Home Huisdieren Met een staart tussen zijn benen komt Slaughterhouse Canine de Verenigde Staten binnen

Met een staart tussen zijn benen komt Slaughterhouse Canine de Verenigde Staten binnen

0
Met een staart tussen zijn benen komt Slaughterhouse Canine de Verenigde Staten binnen


Lavery, een hond die is gered uit een Cambodjaans slachthuis, heeft zijn eeuwige thuis gevonden in de Verenigde Staten, dankzij de onvermoeibare inspanningen van 4 Paws Worldwide en een liefdevol pleeggezin. De wereldwijde liefdadigheidsorganisatie voor dierenwelzijn ontdekte de doodsbange hond tijdens een onderzoek en sloot vervolgens de faciliteit, waarbij alle honden ter plaatse werden gered. Hun doel was om een ​​pleeggezin te vinden voor Lavery, die verlegen en bang was maar nog steeds hoop in zijn ogen had.

YouTube

Christina, Andrew en hun reddingshond Koda, een gezin uit San Francisco, houden ervan honden te verzorgen. Ze besloten Lavery op te nemen nadat ze een foto van hem hadden gezien die was gestuurd door een vrijwilliger die hen vertelde dat hij wat additional hulp nodig had. Lavery hield zijn staart strak tussen zijn benen. Hij was nerveus en verlegen, maar gelukkig gemotiveerd door lekkernijen.

YouTube

Lavery’s staart begon na drie dagen in zijn pleeggezin omhoog te gaan, wat aangeeft dat hij zich langzaamaan op zijn gemak voelde. Hij wilde ook graag met Koda spelen, ook al was ze niet zo speels als hij. Na twee weken opvang had Lavery ongelooflijke vooruitgang geboekt en was het tijd om op zoek te gaan naar zijn eeuwige familie.

Er kwam een ​​veelbelovende aanvraag binnen van een gezin dat al een hond had, en ze besloten elkaar te ontmoeten in een plaatselijk park om te zien of de pups met elkaar overweg konden en hoe Lavery zou reageren. In het start was hij zenuwachtig, maar al snel kwispelde zijn staart en het was duidelijk dat dit gezin goed bij hem zou passen. De adoptie werd officieel.

YouTube

In zijn nieuwe huis stond Lavery’s staart aanvankelijk halverwege, maar al snel was hij hoog en gelukkig toen hij zich eenmaal had gevestigd. Zijn nieuwe familie werkte eraan om hem te helpen zich comfortabeler en zelfverzekerder te voelen tijdens wandelingen, wat hem aanvankelijk bang maakte. Larry en Lavery werden echte broers, speelden en worstelden samen, waarbij Larry ervoor zorgde dat Lavery wist dat hij de oudere broer was.

Lavery’s nieuwe familie is van plan hem de liefde en zorg te geven die hij zich in zijn vorige leven nooit had kunnen voorstellen. Dankzij de toewijding van 4 Paws Worldwide en zijn liefdevolle pleeg- en eeuwige households heeft Lavery’s ongelooflijke reis hem naar een veilig en gelukkig huis geleid.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here