Home Technologie ‘Den of Wolves’ wordt een sciencefictionoverval, met een ‘Energy Fantasy’-soundtrack

‘Den of Wolves’ wordt een sciencefictionoverval, met een ‘Energy Fantasy’-soundtrack

0
‘Den of Wolves’ wordt een sciencefictionoverval, met een ‘Energy Fantasy’-soundtrack


Na twee jaar preproductie, game-ontwikkelaar 10 Kamers heeft eindelijk zijn nieuwe overvalspel aangekondigd –Hol van wolven—Donderdag tijdens de Recreation Awards 2023. Het speelt zich af in 2097 in een zeer corrupte stad midden in de Stille Oceaan en is volgens narratief regisseur Simon Viklund het soort spel “waarin je je een badass moet voelen.” Voor Viklund, die tevens de componist van het spel is (hij schreef de composities voor Betaaldag: de overval En Betaaldag 2ook), dat betekent “de muziek moet, zoals (grommend geluid).”

Trouw aan zijn naam, Hol van wolven‘De fictieve stad is een plek waar eigenlijk alles legaal is, zolang het maar wordt gedaan in het streven naar krachtige innovatie en baanbrekende technologie. Voorstellen Betaaldag voldoet aan Cyberpunk 2077 speelt zich af in een metropool die een combine is ​​van Venetië en Hong Kong. Het idea is heel anders dan het eerdere werk van 10 Chambers horrorspel GTFOmaar het speelt structureel in op de kernkracht van de studio: coöpgames voor vier personen.

Er staat veel op het spel nu de studio aan zijn tweede launch werkt. 10 Chambers ontving een investering van het Chinese language technologie- en entertainmentconglomeraat Tencent om dit spel te bouwen en uit te breiden van een kleine staf van ongeveer 10 mensen naar bijna 100. Viklund benadrukt dat het spel een zeer gedetailleerde omgeving zal hebben, maar dat avid gamers geen open-wereldervaring mogen verwachten. De algehele sfeer, voegt Viklund toe, komt voort uit een litanie van sciencefiction- en thrillerfilms Warmte En Rechter Dredd (de Stallone-versie, niet de herstart van 2012).

Terwijl hij graag aan horrorgame-muziek werkte GTFOViklund is opgewonden om van dat style af te stappen en terug te keren naar een Betaaldag-achtige overvalervaring. “Mijn stuurhuis is deze powerfantasie-achtige muziek”, zegt hij. Heb je die franchise nog nooit gespeeld? Geven “Razormind” van Betaaldag 2 luister elke ochtend als je thuis je koffie vergeet en een snelle adrenalinestoot nodig hebt.

Dus wat kunnen spelers verwachten van de muziek in Hol van wolven? “Dus er zullen natuurlijk elementen zijn die vergelijkbaar zijn met Betaaldag”, zegt Viklund. “Maar qua tempo wil ik het graag ergens anders mee naartoe nemen. Het wordt zwaarder en langzamer.” Hij kijkt er ook naar uit om verschillende percussie-elementen te integreren, geïnspireerd door de setting van de Stille Oceaan.

Omdat de recreation zich nog in de vroege ontwikkeling bevindt en een tijdje niet zal worden uitgebracht, heeft WIRED geen daadwerkelijke gamebeelden gezien tijdens een current preview-evenement dat 10 Chambers hield voor de titel. Vergelijkbaar met de lancering van GTFOis het bedrijf van plan de recreation in eerste instantie voor spelers uit te brengen through Steam Early Entry. Hol van wolven heeft nog geen releasedatum, maar pc-gamers kunnen verwachten deze eerder te ontvangen dan hun console-tegenhangers.

Followers van GTFO zijn misschien teleurgesteld dat de inhoudsupdates van hun recreation eindigen, maar Viklund wijst op de eerste recreation van 10 Chambers als cruciaal voor het opbouwen van het vertrouwen van het bedrijf rond design. “Het was heel bevrijdend om een ​​venture te kunnen hebben waarin we een ‘fuck it, we doen het gewoon’-houding konden hebben”, zegt hij. Dit soort vertrouwen is een drijvende kracht achter de beslissing van 10 Chambers om iets nieuws voor spelers te ontwikkelen in plaats van te vertrouwen op een franchiseconcept dat al bestaat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here