Home Technologie Sq. Enix debuteert Visions of Mana tijdens The Sport Awards

Sq. Enix debuteert Visions of Mana tijdens The Sport Awards

0
Sq. Enix debuteert Visions of Mana tijdens The Sport AwardsSq. Enix heeft vandaag de trailer vrijgegeven voor een van de aankomende video games, Visions of Mana Spelprijzen. Dit is de eerste nieuwe recreation in de Mana-serie in bijna twintig jaar, na Daybreak of Mana in 2006. De recreation wordt ergens in 2024 gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Collection X/S, PlayStation 4 en pc through Steam (hoewel niet de Change, vreemd).

De trailer is een beetje mager wat betreft particulars over het verhaal van de recreation, hoewel volgens de beschrijving de hoofdpersoon Val heet. Hij vergezelt zijn vriend (vermoedelijk een van de andere personages in de trailer) op haar reis naar de Tree of Mana.

Het credo van GamesBeat bij het behandelen van de game-industrie is “waar passie zaken ontmoet.” Wat betekent dit? We willen je vertellen hoe belangrijk het nieuws voor je is – niet alleen als beslisser bij een gamestudio, maar ook als fan van video games. Of je nu onze artikelen leest, naar onze podcasts luistert of onze video’s bekijkt, GamesBeat helpt je de branche te leren kennen en er met plezier mee bezig te zijn. Ontdek onze Briefings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here