Home Huisdieren De praktische gids voor Thanksgiving-eten en honden

De praktische gids voor Thanksgiving-eten en honden

0
De praktische gids voor Thanksgiving-eten en honden


Dit is het seizoen waarin er een wereld van onnauwkeurigheden wordt verspreid over voedsel en wat wel en niet veilig is voor uw honden om te eten.

Dus, hier is wat jij Eigenlijk moet weten – Ik ben ervan overtuigd dat feiten, en niet generalisaties, u, als ouders van huisdieren, in staat zullen stellen het beste voor uw hond te doen en onnodige paniek en dierenartsrekeningen te voorkomen.

Kalkoen
Als je een kalkoen frituurt? Mis deze niet als hondentraktatie, maar als u braadt, rookt of grilt, is het vlees in relatieve hoeveelheden prima voor uw hond. In de huid bevinden zich de meeste kalkoenvetten, dus als uw hond een ras is dat vatbaar is voor pancreatitis (zoals, maar niet beperkt tot, Dwergschnauzers, Cocker Spaniels en sommige terriërrassen) of als uw hond al overgewicht heeft, geef de huid dan een kans .

Gekookte botten

Ja, deze kunnen problematisch zijn, maar als je ze tot bottenbouillon kookt? U kunt er gebruik van maken. Voer ze gewoon niet zonder verdere verwerking (ik kan een geweldig recept delen als je wilt!)
Ui
Een hond van 20 kg zou 100 g rauwe ui moeten eten om toxiciteit te ervaren. Deze kan ernstig zijn en er moet beslist een dierenarts worden geraadpleegd als aan deze drempelwaarden wordt voldaan. Maar als ze per ongeluk een klein stukje in blokjes gesneden ui hebben? Het toezicht zou goed moeten zijn.
Knoflook
Hiervoor is een band opgezet jaren – maar is volkomen onjuist. het duurt een maand lang ongeveer 27 kruidnagels per dag voordat een golden retriever tekenen van toxiciteit ervaart. Raak niet te veel in paniek als uw hond knoflook eet. Knoflookpoeder is sterker, maar je hebt ongeveer 3,5 theelepel per dag nodig om gelijkwaardigheid te bereiken.
Nootmuskaat

Nootmuskaat is een probleem voor mens en hond. Als het om onze honden gaat, is ongeveer 2 theelepels nootmuskaat voor een hond van 20 kg het second waarop ze toxiciteit beginnen te zien. Dit is echter ongeveer 8x zoveel als wat er in de gemiddelde pompoentaart zit.
Dus… als u een hond van 2 kg heeft die erin slaagt een hele pompoentaart op te eten, dan moet u zich misschien zorgen maken. Maar een gemiddelde Duitse herder zou ongeveer acht taarten moeten eten om toxiciteit te ervaren, en om eerlijk te zijn, denk ik dat een van deze honden dat ook zou zijn 💩 kampioenen na zoveel taart!

Alcohol

Dit moet worden vermeden.

Chocolade

Deze is eigenlijk niet zo eng als mensen doen voorkomen. Wat je moet weten is dat tHoe donkerder de chocolade, hoe groter het risico. Ik zou er nog steeds niet voor pleiten dat je chocolade geeft, maar het is goed om te weten wanneer je echt in paniek moet raken.

WAAR U WERKELIJK VAN MOET WETEN

Er zijn risico’s verbonden aan Thanksgiving, maar deze zijn vooral gerelateerd aan uw hond.

  • Vetrijk voedsel kan bijdragen aan pancreatitis. Dus als ze de branding tegengaan en boter stelen? Bekijk ze. En geef ze niet het dikke, witte vet van spek… Wees verstandig.
  • Druiven – deze zijn vaker wel dan niet dodelijk, en dat zou nooit moeten gebeuren.
  • Alcohol of medicine – deze zijn uiteraard niet goed voor onze hondengenoten.
WAT BETEKENT “TOXICITEIT”?

Toxiciteit bestrijkt een breed spectrum van betekenissen, dat wil zeggen dat het varieert van het laten rennen van uw hond tot de dood. Wat ons, eerlijk gezegd, hondenouders niet helpt de beste beslissingen te nemen en heel veel paniek veroorzaakt.

PAS DIT AAN OP UW HOND

Weet u dat uw hond gevoelig is? Geef ze geen further lekkers! Neem geen onnodige risico’s.

Sommige honden zijn gevoeliger, dus het geven van kleine hoeveelheden zal elk risico minimaliseren als deze dingen nieuw zijn.

Als je een kleinere hond hebt, wees dan voorzichtiger. Als je een grotere hond hebt, kun je wat gemakkelijker rusten – afgezien van het feit dat hij dan gemakkelijker de toonbank kan bereiken…

GLOBAAL GENOMEN…

In wezen moet u bekend zijn met de tekenen van toxiciteit bij honden, een beetje oplettend zijn, en ga indien nodig naar de dierenarts.
https://rebarkable.com/signs-eaten-poisonous-toxic/LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here