies zijn een groot deel van het proces!

Hoe snel kan ik reacties van de coaches verwachten?

We hebben een twee werkdagen levertijd op reacties, maar we doen ons finest om zo snel mogelijk contact op te nemen met klanten, omdat we weten dat veel van deze verzoeken tijdgevoelig zijn.

Wie zijn de coaches?

Het coachingsteam van Work It DAILY is persoonlijk getraind door JT O’Donnell, oprichter en CEO van Work It DAILY, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in HR, rekruterenen loopbaancoaching. Ze hebben er allemaal veel verstand van carrière groei en zoekstrategie voor werk en werk met honderden klanten per week. Ze zijn er ook op gericht om op de hoogte te blijven van tendencies om ervoor te zorgen dat u de meest up-to-date begeleiding krijgt.

Hoe kom ik in touch met mijn coach?

Om rechtstreeks met onze coaches te kunnen werken, heb je een abonnement nodig inclusief individuele teaching. Zodra je je abonnement hebt aangeschaft, kun je je teaching niet meer pauzeren of kopen en je starttijd uitstellen. In plaats daarvan krijgt u automatisch toegang tot de gebied “Teaching”. in WID Circle (ons platform). In deze sectie kunt u onze “Coachingsrichtlijnen” en “Hoe u in touch kunt komen met onze coaches”.

Wanneer u er klaar voor bent, volgt u deze stappen en neemt u contact op met de coaches met uw vragen of dient u uw materiaal ter beoordeling in. U kunt carrièregerelateerde vragen en pdf-materiaal, zoals uw cv, sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel, sturen; onze coaches geven persoonlijke suggestions en aanbevelingen. Houd er rekening mee dat coaches een reactietijd van twee werkdagen hebben.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen, downgraden of upgraden?

Als u uw abonnement bij Work It DAILY wilt annuleren, downgraden of upgraden, volgt u onderstaande instructies.

Upgraden/downgraden

Normaal gesproken kunt u uw abonnement binnen zeven dagen na uw oorspronkelijke aankoop wijzigen. Je kunt je lidmaatschap binnenin bekijken en beheren WID-cirkel. Klik eenvoudig op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van de pagina > Klik op ‘Facturering’ > ‘Abonnementen’.

Als u een terugbetaling of hulp nodig heeft bij het upgraden/downgraden, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning through assist@workitdaily.com en geef aan dat u wilt overstappen naar een ander abonnement. Wij betalen u graag terug, zodat u een ander abonnement bij ons kunt aanschaffen Aanbiedingenpagina.

Annuleren

Houd er rekening mee dat het deactiveren van uw Circle-account en het opzeggen van uw abonnement afzonderlijk moeten gebeuren. Sommige leden deactiveren per ongeluk hun account zonder eerst hun abonnement op te zeggen. Hierdoor wordt uw ledenprofiel van WID Circle verwijderd, maar blijven uw abonnement en facturering actief. Als u heeft geprobeerd uw abonnement op te zeggen, maar niet zeker weet of het met succes is opgezegd, neem dan contact met ons op through assist@workitdaily.com, dan zullen wij het voor u controleren.

Free of charge proefversies: Ons systeem beschouwt de free of charge proefversies als een abonnement. Als u uw free of charge proefperiode wilt annuleren, kunt u dezelfde stappen volgen als voor het opzeggen van een abonnement. Bovendien kunt u ‘Nu annuleren’ of ‘Annuleren aan het einde van uw cyclus (of aan het einde van uw free of charge proefperiode)’ selecteren.

Zo kunt u uw abonnement opzeggen:

Voor nieuwe accounts: Als uw account onlangs is aangemaakt (2022 en nieuwer), kunt u uw facturering beheren en uw abonnement opzeggen through uw accountinstellingen. Volg deze stappen:

 • Log in op WID Circle en klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek.
 • Selecteer ‘Facturering’. Hier kunt u uw abonnementen, geschiedenis en betaalmethoden bekijken.
 • Onder het tabblad ‘Abonnementen’ kunt u uw abonnementen bekijken of opzeggen.
 • Identificeer het abonnement dat u wilt opzeggen en klik op het menu met de drie stippen om de opties te bekijken.
 • U kunt ‘Nu annuleren’ of ‘Annuleren aan het einde van uw cyclus’ selecteren.

Voor oude accounts: Als uw account vóór 2022 is aangemaakt, heeft u hoogstwaarschijnlijk een Legacy-account en kunnen uw factuurgegevens beperkt zijn vanwege onze platformovergang. Oude accounts omvatten alle beëindigde abonnementstypen en worden niet langer op onze huidige accounts geplaatst Aanbiedingenpagina. Zo kunt u uw abonnement opzeggen als u een Legacy-account heeft:

 • Als u het factureringsgedeelte in uw accountinstellingen ziet, volgt u de bovenstaande stappen voor ‘Nieuwe accounts’.
 • Als u uw factureringsgebied niet ziet in uw accountinstellingen, neem dan contact met ons op through assist@workitdaily.com om dit abonnement voor u te annuleren. Houd er rekening mee dat het deactiveren van uw account uw account niet automatisch annuleert.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres en/of wachtwoord?

Uw e-mailadres bewerken

Om het e-mailadres van uw Circle-lid bij te werken, moet u de gegevens van uw ledenprofiel aanpassen. Volg deze stappen:

 • Meld u aan bij WID Circle.
 • Klik rechtsboven op uw profielfoto en selecteer ‘Authenticatie’.
 • Klik onder ‘Cirkelauthenticatie’ op ‘Bewerken’ naast uw e-mailadres.
 • Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Je wachtwoord veranderen

Om uw WID Circle-wachtwoord te wijzigen, volgt u eenvoudig deze stappen:

 • Log in op WID Circle en klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek.
 • Selecteer ‘Authenticatie’. Hier kunt u uw e-mailadres en wachtwoord bekijken en bewerken, uw LinkedIn-, Fb- en Twitter-accounts bekijken (indien aanwezig) en het gedeelte ‘Uw account deactiveren’.
 • Voer vervolgens uw huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Klik vervolgens op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ om uw bewerkingen bij te werken.

Ik heb nog steeds een vraag!

Geen zorgen. Als geen van deze uw vragen heeft beantwoord, kunt u dat doen Neem contact op met ons ondersteuningsteam through assist@workitdaily.com en zij kunnen je verder helpen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here