Home Auto NU 17 nieuwe video games op GeForce

NU 17 nieuwe video games op GeForce

0
NU 17 nieuwe video games op GeForce


Het is een toevallige GFN-donderdag met 17 nieuwe video games die meedoen GeForce NU bibliotheek, incl De dag van te voren, Avatar: Grenzen van Pandora en de 100e PC Sport Go-titel die lid wordt van de cloud Ori en de wil van de dwaallichten.

Deze week markeert ook een mijlpaal: er worden nu meer dan 500 video games en applicaties ondersteund RTX AAN. GeForce NOW Final- en Precedence-leden kunnen filmische ray tracing ervaren op vrijwel elk apparaat dankzij NVIDIA RTX-aangedreven gamingplatforms in de cloud. Bekijk de RTX ON-gamereeks in de GeForce NOW-app om nog meer titels te spelen met deze verbluffende grafische technologie.

In leven blijven

De dag ervoor op GeForce NOW
Maak een uitstapje naar de grote stad en zeg hallo tegen de lokale bevolking.

De dag Voor, Fntastic’s nieuwe open-world horror massaal multiplayer on-line sport, is een uniek opnieuw vormgegeven overlevingsreis die zich afspeelt aan de oostkust van de huidige VS nadat de wereld is overspoeld door zombies. Precedence- en Final-leden kunnen de sport streamen op vrijwel elk apparaat met ondersteuning voor RTX ON.

Verken de prachtig gedetailleerde New Fortune Metropolis, vol wolkenkrabbers, enorme winkelcentra en grote stadions, met een verscheidenheid aan voertuigen. Vecht tegen andere spelers en spelers die besmet zijn met een dodelijk virus. Overleef door buit te verzamelen, missies te voltooien en huizen te bouwen – allemaal in een dag-en-nachtcyclus.

Assist de samenleving opnieuw op te bouwen vanuit je luie stoel en op verschillende apparaten, terwijl je streamt vanuit de cloud. Prioriteitsleden kunnen bouwen en overleven met maximaal 1080p en 60 frames per seconde. Final-leden kunnen profiteren van langere sessielengtes, ondersteuning krijgen voor ultrabrede resoluties en streamen tot 4K 120 fps. Beide lidmaatschappen bieden ondersteuning voor realtime raytracing, waardoor elke zombie-ontmoeting filmisch wordt.

Een nieuw avontuur in de wolken

Je kunt vliegen, je kunt vliegen.

Vecht voor de toekomst van de Na’vi in ​​Ubisoft’s Avatar: Grenzen van Pandora. Voortbouwend op de verhalen die in de hit worden verteld Avatar In movies verkent het actie-avonturenspel in een open wereld een nog nooit eerder vertoonde regio van Pandora, de Western Frontier genaamd, met geheel nieuwe omgevingen, wezens en vijanden.

Ontdek wat het betekent om Na’vi te zijn en sluit je aan bij andere clans om Pandora te beschermen tegen de RDA, een bedrijf dat de hulpbronnen van Pandora wil exploiteren. Benut ongelooflijke kracht en behendigheid met karakteraanpassing, maak nieuwe uitrusting en improve vaardigheden en wapens. Leden kunnen genieten van het vliegen door de lucht met hun Banshees, draakachtige wezens die handig zijn voor het verkennen van de uitgestrekte westelijke grens en het aangaan van luchtgevechten met de RDA.

Beleef het epische avontuur op vrijwel elk apparaat met een GeForce NOW Final-lidmaatschap, streaming vanaf GeForce RTX 4080-aangedreven servers in de cloud. Final-leden kunnen de Na’vi opslaan met een resolutie tot 4K of genieten van de prachtige vergezichten van Pandora met ultrabrede resolutie voor de meest filmische, meeslepende gameplay.

Een reis van moed

Ori en de wil van de slierten op GeForce NU
Ben je blij dat je het vanuit de cloud hebt gestreamd?

Ori en het blinde bos: definitieve editie En Ori en de wil van de dwaallichten zijn de nieuwste Xbox PC-games die NU lid worden van GeForce, die nu 100 PC Sport Go-titels bevat. De bekroonde avonturenreeks, ontwikkeld door Moon Studios en uitgegeven door Xbox Sport Studios, volgt een geestbewaker genaamd Ori terwijl hij prachtige, gevaarlijke werelden verkent.

In Ori en het blinde bos, leden moeten Ori helpen de balans in het bos te herstellen. Ori wordt tijdens een storm gescheiden van zijn huis en geadopteerd door een wezen genaamd Naru. Hij moet samenwerken met een geest genaamd Sein om zijn ware lot te vinden wanneer een ramp de wereld van Nibel treft.

Het vervolg, Ori en de wil van de dwaallichten, brengt Ori’s reis naar een nieuwe wereld, Niwen, een verborgen land vol wonderen en gevaren. Ori moet een jonge uil met gebroken vleugels, Ku genaamd, helpen en het land genezen van duistere corruptie, terwijl hij nieuwe vrienden, vijanden en mysteries tegenkomt die de moed en vaardigheden van de geestbeschermer op de proef zullen stellen.

Leden kunnen het avontuur meenemen en de avonturen van Ori dankzij de cloud op bijna al hun apparaten streamen. GeForce NOW Final-leden kunnen hun reizen ook verlichten met een hoog dynamisch bereik op ondersteunde apparaten, voor een ongeëvenaarde visuele ervaring.

Ontdek de Ori -serie en andere video games op GeForce NOW met PC Sport Go. Geef het geschenk van cloudgamen met de nieuwste lidmaatschapsbundel en ontvang drie maanden PC Sport Go free of charge bij aankoop van een GeForce NOW Final-lidmaatschap van zes maanden.

Bouw blokken

LEGO Fortnite op GeForce NU
Schiet op naar de wolk.

De magie van LEGO’s en Fortnite botsen in Epic Video games’ LEGO Fortnitedat vandaag in de cloud wordt gelanceerd. Wees creatief bij het bouwen en aanpassen van de ultieme thuisbasis met behulp van verzamelde LEGO-elementen. Rekruteer dorpelingen om materialen te verzamelen en de nacht te overleven. Maak je uitrusting klaar en duik in diepe grotten om in verborgen gebieden naar zeldzame hulpbronnen te zoeken.

Mis de 17 nieuw ondersteunde video games niet die deze week worden toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek:

 • Wereldoorlog Z: Nasleep (Nieuwe launch op Xboxbeschikbaar op PC Sport Go, 5 december)
 • Avatar: Grenzen van Pandora (Nieuwe launch op Ubisoft7 december)
 • Warhammer 40.000: Rogue-handelaar (Nieuwe launch op Stoom7 december)
 • De dag van te voren (Nieuwe launch op Stoom7 december)
 • Geitsimulator 3 (Nieuwe launch op Xbox, beschikbaar op PC Sport Go, 7 december)
 • LEGO Fortnite (Nieuwe launch op Epische gameswinkel7 december)
 • Tegen de storm (Nieuwe launch op Xbox, beschikbaar op PC Sport Go, 8 december)
 • Raketracen (Nieuwe launch in de Epic Video games Retailer, 8 december)
 • Fortnite-festival (Nieuwe launch in de Epic Video games Retailer, 9 december)
 • Agatha Christie – Moord op de Oriënt-Categorical (Stoom)
 • BEEST (Stoom)
 • Kerkers 4 (Xboxbeschikbaar op PC Sport Go)
 • Landbouwsimulator 22 (Xboxbeschikbaar op PC Sport Go)
 • Holle Ridder (Xboxbeschikbaar op PC Sport Go)
 • Ori en de wil van de dwaallichten (Stoom, Xbox en beschikbaar op PC Sport Go)
 • Ori en het blinde bos: definitieve editie (Stoom)
 • Spiritthee (Xboxbeschikbaar op PC Sport Go)

Halo Oneindig was gepland om in september lid te worden van de cloud, maar ondervond enkele technische problemen. Het GeForce NOW-team werkt samen met Microsoft en game-ontwikkelaar 343 Industries om de sport de komende maanden beschikbaar te maken. Houd GFN donderdag in de gaten voor verdere updates.

Wat ben jij van plan dit weekend te spelen? Laat het ons weten op Twitteren of in de reacties hieronder. Bonuspunten als het #RTXON bevat.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here