Home Voeding Cadeaugids voor kinderen voor de feestdagen 2023 + weggeefactie ter waarde van $ 350

Cadeaugids voor kinderen voor de feestdagen 2023 + weggeefactie ter waarde van $ 350

0
Cadeaugids voor kinderen voor de feestdagen 2023 + weggeefactie ter waarde van $ 350


Cadeaugids voor kinderen

Mijn kindervakantiecadeaugids voor 2023 is er! Er zitten een aantal favoriete merken in, dingen waar mijn kinderen om vragen en ook praktische spullen. Onderaan dit bericht staan ​​de objects waar mijn kinderen dit jaar om vragen voor Kerstmis. Amazon-lijsten zijn zo leuk om samen met kinderen te maken en dan supergemakkelijk om naar grootouders te sturen.

**Blijf lezen voor een weggeefactie ter waarde van $ 350!

Cadeaugids voor kinderen

Baleaf meisjes legging

Ik ben al jaren de grootste fan van Baleaf-sportkleding en kwam er onlangs achter dat ze ook meisjesleggings maken! Ik moest er een paar kopen voor mijn dochters.

Baleaf meisjes legging met fleecevoering

De met fleece gevoerde legging zijn geweldig en dat geldt ook voor de flare-leggings. Deze zijn geweldig voor dagelijks gebruik, maar ook voor sport en health.

Sensorische TheraPlay Box

Deze sensorische speelgoeddoos was vorig jaar zo’n hit bij mijn kinderen! Ze houden allemaal van sensorisch speelgoed, zoals zacht speelgoed, fidget-speelgoed en meer. Ik heb nog nooit iets gezien dat ze in de dozen in de winkels of on-line versturen en ik vind het zo leuk dat ze kant-en-klaar speelgoed gebruiken waar je misschien niet aan had gedacht om het zelf te kopen. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mensen met sensorische problemen of voor elk sort dat van sensorisch speelgoed houdt.

Chaser Kids Veronica-jurk
Hoe schattig zijn deze bijpassende jurkjes voor mijn meisjes? Ik ben dol op het merk Chaser omdat ze kinder- (en volwassenen!) kleding van hoge kwaliteit maken. Dit zijn de Veronica-jurken. Mijn kinderen vinden het geweldig dat de jurken comfortabel zitten. Ze zien er schattig uit, maar kunnen ook echt worden bespeeld. De jurken zijn heat voor de herfst- en wintermaanden. De melk en koekjes pyjama zijn ook tremendous leuk!

Tubby Todd badartikelen

Mijn kinderen zijn dol op Tubby Todd-badartikelen zoals hun shampoo, lotion, gezichtswasmiddel, conditioner en meer. Ze maken producten van hoge kwaliteit en deze zijn een geweldige kousvuller voor kinderen. We vullen kousen met leuke dingen en ook met wat praktische dingen en met Tubby Todd kan het niet fout gaan. Bovendien hebben child’s vaak niet veel cadeaus nodig, dus dit zou een geweldig praktisch cadeau voor een child zijn voor de feestdagen.

Wij Craft Box

De We Craft Field was vorig jaar een grote hit voor mijn kinderen! Het bevat een heleboel thema-ambachten, zoals deze kerstdoos hierboven. Het gaf mijn gezin tijdens de koude maanden veel mogelijkheden om samen te werken. Ik raad deze doos ten zeerste aan als je sort van knutselen houdt.

We vinden het zo leuk om met de kinderen het SEA LIFE-aquarium te bezoeken op dagen met koud weer! Wanneer we op zoek zijn naar iets om te doen op een vrije schooldag of tijdens een schoolvakantie, zorgt dit voor een superleuke dag. Mijn kinderen vinden het geweldig om de dieren te zien bij SEA LIFE en kaartjes of een lidmaatschap van SEA LIFE zouden een geweldig cadeau zijn.

Legoland Michigan

Alle drie mijn kinderen zijn geobsedeerd door Legoland Discovery Middle! Er zijn een paar echt geweldige attracties, een leuke 3D-film om naar te kijken, Lego om mee te spelen, lokale plaatsen in Michigan gemaakt van Lego en meer. Ze hebben ook een binnenspeeltuin, zodat kinderen kunnen rondrennen en hun energie eruit kunnen halen. Dit is een van onze favoriete overdekte plekken om naartoe te gaan in de wintermaanden. Kaartjes voor Legoland Discovery Middle of een lidmaatschap zijn een geweldig cadeau.

Kerstlijst voor 4-jarig meisje

Disney prinses kettingset

Lily had een andere versie van een prinsessenkralenpakket zoals deze en was er helemaal weg van, dus vraagt ​​ze om dit kettingpakket met alle Disney-prinsessen.

Vorig jaar hebben we geleerd dat de kinderen dol zijn op spelen met klei, dus dit jaar vragen ze om nog een kleipakket.

Kerstlijst voor 6-jarige jongens

Toen Oliver deze set zag, moest hij hem hebben!

Oliver houdt zo veel van de Ninja-schildpadden en hij smeekt om deze Ninja-schildpad-aankleedset haha.

Kerstlijst voor 9-jarig meisje

Ik moet de prijs meteen delen, need deze heuptas die Adalyn voor Kerstmis wil, kost letterlijk minder dan $ 8! Wat een geweldige deal.

Enorme armbandmaakset

Deze set kost minder dan $ 25 en bevat 20.000 kralen. Klinkt alsof het mijn kinderen een tijdje bezig zal houden!

Weggeven

De winactie is voor 2 Tubby Todd Cadeaubonnen van $75, 4 kaartjes voor Legoland ($80 waarde), 4 kaartjes voor SEA Life ($80 waarde) en een Sensory TheraPlay field ($44 waarde!) = $350 totale waarde!

een Rafflecopter-weggeefactie

Sommige objects in deze cadeaugids zijn aan mij geschonken met het oog op dit bericht. Alle meningen zijn die van mij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here