Home Bedrijf Hoe u tijd en geld kunt besparen met automatische loonadministratie

Hoe u tijd en geld kunt besparen met automatische loonadministratie

0
Hoe u tijd en geld kunt besparen met automatische loonadministratie


Het beheren van de salarisadministratie lijkt een beetje op het aanpakken van een oneindige stapel wasgoed: hoe vaak u het ook afwerkt, het is er altijd en moet opnieuw worden gedaan. Begrijp ons niet verkeerd: we weten dat het belangrijk is, maar het is ook tijdrovend, en laten we eerlijk zijn, een beetje vervelend. Bestaat er niet een soort automatische loonadministratie om het proces te vereenvoudigen? (Trace: natuurlijk wel, anders zou dit artikel een beetje een domper zijn.)

Handmatig de loonadministratie uitvoeren is zelfs nog lastiger; zoals de was doen zonder was-droogcombinatie. Elke twee weken zit je begraven achter een pc, terwijl je handmatig gegevens van het ene programma naar het andere overbrengt en verschillende spreadsheets probeert uit te vinden.

Spoelen, wassen, herhalen.

Het goede nieuws? Automatische salarisadministratie bevrijdt u van deze cyclus door u de vrijheid te geven de salarisadministratie met slechts een paar klikken te verwerken.

Klaar om op die makkelijke knop te drukken? Start automatisch met het uitvoeren van de salarisadministratie met Homebase.

Wat is automatische loonadministratie?

Maak je geen zorgen, het is geen strikvraag. Automatische loonadministratie (of Autopayroll zoals wij het graag noemen) is precies hoe het klinkt: een automatische manier om dat te doen loonadministratie verwerken voor je hele group.

Autopayroll neemt tijdrovende taken over, zoals:

 • Urenstaten automatisch omzetten in uren en salarisadministratie
 • Uren, pauzes, overuren, bonussen, commissie en PTO berekenen
 • Het berekenen van de lonen en belastingen van werknemers
 • De loonlijst plannen (het is een set-it-and-forget-it-type deal)
 • Printbare cheques maken en directe stortingen verzenden
 • Het verwerken van uw belastingaangiften en het verzenden van correcte betalingen naar de staat en de IRS
 • Uitgifte van 1099’s en W-2’s
 • Rapportage over nieuwe aanwervingen
 • Tijdkaarten opslaan om te blijven voldoen aan de FLSA-registratieregels

Dit alles, met nul klikken – dankzij de geautomatiseerde magie van Autopayroll.

Hoe u de salarisadministratie automatisch kunt uitvoeren

Hoewel het automatiseren van al die loonadministratieprocessen in theorie geweldig klinkt, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af hoe het allemaal in zijn werk gaat. Klaar om onder de indruk te zijn? Thuisbasis doet het allemaal voor u, zodat u geen vinger hoeft uit te steken.

Omdat al uw salarisgegevens handig op één plek staan, hoeft u uw group alleen maar onze software program te laten downloaden free of charge tijdklok-app. Terwijl uw group by way of de app in- en uitklokt voor diensten, berekent Homebase automatisch uren (inclusief betaalde en onbetaalde pauzes), lonen en zelfs fooien. Maakt u zich zorgen over een moeizaam goedkeuringsproces voor de loonadministratie? Niet nodig. We sturen namens u nauwkeurige en tijdige betalingen rechtstreeks naar uw group, de staat en de IRS.

Geen spreadsheets, rekenmachines of klikken vereist.

Voordelen van Autopayroll voor kleine bedrijven

Als het elimineren van al die pijnlijk saaie (maar toch van cruciaal belang zijnde) salaristaken geen inspirerend dansfeest heeft opgeleverd, durven we te wedden dat deze voordelen ervoor zullen zorgen dat je je innerlijke Carlton kunt kanaliseren.

Bespaar tijd op de loonadministratie

Dit is een beetje een no-brainer, maar het moet toch gezegd worden. Omdat uw urenstaten automatisch worden gesynchroniseerd met Autopayroll, worden tijdrovende handmatige taken voor eens en voor altijd geëlimineerd. Dat betekent dat u geen lange nachten meer achter de pc moet zitten, met de rekenmachine in de hand, handmatig pauzes moet aftrekken, fooien moet toevoegen en de commissie moet berekenen. U kunt zelfs die tweewekelijkse herinnering voor het uitvoeren van de salarisadministratie verwijderen, need met Autopayroll gaat alles automatisch.

Als u een spreadsheet-junkie bent die het niet erg vindt om cijfers te verzamelen, overweeg dan het volgende: de gemiddelde onderneming besteedt 63 uur lopende loonadministratie elk jaar. Dat komt neer op ongeveer 8 volledige werkdagen. Behoorlijk wild, toch?

Door uw salarisadministratie op de automatische piloot te zetten, kunt u deze tijd terugvorderen. En aangezien jij de baas bent, is het geheel aan jou hoe je het besteedt. Neem die langverwachte vakantie, breng die grote doelen in kaart die je op een laag pitje hebt gezet ‘totdat de dingen minder worden’, kijk samen met je pup naar je favoriete tv-programma – of pak je auto, je laptop computer en je hond in, en doe ze alle drie!

Waar uw vrije tijd u ook brengt, met Homebase kunt u de salarisadministratie vanaf elke locatie uitvoeren.

Verminder loonfouten

Of je nu voor het eerst de zakenwereld betreedt of al tientallen jaren ervaring hebt, fouten horen erbij. En de salarisadministratie vormt daarop geen uitzondering, vooral niet voor groups die in ploegendiensten werken.

In tegenstelling tot werknemers in loondienst die elke twee weken hetzelfde salaris ontvangen, worden de loonstrookjes van werknemers per uur bepaald door hun rooster. Met variërende uren, overuren en fooien die het loonproces bemoeilijken, is dat geen verrassing ruim een ​​kwart (26%) van de werknemers met een uurloon minder hebben ontvangen dan hun rechtmatige loon.

Gezien dat 33% van deze loonfouten is het gevolg van handmatige gegevensinvoerer is een duidelijke kans om de zaken om te draaien. Door verouderde urenkaarten en handmatige berekeningen achterwege te laten voor digitale urenstaten die automatisch worden gesynchroniseerd met de salarisadministratie, kunt u de vervelende taak van het overbrengen van gegevens tussen programma’s vergeten. Het beste gedeelte? Dit elimineert menselijke fouten veroorzaakt door onhandige duimen en onvoldoende wiskundige vaardigheden, waardoor u uw group nauwkeurig (en gemakkelijk) kunt compenseren voor hun harde werk.

Ook al kunnen ondernemingsproblemen deel uitmaken van de reis, als het gaat om het levensonderhoud van iemand anders, is er geen ruimte voor fouten (al dan niet per ongeluk). Daarom doen wij ons uiterste greatest en signaleren wij potentiële tijdklokfouten automatisch voor u. Dus in plaats van twee weken aan urenstaten door te spitten om het probleem op te sporen, kunt u het meteen oplossen, zodat u zeker weet dat de beloning van uw group klopt.

Lagere loonkosten

Of loonfouten het gevolg zijn van handmatige misrekeningen (zoals het per ongeluk invoeren van het verkeerde aantal uren) of van de werknemer tijd diefstal, uw bedrijf is degene die de rekening betaalt. Dit soort vermijdbare fouten kunnen u overal geld kosten 1-8% van uw totale salaris. Nu lijkt die kleine 1% misschien niet zo erg, maar jij weet web zo goed als wij dat elke cent ertoe doet, vooral als je het probeert te redden in een wereld vol megabedrijven en grote winkels.

Stel dat u een dierenwinkel runt met tien werknemers en gemiddeld €45.000 per jaar verdient. Dus elk jaar zouden uw loonkosten ongeveer $ 450.000 bedragen (soms wat ploegendiensten). Dat betekent dat gemiddelde fouten in de loonadministratie uw bedrijf ergens tussen de €4.500 en €36.000 zouden kosten – niet bepaald een grote verandering, toch? Autopayroll verlaagt deze kosten drastisch, waardoor u het grote geld bespaart dat u nodig heeft om een ​​further teamlid in te huren of de inloopvriezer te upgraden waarin uw chef-kok steeds wordt opgesloten.

Veiliger

De laatste tijd voelt het alsof we vrijwel elke week over een nieuw datalek horen, en zelfs grote spelers als Walmart zijn niet immuun. Maar dat betekent niet dat u de salarisgegevens van uw bedrijf niet proactief kunt beschermen. Met vertrouwelijke informatie zoals het burgerservicenummer, bankgegevens en belastinggegevens moet u er alles aan doen om uw salarisadministratie veilig te houden.

Trouwens, als u vertrouwelijke informatie op uw desktopcomputer bewaart, rolt u feitelijk de rode loper uit voor hackers – en uw werknemers verdienen beter dan dat.

Hoewel cybersecurity misschien niet uw sterkste punt is, is het wel een van onze specialiteiten. Geleid door greatest practices uit de sector, gebruikt Homebase de NIST SP 800-171-frameworkwaarin wordt uiteengezet hoe u de vertrouwelijkheid van persoonlijk identificeerbare informatie (PPI) kunt beschermen.

Enkele van deze beste praktijken omvatten:

 • Ervoor zorgen dat gegevens tijdens de overdracht worden gecodeerd met TLS
 • Vereist tweestapsaccountverificatie en proactief verzenden van beveiligingsmeldingen
 • Doorlopende bugbounty-programma’s door samen te werken met vertrouwde beveiligingsbedrijven
 • Verplichte coaching op het gebied van gegevensbeveiliging en privateness voor klantenserviceteams
 • Driemaandelijkse beveiligingsscans van webapplicaties

Als het lezen hiervan je hoofd doet duizelen, voel je dan niet slecht. De wereld van cybersecurity is niet bepaald beginnersvriendelijk. Daarom hebben we een hele ploeg ninja’s op het gebied van cyberbeveiliging ter plaatse. Hun missie? Om uw gegevens te beschermen tegen cybercriminelen. Met deze ninja’s aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw vertrouwelijke gegevens in goede handen zijn, zelfs als u helemaal niets over cyberbeveiliging weet.

Vereenvoudigde loonnaleving

Als eigenaar van een klein bedrijf is het nauwkeurig en veilig betalen van uw group uiteraard slechts een deel van het verhaal. Je moet ook op de hoogte blijven van verschillende lokale, staats- en federale gegevens arbeidswetten en -regelgeving om ervoor te zorgen dat u zaken als overuren en belastingen right beheert. En hoewel we er een hekel aan hebben om de oorzaak van nog meer stress te zijn, is het de moeite waard om op te merken dat de IRS dit heeft uitgegeven 6,8 miljoen boetes voor eigenaren van kleine bedrijvenDit kostte hen 4,5 miljard greenback aan achterstallige betalingen, audits, boetes en rente.

Als u ooit het genoegen heeft gehad om met de IRS te maken te hebben, weet u dat het een ervaring is die niet voor herhaling vatbaar is (vooral het betalen van duizenden {dollars}). Maar hoe belangrijk het ook is om de IRS tevreden te stellen, op de hoogte blijven van veranderingen in de lokale, provinciale en federale arbeidswetten kan op zichzelf al een voltijdbaan zijn. Voor grotere bedrijven vereist dit zelfs vaak een hele afdeling. We gaan er op uit en gaan ervan uit dat uw funds geen further rol herbergt, laat staan ​​een hele afdeling. Om een ​​gelijk speelveld te creëren, brengt Homebase u automatisch op de hoogte van eventuele wijzigingen in de staats- of federale wetgeving.

Het is wij tegen de grote jongens, en we zijn niet van plan ons door de naleving te laten ondermijnen.

Geen handmatige taken meer

Maak je klaar om je opsplitsingslijnen op te frissen, need met Payroll-integraties hoef je niet langer handmatig gegevens van het ene programma in het andere in te voeren. Thuisbasis naadloos integreert met uw POS, salarisadministratie, zakelijke instruments voor de sector (zoals Tiphaus en Restaurant365) en vacaturesites, waardoor fouten bij het invoeren van gegevens worden voorkomen en de werving en salarisadministratie worden vereenvoudigd.

We zullen het niet verbloemen: na tientallen jaren samen kan het afscheid nemen van handmatige gegevensinvoer een beetje prikken. Om het wat makkelijker te maken, hebben we een paar scheidingslijnen gemaakt die je misschien handig vindt.

 • “Ik ben het niet, jij bent het.”
 • ‘Er is nog iemand.’
 • “Alles is zo ingewikkeld geworden. Vind je niet dat dit gemakkelijker zou moeten voelen?

Vergeet niet dat verandering begint aan het einde van je comfortzone, dus wees niet bang om een ​​hoger niveau te bereiken!

Vereenvoudig de loonautomatisering met Homebase

Heb je ooit het gezegde gehoord: kleed je voor de baan die je wilt, niet voor de baan die je hebt? Denk op dezelfde manier over bedrijfsprocessen. Natuurlijk kun je voorlopig een paar handmatige taken uitvoeren, maar zal dat werken als je de lat hoger legt? Waarschijnlijk niet. Door proactief automatische processen in te stellen, kunt u tijd vrijmaken voor het plannen van uw volgende grote stap.

Klaar om die stap te zetten? Start automatisch met het uitvoeren van de salarisadministratie met Homebase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here