Home Onderwijs ParentSquare neemt Remind over en breidt de mogelijkheden voor betrokkenheid tussen faculty en thuis uit

ParentSquare neemt Remind over en breidt de mogelijkheden voor betrokkenheid tussen faculty en thuis uit

0
ParentSquare neemt Remind over en breidt de mogelijkheden voor betrokkenheid tussen faculty en thuis uit


Santa Barbara, CA — Ouderpleinhet bekroonde uniforme platform voor school-thuisbetrokkenheid voor het basis- en voortgezet onderwijs, heeft het overgenomen Herinnereneen populair platform voor communicatie en leren.

De fusie zal het huidige aanbod van ParentSquare uitbreiden met further communicatiemiddelen die studenten en gezinnen bereiken waar ze zijn en het leren ondersteunen waar het ook gebeurt. Miljoenen docenten, studenten, ouders en verzorgers gebruiken het Remind-platform om involved te komen met de mensen en middelen die hen helpen bij het lesgeven en leren. Het Remind-platform wordt gebruikt op meer dan 80% van de openbare scholen en door 60% van de leraren in de Verenigde Staten.

Het gecombineerde bedrijf zal bekend staan ​​als ParentSquare en de kernactiviteit zal de communicatie tussen faculty en thuis blijven. ParentSquare zal de leiderschaps-, teams- en communicatieplatforms van de twee bedrijven samenvoegen, waarbij de beste kenmerken van beide productsets behouden blijven en klanten de mogelijkheid wordt geboden om further functies toe te passen. Herinner eraan dat producten hun naam behouden.

“Remind heeft een zeer sterke aanhang onder leraren, en ParentSquare heeft een sterk verenigd platform voor districten en de volledige schoolgemeenschap”, aldus ParentSquare-president en oprichter Anupama Vaid. “Samen kunnen we de missie van beide bedrijven om het succes van studenten te vergroten door verbeterde communicatie bevorderen en samen meer bereiken dan we afzonderlijk hadden kunnen bereiken.”

Remind Chat, de tweerichtings-sms-app van Remind voor het klaslokaal, blijft free of charge beschikbaar. Met de app kunnen docenten eenvoudig involved komen met leerlingen en gezinnen in de taal van hun voorkeur, terwijl ze hun persoonlijke telefoonnummer privé houden.

Daarnaast blijft Remind Hub, het betaalde communicatieplatform van Remind voor scholen en wijken, beschikbaar voor bestaande klanten. Remind Tutoring zal worden stopgezet, zodat het nieuw gecombineerde bedrijf zich uitsluitend kan concentreren op familie- en gemeenschapsbetrokkenheid door middel van communicatie.

“Sterke relaties vormen de kern van het succes van studenten – en communicatie is daar een essentieel onderdeel van”, zegt Quenton Cook dinner, CEO van Remind. “Door ons te concentreren op communicatie en onze gecombineerde sterke punten, zullen we nog effectievere kampioenen zijn voor leraren, ouders en de bredere schoolgemeenschap.”

De overname werd in november afgerond. ParentSquare kreeg juridisch advies van Gibson, Dunn & Crutcher LLP; Remind ontving juridisch advies van Gunderson Dettmer LLP en financieel advies van Macquarie Capital. Financiële particulars over de fusie zijn niet vrijgegeven.

Over ParentSquare™

ParentSquare is de toonaangevende leverancier van moderne oplossingen voor gezins- en gemeenschapsbetrokkenheid voor basisscholen. Miljoenen docenten en gezinnen in 49 staten vertrouwen op het multifunctionele, uniforme platform dat massameldingen, klascommunicatie, schoolwebsites en andere op communicatie gebaseerde diensten omvat, allemaal ondersteund door visuele dashboards. Het technologieplatform van ParentSquare biedt uitgebreide integraties met schooladministratiesystemen, vertalingen naar meer dan 100 talen en app-, e-mail-, tekst-, spraak- en webportals voor eerlijke communicatie. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft zijn hoofdkantoor in Santa Barbara, CA. Meer informatie op https://www.parentsquare.com.

eSchool Nieuwspersoneel
Laatste berichten door eSchool Nieuwspersoneel (alles zien)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here