Home Amusement Waar is Vili Fualaau nu? Zijn leven na Mary Kay Letourneau – Hollywood-leven

Waar is Vili Fualaau nu? Zijn leven na Mary Kay Letourneau – Hollywood-leven

0
Waar is Vili Fualaau nu?  Zijn leven na Mary Kay Letourneau – Hollywood-leven


Waar is Vili Fualaau nu?  Zijn leven na Mary Kay Letourneau
Beeldcredits: met dank aan ABC/20/20

Vili Fualaau40, en laat Mary Kay Letourneau stonden eind jaren negentig en start jaren 2000 centraal in de roddelbladen vanwege hun ‘illegale relatie’. Nu, hun verhaal is opnieuw opgedoken in de movie van Netflix, Mei decembermet in de hoofdrol Natalie Portman En Julianne Moore. In de movie speelt Natalie de rol van Elizabeth Berry, een actrice die onderzoek doet naar een vrouw genaamd Grace en haar relatie met een man genaamd Joe. De plot van de movie is gebaseerd op Mary en Vili, en hoe Mary Vili seksueel misbruikte toen hij 12 jaar oud was.

Het duo trouwde in 2005. In 2019 stopten ze echter. Mary stierf later op 6 juli 2020, na een gevecht tegen kanker, zoals gerapporteerd door MENSEN. Vili is nu vader van drie kinderen en in de veertig. Te midden van de launch van de Netflix-film vindt u hieronder alles wat u moet weten over waar Vili nu is en wat er met hem en Mary is gebeurd.

Waar is Vili Fualaau nu?

Na het schandaal met Mary ging Vili een carrière als DJ na in Seattle. Zijn artiestennaam was “DJ Headline” en naast zijn werk hield hij vooral zichzelf buiten de schijnwerpers. Hij verwelkomde zijn derde form in 2022, twee jaar na de dood van Mary, zoals gerapporteerd door MENSEN destijds. Zijn meest recente form wordt naar verluidt genoemd Sophia. De identiteit van haar moeder is echter niet bekend.

Wat is er met Mary Kay Letourneau gebeurd?

Eind jaren negentig was Vili een twaalfjarige jongen die seksueel werd misbruikt door de ex-leraar. Mary kende Vili al sinds hij in de tweede klas zat en achtervolgde hem toen ze 34 jaar oud was. In 1996 werd de inmiddels veroordeelde kinderverkrachter zwanger van Vili’s form en werd later op 4 maart 1997 gearresteerd wegens kinderverkrachting. Ze werd veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf wegens kinderverkrachting en werd in 2004 vrijgelaten met een bevel tot contactverbod. plaats.

Vili verzocht de rechtbank om het ‘contactverbod’ in te trekken en was juridisch vrij om zijn relatie met Mary te hervatten. Tegen die tijd was hij 21 en trouwde later in 2005 met de voormalige onderwijzer. Ruim tien jaar later, in 2017, diende Vili een aanvraag in om juridisch te scheiden van Mary en officieel gesplitst van haar in 2019.

“Ze hebben het echt op de oude universiteit geprobeerd”, vertelde een insider dicht bij de huidige exen MENSEN destijds. “Ze hebben een lange geschiedenis met twee kinderen, maar het lijkt echt zijn beloop te hebben. Ze hebben heel laborious gewerkt om de dingen te repareren, maar het viel nog steeds uit elkaar. De verzoening werkte gewoon niet. …Ze houden nog steeds heel veel van elkaar. Ze zijn familie en dat zal altijd zo blijven. Het werkt gewoon niet, en ze zullen het moeten bellen.

Mary Kay Letourneau en de kinderen van Vili Fualaau

Tijdens haar gevangenisstraf werd Mary opnieuw zwanger van Vili’s form en verwelkomde ze hun tweede dochter, Georgië Fualaau, in 1998. Destijds was Mary voorwaardelijk vrijgelaten op grond van de afspraak dat ze Vili niet zou zien. Nadat die voorwaarde was geschonden, kreeg Mary de opdracht de relaxation van haar straf achter de tralies uit te zitten. De eerste dochter van het ex-koppel Audrey Lokelani Fualaau werd geboren in 1997.

Nu gaat Vili het volgende hoofdstuk van zijn leven in en wordt hij voor het eerst grootvader. Georgia, 25, verwacht haar eerste form en krijgt te horen MENSEN dat haar vader haar ‘steunt’. “Ze waren bij bijna elke afspraak bij me, en ze waren gewoon mijn stenen”, zei ze over Vili en haar zus. “Hij koopt al babyspullen voor me en geeft me hand-me-downs van mijn kleine zusje, wat leuk is.” Ze voegde er ook aan toe dat ze er zeker van is dat Vili de ‘overgrootvader’ voor haar form zal zijn.

Als jij of iemand die je kent seksueel is misbruikt, bel dan de Nationaal seksueel geweld Hotline op 1-800-656-HOPE (4673). Een getraind personeelslid zal vertrouwelijke, oordeelsvrije ondersteuning bieden, evenals lokale middelen om te helpen bij genezing, herstel en meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here