Home Carrière Hoe u met succes om een ​​sollicitatiegesprek kunt vragen in een sollicitatiebrief

Hoe u met succes om een ​​sollicitatiegesprek kunt vragen in een sollicitatiebrief

0
Hoe u met succes om een ​​sollicitatiegesprek kunt vragen in een sollicitatiebrief


Is er één ding dat je kunt zeggen in a Voorblad die garandeert dat het zijn doel bereikt? Absoluut!


Een sollicitatiebrief dient als introductie jouw CV en voor uzelf als kandidaat voor een baan. Het is de plek om uw interesse in de functie te tonen en een persoonlijk verband te leggen tussen wie u bent en waarom u goed bij de functie previous.

Het tonen van jouw interesse en passie voor het bedrijf is belangrijk in de sollicitatiebrief. Dit ene zeggen is echter bijna de ultieme garantie dat je het sollicitatiegesprek krijgt…

Vraag erom

Kent u dat oude gezegde: “Vraag en u zult ontvangen”? Het is waar. Het klinkt misschien als gezond verstand en voor de hand liggend advies, maar hoe vaak heb je al een begeleidende temporary meegestuurd? cv en niet om het interview gevraagd? Het is gemakkelijk om te doen!

Moet u om een ​​sollicitatiegesprek vragen in een sollicitatiebrief?

Misschien aarzel je om in je sollicitatiebrief om een ​​sollicitatiegesprek te vragen (of vergeet je dit misschien gewoon), maar dat zou je absoluut moeten doen. Dat blijkt vertrouwen en enthousiasme voor de kans.

Hoe vraag je om een ​​sollicitatiegesprek in een sollicitatiebrief?

Man helpt zijn vriend met haar sollicitatiebrief en zoeken naar een baanGrote voorraad

In de slotparagraaf van uw sollicitatiebrief hoeft u de werkgever alleen maar om een ​​gesprek te vragen. Statistieken hebben dit aangegeven werkzoekenden die in hun sollicitatiebrief om een ​​sollicitatiegesprek vragen, hebben twee keer zoveel kans om het sollicitatiegesprek te krijgen.

Hieronder geven we je een aantal voorbeelden die je kunt aanpassen en gebruiken in je eigen motivatiebrief.

Voorbeelden van hoe u om een ​​sollicitatiegesprek kunt vragen in uw sollicitatiebrief

Werkzoekende op laptop schrijft een sollicitatiebrief

Grote voorraad

Einde #1

Ik ben enthousiast over de functie van Director of Gross sales bij XYZ Widgets en zou graag de kans krijgen om elkaar persoonlijk te ontmoeten om mijn ervaring verder te bespreken en de waarde die ik u kan bieden als uw volgende Gross sales Director. Bel mij alstublieft op 555.555.5555 om zo snel mogelijk een interview te plannen.

Einde #2

Ik zou graag zo snel mogelijk een persoonlijk gesprek willen om mijn referenties verder met u te bespreken. Ik ben te bereiken op 555.555.5555 en zal dat ook doen opvolgen en om er zeker van te zijn dat u mijn gegevens heeft ontvangen.

Einde #3

Bedankt voor uw tijd om mijn CV te beoordelen. Ik maak graag gebruik van de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek mijn kwalificaties en geschiktheid voor de functie te bespreken. Voel je vrij om mij zo snel mogelijk te bereiken op 555.555.5555.

Einde #4

Dank u voor uw tijd en aandacht. Ik zou graag de gelegenheid krijgen om de functie en mijn ervaring verder met u te bespreken. Neem contact met mij op by way of 555.555.5555 om een ​​interview te plannen.

Onthoud: u kunt om het interview vragen in elke bewoording die u prettig vindt, of dat nu in directer taalgebruik is of niet. Het belangrijkste is dat u uw sollicitatiebrief afsluit met de vraag om een ​​sollicitatiegesprek.

Een sollicitatiebrief is uw kans verbinden met een werkgever en leg uw passie uit voor wat ze doen en hoe u denkt dat u hen kunt helpen hun doelen als bedrijf te bereiken. Als je dat allemaal doet en vraagt ​​om de sollicitatiegesprek aan het einde van uw sollicitatiebrief is de kans veel groter dat u een telefoontje krijgt van de rekruteringsmanager.

Meer hulp nodig met uw zoek naar werk?

Lid worden om te leren hoe u een baan kunt vinden en uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here