Home Huisdieren Canine Instagram Movie star RuPawl’s kwijlende nieuwe hondenkledinglijn – Dogster

Canine Instagram Movie star RuPawl’s kwijlende nieuwe hondenkledinglijn – Dogster

0
Canine Instagram Movie star RuPawl’s kwijlende nieuwe hondenkledinglijn – Dogster


Deel Chihuahuadeel Poedeldeel Australische herder en 100% geliefde social media-beïnvloeder voor honden, Instagram-beroemdheidshond RuPawl is een klasse aside. RuPawl’s mens José Lizárraga vertelt dat de populariteit van RuPawl precies rond de tijd plaatsvond dat de Amerikaanse reality-tv-serie RuPaul’s Dragrace begon meer mainstream te worden na de verhuizing van de present naar VH1.

“We werden al snel populair onder followers van Drag Race en de koninginnen zelf.” RuPawl is onlangs zes geworden (eigenlijk negen, zegt José, maar je weet dat ze niet willen dat mensen hun echte leeftijd weten) en houdt van verkleden, lange wandelingen in de natuur, het achtervolgen van wilde konijntjes, flirten met wilde herten, biologisch eten en dutjes doen. “Ze houden niet van wortels… ja, nogal willekeurig”, zegt José, “maar ze pikken letterlijk het kleinste stukje wortel uit elk gerecht dat we voor ze bereiden.”

De Doggie Drag-modellijn voor honden werd gelanceerd met kleine en middelgrote hondenkledingmaten, maar zal binnenkort ook grote maten bevatten.

Het is niet verwonderlijk dat deze tweevoudige Webby-winnaar en -model en hun baas hun zinnen hebben gezet op kleding voor honden, vooral wanneer hun sociale media-pagina bekend staat om de leuke en gewaagde jurken die ze modelleren, geïnspireerd door RuPaul’s Drag Race Queens.

Zegt José, de oprichter van Hondje Drag, “We gaan seizoenslooks creëren die duidelijk DRAG zijn, geïnspireerd door de koninginnen van Drag Race en daarbuiten. … Het voelde belangrijk om een ​​lijn te lanceren die op ongegeneerde wijze de schoonheid en kunstzinnigheid van drag benadrukt.”

De lijn gelanceerd met kleine en middelgrote maten, maar zal nu in grote maten worden verkocht. “Omdat”, zegt José, “hondjes van elk formaat het verdienen om GEWELDIG te zijn!” Wil je deze schattige combine volgen? Ga naar @RuPawl Instagram, Fb en TikTok of bekijk de Doggie Drag on-line winkel.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here