Home Voeding Suggestions voor volwassen worden • Kath Eats

Suggestions voor volwassen worden • Kath Eats

0
Suggestions voor volwassen worden • Kath Eats


Volwassen worden is moeilijk! Hier zijn enkele ideas voor volwassenen die we gebruiken om het leven gemakkelijker te maken, te automatiseren en te delegeren. Dit bericht wordt gesponsord door Blauwe schort. Ontvang 60% korting en free of charge verzending op uw eerste doos. Er zijn voorwaarden van toepassing!

Volwassen worden is moeilijk

En deze tijd van het jaar is het bijzonder druk! Niet alleen zijn er vakantieactiviteiten om te doen en cadeaus om in te pakken, maar het gewone leven blijft op de achtergrond neuriën. Wat kun jij dit jaar delegeren om jouw to-do lijst wat korter te maken?

Of u nu een huishouden van één of vijf personen heeft, er zijn taken die we allemaal elke week moeten uitvoeren om het leven mogelijk te maken. Van de was tot het betalen van rekeningen tot het plannen van maaltijden en koken, we hebben allemaal elke week verantwoordelijkheden.

Ik heb nagedacht over manieren om het leven gemakkelijker te maken en besefte dat er drie belangrijke manieren zijn om taken uit te voeren: vereenvoudigen, automatiseren, delegeren.

Vereenvoudigen, automatiseren, delegeren

Iedereen kan vereenvoudigen, maar slechts tot op zekere hoogte. Je zult uiteindelijk je kleren moeten wassen! Automatisering werkt goed voor sommige dingen (zoals het betalen van rekeningen), maar niet voor andere (afwassen). Ik wou dat ik een manier had om de afwas te automatiseren of te delegeren! Het hebben van een vaatwasser helpt zeker en als je onze maaltijdcyclus ‘Eén keer koken, twee keer eten’ gebruikt, betekent dit dat je slechts om de dag zwaar schoonmaakt! Maar wanneer u taken kunt delegeren en aan iemand anders kunt uitbesteden, bespaart u de meeste tijd.

Blauwe schort, de sponsor van deze blogpost, krijgt een gouden ster omdat hij ze alle drie kan doen! Lees verder en ontdek waarom het mijn favoriete manier is om eten op tafel te krijgen.

Suggestions voor volwassen worden

Maaltijdplanning

Maaltijdplanning krijgt de eerste plaats omdat honger het moeilijkste is om uit te stellen! Je kunt je stapel wasgoed laten groeien, maar je moet minstens een paar keer per dag eten. De meesten van ons zouden graag nog een paar uur per dag besteden aan het doornemen van recepten, naar de markt gaan, de ingrediënten voor de dag uitkiezen en de maaltijd bereiden. Maar als u niet iemand bent met veel vrije tijd (99% van ons!), zoekt u waarschijnlijk naar manieren om het plannen, winkelen en bereiden van eten een beetje eenvoudiger te maken.

Wij hebben liefgehad Blauwe schort omdat het het zo geautomatiseerd mogelijk maken van heerlijke maaltijden op tafel zet: recepten en ingrediënten worden voor je gepland (automatiseren). Ze worden naar uw deur verzonden, dus er is geen further bezoek aan de supermarkt nodig (afgevaardigde). Per recept krijg je alleen de hoeveelheid ingrediënten die je nodig hebt, dus er is geen sprake van voedselverspilling (vereenvoudigen). En als je 3 recepten per week krijgt en genoeg porties voor de restjes, hoef je maar drie keer te koken (vereenvoudig!)

We vinden het geweldig dat iemand anders het meeste werk doet, maar toch kunnen we de recepten nog steeds bereiden en aanpassen, zodat ze heat en vers zijn. Ik kook graag! Ik geniet niet van de eindeloze taak van het plannen van maaltijden en naar de supermarkt gaan. Blue Apron is een redder in nood geweest die ons talloze uren heeft bespaard en tegelijkertijd onze maaltijden uniek en interessant heeft gehouden.

Als dit jouw teken is om iets van je bord te halen (woordspeling bedoeld!), ontvang dan nu 60% korting, plus free of charge verzending op je eerste doos! Er zijn voorwaarden van toepassing.

Kimchi & Groente Rijstkommen met Gebakken Eieren en Pittige Mayo

De was

Hoewel ik een aantal mensen ken die hun was uitbesteden, hebben we ons greatest gedaan om het te automatiseren en te vereenvoudigen door de was van onze gezinsleden gescheiden te houden. Dit verkort de tijd bij het sorteren en opbergen aanzienlijk. En als je web als ik bent, kun je kiezen vouw de meeste van uw vrijetijdskleding niet op en uw wasgoed binnen enkele minuten opbergen! We doen de was van elke kinderen één keer per week en die van elke volwassene twee keer (meestal als gevolg van de opeenhoping van zweterige trainingskleding).

Het beddengoed wordt één keer per week verschoond (inclusief handdoeken) en onze schoonmaaksters doen het om de week voor ons (jaja!)

Schoonmaak

Over schoonmaken gesproken: het delegeren van mijn vloeren aan onze robotstofzuiger was de beste beslissing ooit! De hoeveelheid tijd die ik besteedde aan stofzuigen is van meerdere keren per dag naar misschien twee keer per week gegaan als we een further rommelige keuken hebben. De robotic is het hardst werkende lid van de familie en houdt alle Gus-vacht bij!

Knappe man!

Bovendien was het automatiseren van ons schoonmaakschema en het delegeren aan onze twee geweldige schoonmaaksters een van de beste beslissingen ooit. Voordat ik een schoonmaakploeg had, dacht ik altijd: ‘dat moet ik opruimen’ of ‘dat is vies, wanneer zal ik daar de tijd voor vinden’. Nu ik weet dat er doorgaans elke twee weken schoonmakers komen, wordt ons huis grondig schoongemaakt en als ik iets vies zie, weet ik dat het klaar zal zijn. Ik weet dat het een voorrecht is dat er schoonmakers komen, maar 1) ze doen VEEL beter werk dan ik en 2) ik maak vaak grapjes dat ik bijna alle vrije uitgaven zou opgeven voordat ik onze schoonmakers zou opzeggen.

Rekeningen betalen

Vereenvoudig en automatiseer uw aanvraag hier. Ik kan geen enkele factuur bedenken die ik niet heb voor automatisch betalen, inclusief onze creditcards. Als u geen automatische betaling kunt gebruiken, kunt u een terugkerende factuurbetaling instellen op uw betaalrekening. Ik ben een zeer zorgvuldige budgetter (lees dit bericht voor meer) en dus weet ik dat de meeste stukken van onze financiële taart worden verantwoord als ik discretionaire uitgaven doe. De relaxation is allemaal geoormerkt en geautomatiseerd. Ik heb mijn funds zo verfijnd dat ik zelfs maandelijks spaar voor de jaarlijkse uitgaven, zoals de autoverzekering die we één keer per jaar betalen en de kerstdagen!

Papier + digitale rommel

Wat het onderwerp digitale rommel betreft, heb ik een systeem daarvoor ook. Goede e-mailgewoonten hebben is iets heel volwassens. In mijn cursus leer ik hoe je vereenvoudigt, sorteert en opslaat in een systeem dat je leert prioriteit te geven aan de belangrijke zaken en de relaxation te automatiseren. Van papier dat in uw inbox thuiskomt tot het hebben van een georganiseerd cloudgebaseerd bestandssysteem: we hebben allemaal digitale rommel die moet weten hoe en waar deze moet worden opgeslagen.

Wat betreft het meest volwassen ding dat je kunt doen, belasting betalen, denk ik dat het delegeren van die taak aan een accountant de moeite waard is. Mijn vader liet mij altijd mijn belastingen met de hand doen!

Jaarlijkse afspraken

Voor het onthouden van langetermijnafspraken, zoals het betalen van geschatte belastingen of mijn staatsautokeuring elk jaar in oktober, gebruik ik mijn Google Agenda om een ​​terugkerende herinnering in te stellen. Wanneer de datum verschijnt, krijg ik een melding en schrijf ik deze op mijn dagelijkse takenlijst. U kunt deze herinneringstechniek gebruiken voor huis- en auto-onderhoud, verjaardagen, het plannen van jaarlijkse putbezoeken, belastingen, paspoort- en licentieverlengingen en al het andere dat u wilt ‘instellen en vergeten’ totdat het tijd is om er weer aan te denken.

Hersenen downloaden

Soms zijn er gewoon te veel dingen om te onthouden! Kleine dingen. Grote dingen. En alles daar tussenin. Ik ben een grote fan van mijn Notes- en Herinneringen-apps voor iPhone (ik weet zeker dat Android zijn eigen versies heeft). Alles wat ik vandaag uit mijn brein wil downloaden om er in de toekomst aan herinnerd te worden, gaat naar mijn Herinneringen-app. Thomas en ik delen ook paklijsten en boodschappen in de app. Alle brainstorms of lijsten waar ik snel naar moet verwijzen, gaan naar de Notes-app. Ik weet precies waar alles is, van kortingsbonnen tot concertkaartjes tot particulars voor een aanstaande reis.

Welke andere ideas heb je om je leven als een goed geoliede machine te laten verlopen?

Dankzij Blauwe schort voor het sponsoren van dit bericht. Als u uw maaltijdplanning dit jaar aan iemand anders wilt vereenvoudigen, automatiseren en delegeren, overweeg dan om te profiteren van deze tijdelijke aanbieding voor 60% korting, plus free of charge verzending op uw eerste doos. Er zijn voorwaarden van toepassing.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here