Home Huisdieren Beste huisdierverzekeringsmaatschappijen in de VS: alles wat u moet weten – Pet Weblog

Beste huisdierverzekeringsmaatschappijen in de VS: alles wat u moet weten – Pet Weblog

0
Beste huisdierverzekeringsmaatschappijen in de VS: alles wat u moet weten – Pet WeblogHuisdierenverzekering


Huisdierenverzekeringsmaatschappijen bieden eigenaren van gezelschapsdieren gemoedsrust door hen in staat te stellen beslissingen te nemen over de medische zorg voor hun huisdier op foundation van wat het beste is voor het dier – en niet wat ze op de financial institution hebben staan. Ze verminderen de emotionele en financiële tol die gepaard gaat met onverwachte medische kosten, en kunnen routinematige zorg zelfs beter beheersbaar maken.

Maar met zoveel aanbieders en plannen voor huisdierenverzekeringen in de VS, kan het vinden van de beste optie u een beetje het gevoel geven dat u achter uw eigen staart aan zit. In deze uitgebreide gids helpen we u wegwijs te worden in de wereld van huisdierenverzekeringen. We bespreken alle belangrijkste overwegingen terwijl u winkelt, en kijken naar de topspelers in de branche om u te helpen de beste keuze voor uw gezin te maken.

De 5 belangrijkste overwegingen bij het winkelen bij huisdierverzekeringsmaatschappijen

Als u internet als de meeste ouders van huisdieren bent, wilt u een huisdierenverzekering, zodat u uw huisdier de zorg kunt geven die hij of zij nodig heeft, zonder dat u door de kosten wordt beperkt. Maar niet elk huisdierenverzekeringsplan is hetzelfde, en wat het beste is voor de ene vachtfamilie hoeft niet het beste te zijn voor de andere. Om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen, volgen hier enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden:

1) Dekking
Elke huisdierverzekeraar dekt verschillende aspecten van de zorg, dus u zult willen bepalen wat voor u het belangrijkst is en er vervolgens voor zorgen dat de aanbieder en het abonnement dat u selecteert, deze vakjes aanvinkt. Hier zijn enkele soorten bescherming die u mogelijk wilt in uw huisdierverzekeringsplan:

  • Ongevallen- en letselbescherming
  • Ziekten
  • Erfelijke en aangeboren aandoeningen
  • Chronische aandoeningen
  • Gedragsproblemen
  • Medicijnen op recept
  • Chirurgie
  • Ziekenhuisopnames
  • Diagnostische testen
  • Routinematige zorg

Misschien wilt u wat onderzoek doen naar het specifieke ras van uw huisdier om eventuele gezondheidsproblemen te identificeren waar hij of zij een verhoogd risico op loopt, en vervolgens op zoek gaan naar een huisdierenverzekering die de zorg voor hen dekt.

2) Uitsluitingen
Veel verzekeringsmaatschappijen hebben dat dekkingsbeperkingen dat kan een probleem zijn als uw huisdier een vorm van zorg nodig heeft die is uitgesloten. Sommige hebben geen betrekking op dieren van bepaalde leeftijden of rassen, terwijl andere bijvoorbeeld geen reeds bestaande aandoeningen dekken. Omdat deze uitsluitingen voor sommige huisdiereigenaren een dealbreaker kunnen zijn, is het van cruciaal belang dat u de beperkingen kent van elk huisdierverzekeringsplan dat u overweegt.

3) Kosten
Het beste verzekeringsplan is een verzekering die de dekking biedt die u nodig heeft, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Maar internet als bij een ziektekostenverzekering voor mensen zijn er een aantal verschillende kosten waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar het beste plan voor uw funds. Voor een huisdierenverzekering moet u een premie betalen, wat in feite de prijs van de polis is, evenals een eigen risico, het bedrag dat u zelf per incident of polistermijn moet uitgeven voordat de verzekeringsdekking van kracht wordt. Sommige bedrijven bieden mogelijk hogere premies en lagere eigen risico’s, terwijl anderen misschien het tegenovergestelde doen. Hoewel sommige aanbieders van huisdierenverzekeringen betalingsstructuren hebben ingesteld, bieden andere een mate van maatwerk, waardoor abonnees hun uitgaven kunnen structureren op een manier die voor hen werkt.

Andere kostenoverwegingen zijn onder meer de eigen bijdrage, het deel van de dierenartsrekeningen dat u geacht wordt te betalen; en de jaarlijkse of levenslange limieten, dit zijn de maximale bedragen die de aanbieder binnen een jaar of gedurende de levensduur van uw huisdier zal dekken.

4) Klantenservice
Het is belangrijk om te weten dat u altijd een medewerker van de klantenservice kunt bereiken als u vragen heeft over uw polis. Zorg ervoor dat de uren en contactmogelijkheden van potentiële aanbieders voor u werken.

5) Tijdlijnen voor claims en terugbetalingen
De hoeveelheid tijd die u heeft om een ​​declare in te dienen en de gemiddelde tijd voor terugbetaling kunnen sterk variëren per aanbieder. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met deze aspecten van elk plan dat u kiest.

De beste huisdierverzekeringsmaatschappijen per dier

Hier ziet u welke aanbieders de beste dekking bieden voor specifieke dieren:

Beste huisdierverzekeringsmaatschappijen voor honden

Er zijn verschillende huisdierenverzekeringen die een goede dekking bieden en de toegang tot goede zorg voor hondenbezitters gemakkelijker en financieel haalbaarder maken. Fetch heeft een van de meest uitgebreide huisdierverzekeringen voor honden. Bovendien bieden ze tot 90 procent vergoeding, en geven ze abonnees de vrijheid om zorg te zoeken bij elke dierenarts van hun keuze. Pumpkin is ook een uitstekende keuze, omdat ze een solide selectie dekkingsopties hebben voor een breed scala aan problemen, waaronder zelden gedekte dierenartsexamens, operaties en tandheelkundige aandoeningen. Bovendien neemt hun dekking, in tegenstelling tot veel andere verzekeringsmaatschappijen, niet af met de leeftijd, en is er geen langere wachttijd voor knieblessures of heupdysplasie. Ten slotte is Wagmo een goede keuze, omdat ze een van de hoogste vergoedingspercentages in de branche bieden (tot 100 procent), wat betekent dat er meer geld terugkomt op de gedekte zorgkosten.

Beste huisdierverzekering voor katten

Een kattenverzekering is vaak internet zo uitgebreid als een hondenverzekering, maar is vaak veel goedkoper. ASPCA Pet Well being Insurance coverage is een uitstekende keuze voor katteneigenaren. Ze bieden bescherming voor een breed scala aan aandoeningen en verwondingen, en ze bieden enkele van de meest betaalbare plannen en eigen risico’s. ASPCA biedt ook een plan voor alleen ongevallen, wat geweldig is voor eigenaren van binnenkatten die gewoon een additional vangnet willen in geval van nood. Fetch, Embrace Pumpkin en Wagmo zijn andere geweldige keuzes voor kattenverzekeringen.

Beste huisdierenverzekering voor exotische huisdieren

Als u exotische huisdieren heeft, zoals vogels, fretten of cavia’s, zijn de opties voor uw huisdierenverzekering mogelijk iets beperkter. Maar de Nationale Vogel- en Exotische Huisdierenverzekering is een prima optie. Het dekt ongevallen, ziektes, examens, recepten, röntgenfoto’s en meer voor een breed scala aan exotische dieren.

Uitgebreide lijst met huisdierverzekeringsmaatschappijen

Hier is een lijst met enkele van de greatest beoordeelde aanbieders van huisdierenverzekeringen die momenteel op de markt zijn:

1) Ophalen
Fetch biedt uitgebreide dekking voor zowel honden als katten, plus flexibele betalingsopties waarmee abonnees een abonnement kunnen aanpassen aan hun funds. Het is een populaire keuze onder ouders van huisdieren. Het bedrijf biedt directe storting voor snelle terugbetaling en een eenvoudig te gebruiken app, die particulars over uw plan en realtime inzicht in de claimstatus bevat. En abonnees kunnen hun eigen dierenarts kiezen en toch de zorg vergoed krijgen.

2) Pompoen
Er is een reden waarom Pumpkin in 2021 door BusinessInsider.com werd verkozen tot ‘Beste huisdierenverzekering voor uitgebreide dekking’: het bedrijf biedt robuuste plannen met dekking voor aandoeningen die veel andere plannen uitsluiten, plus geen ras- of hogere leeftijdsbeperkingen. Ze bieden een vergoeding van 90 procent voor alle huisdieren van acht weken en ouder, een reeks jaarlijkse aftrekbare opties en een onbeperkte maximale jaarlijkse uitbetaling. Pumpkin biedt ook een korting voor meerdere huisdieren voor mensen met een paar harige vrienden die dekking nodig hebben.

3) Omhels
Embrace biedt een vergoeding tot 90 procent plus een onbeperkte maximale jaarlijkse uitbetaling. Ze bieden ook aanpasbare dekking gericht op behandeling en preventie, dekking voor tandheelkundige ziekten en dekking voor rasspecifieke en geneesbare, reeds bestaande aandoeningen. De verwerking van claims gaat snel en wordt beheerd through een handige mobiele app, en er wordt 24/7 Telehealth-ondersteuning voor huisdieren geboden.

4) Limonade
Lemonade is een greatest beoordeelde verzekeringsmaatschappij die huurders, huiseigenaren, auto-, huisdieren- en levensverzekeringen aanbiedt in de VS en Europa. Ze bieden een uitgebreide dekking, inclusief procedures zoals castratie, chippen en vlooienmedicatie. Ze bieden kortingen voor meerdere huisdieren en abonnees kunnen hun eigen dierenarts kiezen; alle erkende dierenartsen in de VS zijn gedekt.

5) ASPCA-ziektekostenverzekering voor huisdieren
Met een indrukwekkend dekkingsaanbod, een concurrerende prijs, een korting voor meerdere huisdieren plus opties voor alleen ongevallen en preventieve zorg, is de ASPCA Pet Well being Insurance coverage een uitstekende keuze voor elke huisdierouder. En gezien de hoge beoordelingen op meerdere klantenrecensiesites is het duidelijk dat bestaande abonnees het daarmee eens zijn.

6) Wagmo
Wagmo biedt enkele van de meest betaalbare plannen en enkele van de hoogste vergoedingstarieven in de branche. Naast een robuuste dekking genieten abonnees van aanpasbare betalingsopties, gemakkelijke en snelle claimvergoedingen through een verscheidenheid aan betalingsplatforms, plus kortingen voor meerdere huisdieren voor eigenaren met meer dan één huisdier.

7) MetLife huisdierenverzekering
MetLife biedt een verscheidenheid aan betaalbare huisdierverzekeringen met een breed scala aan jaarlijkse vergoedingslimieten, tarieven en eigen risico’s. Abonnees kunnen hun dekking uitbreiden met optionele add-ons voor preventieve zorg. De terugbetaling vindt zeer snel plaats: de meeste claims worden binnen 10 dagen verwerkt en abonnees kunnen hun plannen beheren through een handige app en een on-line portal.

8) Taai
De verzekeringsplannen van Chewy omvatten dekking voor verschillende aspecten van de zorg die niet altijd worden gedekt, zoals controles en vaccins. Klanten waarderen het dat ze geen uitbetalingslimieten hebben, dat ze 24/7 klantenservice bieden en dat ze directe betalingen doen. Chewy geeft abonnees ook toegang tot hun handige telezorgservice ‘Verbinden met een dierenarts’.

Dierenziektekostenverzekeraars en veterinaire ondersteuning

De band tussen dierenarts en huisdier is belangrijk. In tegenstelling tot andere huisdierverzekeraars die een lijst bieden met goedgekeurde dierenartsen waaruit u moet kiezen als u vergoeding voor zorg wilt, kunt u bij bedrijven als Fetch en Lemonade uw eigen dierenarts kiezen.

Huisdierenverzekeringsmaatschappijen die reeds bestaande aandoeningen dekken

Een van de grootste uitdagingen waarmee eigenaren van gezelschapsdieren worden geconfronteerd, is het vinden van een verzekering die dit mogelijk maakt dekt reeds bestaande aandoeningen. Pumpkin en Embrace bieden beide dekking voor aandoeningen, rassen en leeftijden, terwijl de meeste andere huisdierenverzekeringen dat niet doen. Omdat er echter beperkingen en uitsluitingen zijn bij elk huisdierverzekeringsplan, moet u zich hier vertrouwd mee maken voordat u zich aan een van beide plannen verbindt.

Prime beoordelingen en beoordelingen van huisdierverzekeringsmaatschappijen

Hoewel de bovengenoemde bedrijven tot de hoogst gewaardeerde huisdierverzekeringsmaatschappijen behoren, is het essentieel om uw due diligence te doen en diepgaande en onpartijdige recensies te lezen van topsites zoals Consumentenbeoordeling voordat u een beslissing neemt. Het beste plan voor u is het plan dat voldoet aan de unieke behoeften van uw huisdier, en het is absoluut noodzakelijk dat u onderzoek doet om er zeker van te zijn dat het plan dat u overweegt precies dat doet.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here