Home Amusement Wie trouwde er in de finale van seizoen 9 van ‘Bachelor in Paradise’? – Hollywood-leven

Wie trouwde er in de finale van seizoen 9 van ‘Bachelor in Paradise’? – Hollywood-leven

0
Wie trouwde er in de finale van seizoen 9 van ‘Bachelor in Paradise’?  – Hollywood-leven


Kenny Mari
Beeldcredits: ABC

Een andere Bachelor in het paradijs koppel is in het huwelijksbootje gestapt! Tijdens de finale van seizoen 9uitgezonden op 7 december, Kenny Brasch En Mari Pepijn keerde terug naar het paradijs om te trouwen. Kenny, 42, en Mari, 27, wilden hun liefde vieren op de plek waar het allemaal begon.

Mari vertelde de overige koppels van seizoen 9 dat zij en Kenny “het levende bewijs waren dat deze plek kan werken.” De castleden waren allemaal uitgenodigd voor de bruiloft, en Blake Moynes keerde zelfs terug voor het huwelijk.

Mari liep door het gangpad op het strand in een prachtige halterbruiloft naar beneden. Jesse Palmer leidde de ceremonie en het paar las hun eigen geloften voor. ‘Ik hou nu en voor altijd van je, en ik weet dat we samen het beste group zullen zijn dat de wereld ooit heeft gezien’, zei Kenny.

Kenny Mari
(ABC)

Toen Kenny daar op het strand ten huwelijk vroeg, zei Mari dat dit het ‘zekerste ja’ was dat ze ooit had gezegd. “Vandaag, en elke dag voor de relaxation van mijn leven, beloof ik dat ik al mijn inspanningen zal steken in de gezondheid en kracht van ons huwelijk”, vervolgde ze. “Ik beloof dat ik trouw van je zal houden, altijd en door alles heen – de goede dagen, de slechte dagen, regen of zonneschijn, tot het einde der tijden,” voegde ze eraan toe.

Barman Wells Adams overhandigde de ringen en Kenny zei tegen Mari dat “vanaf deze dag je nooit meer alleen zult lopen.” Het stel zei “Jawel” op het strand en vierde hun bruiloft met een rave feestreceptie.

Kenny Mari
(ABC)

Kenny en Mari, die zich verloofden in de Bachelor in het paradijs finale van seizoen 7, had een tweede huwelijksceremonie op Martinmas in Puerto Rico. Voorafgaand aan hun huwelijk was het echtpaar open over hoe ze verschillende huwelijksevenementen plantten.

‘We houden onze… belangrijkste bruiloft in Puerto Rico. Daar kom ik vandaan”, vertelde ze Wij wekelijks in 2022. “Het zal dus een kleine, intieme, vooral familie (en) goede vriend zijn. En later zullen we een grotere bruiloft in Chicago organiseren, zodat iedereen het met ons kan komen vieren.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here