Home Auto Changan gaat van Thailand zijn RHD-exportbasis maken, inclusief de EV-merken Deepal, Avatr en Nevo

Changan gaat van Thailand zijn RHD-exportbasis maken, inclusief de EV-merken Deepal, Avatr en Nevo

0
Changan gaat van Thailand zijn RHD-exportbasis maken, inclusief de EV-merken Deepal, Avatr en Nevo


Changan gaat van Thailand zijn RHD-exportbasis maken – inclusief de EV-merken Deepal, Avatr en Nevo

Avtr 12

De Chinese language fabrikant Changan heeft dit jaar zijn eerste overzeese productiebasis in Thailand opgezet, zo meldt GD Vandaag.

De autofabrikant heeft 20 miljard baht (RM2,65 miljard) geïnvesteerd in het opzetten van een productielocatie voor nieuwe energievoertuigen (NEV) in Rayong, Thailand, en deze zal in de eerste fase een productiecapaciteit van 100.000 eenheden bereiken, oplopend tot 200.000. eenheden in de tweede fase.

Changan is van plan de Deepal te introduceren, Avtr en Nevo-merken, en het streeft ernaar om tegen 2030 15 nieuwe NEV-modellen te introduceren en van de fabriek in Rayong een productiecentrum met het stuur rechts voor zijn merken te maken. Changan streeft ernaar het verkoopvolume van de groep tegen die tijd te laten groeien tot meer dan vijf miljoen eenheden, waarvan 1,2 miljoen eenheden export zullen zijn.

Changan gaat van Thailand zijn RHD-exportbasis maken – inclusief de EV-merken Deepal, Avatr en Nevo

Onlangs onthuld door Avatr is de Avatr 12 EV sedan, gebaseerd op het EP1-platform van de fabrikant, dat ook ten grondslag ligt aan de Avtr 11 SUVwaarbij de fastback sedan een totaal vermogen van maar liefst 578 pk levert en het moet opnemen tegen onder meer de Zeekr 001.

Het merk Avatr begon als wat oorspronkelijk een partnerschap was tussen Changan Car en Nio, maar Nio later vertrok in 2018 uit het partnerschapwat leidde tot de oprichting van Avatr Know-how met Huawei en batterijfabrikant CATL.

Wilt u uw auto verkopen? Verkoop het met mijnTukar.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here