Home Amusement Hoeveel kinderen heeft Robbie Williams?

Hoeveel kinderen heeft Robbie Williams?

0
Hoeveel kinderen heeft Robbie Williams?


Robbie Williams en Ayda Field woonden de ITV Palooza bij in de Royal Festival Hall, Southbank Centre, Londen.  (Foto door Ian West/PA Images via Getty Images)

Hij is al dertig jaar een baken van de Britse popcultuur en nu stelt Robbie Williams zijn archief met beroemdheden open voor een nieuwe Netflix-documentaire, die in november in première gaat. Met nooit eerder vertoonde beelden en zijn brutale persoonlijkheid verwijst de trailer naar zijn weird jongere jaren in Take That en hoe hij sindsdien in de schijnwerpers staat. Bovendien zijn er zelfs cameo’s van zijn kinderen.

De trailer van twee en een halve minuut eindigt met zijn oudste dochter, Teddy, die zijn hit ‘Angels’ zingt – en ze klinkt behoorlijk goed! In de teaser-trailer, die een week eerder werd uitgebracht, zegt Williams tegen een van zijn kinderen: “Je kunt de documentaire bekijken als je veel ouder bent”. Ze vragen wat er is gebeurd, waarop Williams antwoordt: “Veel”.

Het is geen geheim dat Williams een bewogen verleden heeft. Tijdens het hoogtepunt van zijn roem, hij worstelde met zijn geestelijke gezondheid, wat leidt tot alcoholisme en middelenmisbruik. Hij stond ook bekend om zijn tumultueuze liefdesleven, waaronder spraakmakende, kortstondige relaties met Mel C van de Spice Women en All Saints-ster Nicole Appleton. “Wat mij kapot zou maken, heeft mij ook succesvol gemaakt”, zegt hij in de trailer.

Robbie vestigde zich uiteindelijk bij de Amerikaanse acteur Ayda Discipline, nadat het paar elkaar in mei 2006 ontmoette toen ze te zien was in een UFO-documentaire die hij produceerde voor BBC Radio 4. Het stel trouwde op 7 augustus 2010 in hun huis in Mulholland Estates in Beverly Hills en heeft had periodes in zowel de VS als het VK en woonde uiteindelijk in West-Londen. Ze hebben ook vier kinderen gekregen, maar zijn privé over wat ze delen over hun gezinsleven, en laten ze vaak alleen van achteren op sociale media zien.

Toch hebben we door de jaren heen een glimp van hun leven opgevangen. Van een koninklijke connectie tot bevallingsvideo’s: dit is wat we weten over Robbie’s kinderen.

Theodora ‘Teddy’ Rose Williams

Bruidsmeisje Theodora Williams, dochter van Robbie Williams en Ayda Field, zwaait naar de bruiloft van de Britse prinses Eugenie van York met Jack Brooksbank in de St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, op 12 oktober 2018. (Foto door Steve Parsons / POOL / AFP) (Fotocredit moet STEVE PARSONS/AFP zijn via Getty Images)

Ayda is op 18 september 2012 in Londen bevallen van hun eerste sort, een dochter. Omdat haar ouders haar probeerden te beschermen tegen de schijnwerpers, was er weinig bekend over haar vroege jaren, maar het echtpaar heeft weetjes gedeeld over hun eerste… geboren in de afgelopen tien jaar.

In een interview in januari 2023 op de Podcast ‘Robbie Williams Rewind’zei hij: “Ted is een artiest, ver vooruit op waar ik was op dezelfde leeftijd als zij, gewoon ongelooflijk. ‘Haar persoonlijkheid – en ik weet dat er een trotse vader-aspect in alles zit, maar geloof me, ik weet wanneer mijn kinderen zijn goed in dingen en niet goed in andere dingen. Vooral zij is een mini-me als het om prestaties gaat.’

Ayda heeft ook gesproken over Teddy’s liefde voor muziek en heeft clips op Instagram geplaatst waarin ze piano speelt en zingt. En het lijkt erop dat we hiervan ook meer in het Netflix-document zullen zien.

In een enigszins onwaarschijnlijke gang van zaken was Teddy zelfs bruidsmeisje op een koninklijk huwelijk. In oktober 2018 speelde de toen zesjarige een belangrijke rol in het huwelijk van prinses Eugenie met Jack Brooksbank, naast prinses Charlotte. De twee koppels sloten vriendschap in 2011 toen ze allemaal samen op vakantie waren in St. Barts. Sindsdien hadden ze allemaal een aantal keren samen rondgehangen, waardoor er een band ontstond die zo sterk was dat Teddy werd uitgenodigd voor het koninklijke bruidsfeest.

Charlton “Charlie” Valentine Williams

Robbie en Ayda verwelkomden hun eerste zoon op 27 oktober 2014 en maakten het blijde nieuws op typisch hilarische wijze bekend. Robbie documenteerde de bevalling van Ayda in een reeks Youtube filmpjes waarbij hij “Let It Go” van Frozen zong terwijl ze zich voorbereidde om te duwen. Hoewel we ons voorstellen dat het niet zo goed ging met zijn wederhelft, zaten followers huge aan de updates. In een laatste video zei Robbie: “Ik ben nog nooit zo verliefd geweest en nog nooit zo trots geweest op mijn vrouw. Bedankt dat je de reis met ons hebt gedeeld, we zijn gezegend met een prachtige babyjongen.”

Colette “Coco” Josephine Williams

Op 7 september 2018 verraste het stel followers door aan te kondigen dat ze through een draagmoeder een derde sort en een tweede dochter hadden verwelkomd. Ayda plaatste een zwart-witfoto van Robbie’s hand tussen drie kleine handjes om aan te geven dat ze hun gezin hadden uitgebreid. “Het is een heel lang en moeilijk pad geweest om hier te komen, en daarom hebben we het op een laag pitje gehouden”, schreef Ayda bij haar bericht. “Familie bestaat in alle vormen, en deze kleine dame, die biologisch de onze is, werd gedragen door een ongelooflijke draagmoeder, aan wie we eeuwig dankbaar zullen zijn.”

Beau Benedict Enthoven Williams

Valentijnsdag 2020 was een zeer geliefde date voor de Williams-crew. De familie verwelkomde op de speciale dag een zoontje through een draagmoeder. Ayda plaatste het verrassingsnieuws op Instagram in dezelfde stijl als haar aankondiging van Colette, waarbij ze deze keer foto’s maakte van de voeten van haar kinderen. “Internet als Coco is hij biologisch van ons, maar geboren through ons zelfde ongelooflijke draagmoeder. We zijn zo gezegend dat we onze gezonde zoon veilig in onze armen hebben en officieel compleet zijn als gezin”, schreef ze.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here