Home Sport Cignal stopt Choco Mucho’s streak naar bijna PVL Finals

Cignal stopt Choco Mucho’s streak naar bijna PVL Finals

0
Cignal stopt Choco Mucho’s streak naar bijna PVL Finals


Ria Meneses komt door als koppeling voor Cignal HD Spikers in de halve finales van de PVL All-Filipino Conference.

Ria Meneses komt door als koppeling voor Cignal HD Spikers in de halve finales van de PVL All-Filipino Convention. –MARLO CUETO/INQUIRER.internet

MANILA, Filippijnen – Cignal stal Recreation 1 van de halve finales toen het Choco Mucho’s 10-game win streak brak met een ‘come-from-behind’ 18-25, 23-25, 25-14, 25-19, 15-10 overwinning in de Tweede All-Filippijnse conferentie van de Premier Volleyball League (PVL) 2023 op donderdag.

Na twee units twijfelden de HD Spikers nooit, zelfs niet toen de Flying Titans hun momentum herwonnen in de vijfde set, toen ze dichter bij een allereerste All-Filippijnse finale kwamen – de tweede sinds de Strengthened Convention van vorig jaar.

Choco Mucho wist in de beslisser de 10-9 voorsprong te heroveren, maar Jovelyn Gonzaga en Ces Molina herstelden de orde voor een 11-10 adempauze. Ria Meneses, die door de krampen heen speelde, zorgde voor een snelle aanval, gevolgd door de aas van Vanie Gandler en de aanvalsfout van Isa Molde, waardoor het matchpoint werd bereikt, 14-10.

Meneses voltooide de comeback van Cignal met het spelwinnende blok op Kat Tolentino om een ​​einde te maken aan de wedstrijd van twee uur en 25.

“Ik ben blij met haar prestatie. Ze toonde echt haar gretigheid om te winnen. Ze deed alles, haar rennende spike-and-drop-bal of zoiets. Ik waardeer zowel haar inzet als mijn senior spelers”, aldus Cignal-coach Shaq Delos Santos van Meneses, die vier van haar negen punten scoorde in de vijfde set.

Jovelyn Gonzaga van Cignal HD Spikers.

Jovelyn Gonzaga van Cignal HD Spikers. –MARLO CUETO/INQUIRER.internet

Molina, de Op uitnodiging meest waardevolle speler, dreef de HD Spikers aan met 23 punten gebouwd op 20 aanvallen, twee blokken en nog een aas te gaan met 19 opgravingen en 16 uitstekende ontvangsten. Gandler scoorde 17 punten, terwijl Gonzaga 16 punten had.

Setter Gel Cayuna deelde 29 uitstekende units uit en scoorde negen punten, waaronder een game-high van vier azen.

Cignal probeert zaterdag de reeks in Recreation 2 te verslaan.

Choco Mucho’s successful streak van tien wedstrijden werd doorbroken met de vijfde nederlaag op rij in de halve finale, die teruggaat tot de PVL Bacarra-zeepbel van 2021, waar het zijn Recreation 1-overwinning naar de uiteindelijke kampioen Chery Tiggo verspeelde, en de Open Convention van vorig jaar naar Creamline.

Sisi Rondina leidde de Flying Titans met 19 punten en 15 uitstekende ontvangsten. Tolentino leverde 16 punten uit 12 aanvallen, twee blocks en twee azen. Molde had 11 punten en 11 opgravingen, terwijl Maddie Madayag en Cherry Nunag elk 10 punten toevoegden, waarbij Deanna Wong haar teamgenoten achtervolgde met 25 uitstekende units.

Cignal-coach Shaq Delos Santos, Jovelyn Gonzaga en Ces Molina na het stelen van Recreation 1. #PVL2023

Gepost door Onderzoeker Sport op donderdag 7 december 2023


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here