Home Auto Overzicht van het EV-bereik, batterijwissel van Fiat 500e, Morgan driewielige elektrische sportwagen: Right now’s Automobile Information

Overzicht van het EV-bereik, batterijwissel van Fiat 500e, Morgan driewielige elektrische sportwagen: Right now’s Automobile Information

0
Overzicht van het EV-bereik, batterijwissel van Fiat 500e, Morgan driewielige elektrische sportwagen: Right now’s Automobile Information


Sommige EV’s overschrijden de EPA-bereikcijfers bij 120 km/uur. Het Britse Morgan deelt het verschil tussen een classic sportwagen en een Aptera met zijn nieuwste prototype. En de batterijwisseltechnologie van Ample wordt op de proef gesteld op een autodeelvloot van Fiat EV’s in Spanje. Dit en meer, hier bij Inexperienced Automobile Experiences.

Stellantis take a look at het vervangen van EV-batterijen van Ample op 100 elektrische Fiat 500e-auto’s die deel uitmaken van de Free2Move-autodeelservice van het bedrijf – en dat betekent binnen vijf minuten een volledig opgeladen batterij. Met deze proef wordt gekeken of het verwisselen van batterijen kan worden opgeschaald of kan worden uitgebreid naar andere aankomende elektrische voertuigen van de vele merken van Stellantis, waaronder Jeep en Dodge.

De Britse fabrikant van speciale sportwagens Morgan heeft dit woensdag onthuld XP-1 elektrische driewieler, met een in eigen huis ontwikkelde aandrijflijn en een gewicht van slechts ongeveer 1.500 pond voor deze tweezitter. Hoewel het nog steeds een prototype is, zou dit mannequin een meer vintage-stijl alternatief kunnen worden voor de langverwachte Aptera.

En bijgewerkte resultaten over het bereik van de nieuwste EV’s van Shopper Experiences benadrukken wat benadrukt moet worden voor iedereen die een EV overweegt: Het EPA-bereik voor elektrische voertuigen is geen snelwegnummer. Dat gezegd hebbende, ontdekte CR dat sommige modellen van Mercedes-Benz en BMW het EPA-bereik met 70 mpg zelfs overschreden – iets geweldigs – terwijl andere, waaronder Lucid en Tesla, tekortschoten.

____________________________________________________

Volg Inexperienced Automobile Experiences op Fb En TwitterenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here