Home Carrière 7 vitale gewoonten van succesvolle mensen

7 vitale gewoonten van succesvolle mensen

0
7 vitale gewoonten van succesvolle mensen


Wie is er niet een beetje nieuwsgierig naar wat een succesvolle skilled anders doet dan de gemiddelde mens? Het gaat er niet om wat ze met hun geld doen. Het is hoe zij hun carrière benaderen.


Passagier of piloot: wie ben jij?

Het is gemakkelijk om te denken dat we allemaal doen wat we kunnen om onze carrière onder controle te krijgen. Dit artikel wijst echter op een misvatting die sommige mensen hebben: ze denken dat ze geen controle hebben over bepaalde aspecten van hun carrière. Of erger nog, niet eens de moeite nemen om de controle over te nemen.

In onze carrière zijn we ofwel een:

A) Passagier – een werknemer die wordt gegijzeld door gouden handboeien.

B) Piloot – een business-of-one die de leiding heeft over hun lot.

Ik begrijp waarom het aantrekkelijk kan zijn om passagier te zijn in je carrière. Je magazine het enge, intense werk van het navigeren naar de piloot verlaten. Maar is dat wat je echt wilt? Momenteel zie ik een verschuiving in de mentaliteit van ons personeel.

Steeds meer mensen streven naar professionele emancipatie als onderdeel van de natuurlijke evolutie van de werknemer. Ze zijn het beu om passagier te zijn en willen leren hoe ze de piloot van hun carrière kunnen worden. Dat gezegd hebbende, hier zijn zeven ideas voor diegenen die een ultra-succesvolle skilled willen worden…

1. Realiseer je dat je een Enterprise-Of-One bent

Succesvolle professionele man

Grote voorraad

Je carrière heeft gelijkheid. Herken het en start te bepalen hoe u het in uw voordeel kunt gebruiken.

Inventariseer uw bezittingen als skilled en bepaal wie bereid is er het hoogste bedrag voor te betalen. Als je dat niet hebt waardevolle vaardigheden waar veel vraag naar is, start er een paar te kopen.

2. Probeer altijd een voordeel te behalen in uw zakelijke transacties

Succesvolle professionele vrouw praat met een collega

Grote voorraad

Je moet onderhandelen met werkgevers. Neem niet aan wat je wordt gegeven zonder overleg. Een werkgever is een klant die altijd op zoek is naar de beste deal, en jij bent het bedrijf dat hem een ​​dienst verleent. U wilt zaken doen met een klant die bereid is te betalen voor de kwaliteit van het werk dat u levert.

Leer effectief onderhandelen over salaris, extraatjes en andere voordelen, zodat u zich goed voelt over de samenwerking. Je werkt niet ‘voor’ een werkgever. Je werkt ‘bij’ een werkgever.

3. Doe dingen goed

Professionele man op computer werkt hard om succesvol te zijn

Grote voorraad

Onthoud dat dingen goed doen belangrijker is dan nieuwe dingen doen.

Concentreer u op het opbouwen van uw experience en begrijpen hoe jij de aspirine bent voor de pijn van een werkgever. Je moet goed zijn in een paar dingen, in plaats van goed in een heleboel dingen. Wat is jouw specialiteit als business-of-one?

4. Werk met mensen die slimmer zijn dan jij

Gelukkige/succesvolle vrouw klapt na een presentatie tijdens een werkvergadering

Grote voorraad

Zoek naar de slimste mensen met wie je kunt samenwerken. Vind bedrijven die u bewondert en respecteert. Niet voor hun loon en voordelen pakketmaar om het soort producten of diensten dat ze leveren.

Je moet je professionele stam zoeken en met hen samenwerken om je carrièrespel te verbeteren.

5. Maak duidelijk wat de doelstellingen, behoeften en zakelijke bedoelingen van uw werkgever zijn

Succesvolle professionals in een werkvergadering

Grote voorraad

Wil je het beter doen in je carrière? Wees niet zo egocentrisch. Het gaat niet om jouw behoeften en wensen.

Concentreer u in plaats daarvan op de behoeften, wensen en zakelijke doelstellingen van de mensen met wie u samenwerkt. Dat zal je lukken meer waarde bieden en krijg er meer voor terug als je dat doet. Zij zijn jouw klant. Overtref hun verwachtingen en je zult ze uit je hand laten eten.

6. Wees in een positie om weg te lopen als de situatie niet goed is

Oudere professionele vrouw die nadenkt over haar carrièresucces op het werk

Grote voorraad

Breng uzelf in een financiële positie die u daartoe in staat stelt ontslag nemen een baan en een jaar zonder inkomen overleven. Elke baan is tijdelijk. Het kan zijn dat u een baan verliest. Misschien wilt u uw baan verlaten. In beide gevallen geeft de zekerheid van spaargeld u de mogelijkheid om de beste beslissingen te nemen voor uw business-of-one.

Wie wil er nou in een slechte situatie blijven alleen voor het geld? Vraag het aan iedereen die een levensgevaarlijke baan heeft gehad, alleen maar om die te krijgen ontslagen hoe dat voor hen werkte. Ze zullen je vertellen dat ze graag hadden willen vertrekken bij de eerste tekenen van problemen.

7. Realiseer je dat je ervaringen en tegenslagen nodig hebt om vooruit te komen

Gelukkig/succesvolle professionele man met een tablet

Grote voorraad

Er is geen echte mislukking. Wij ervaren, leren en groeien. Speel niet langer op secure en start je angst te omarmen. Zoals het oude gezegde luidt: ‘Het leven begint waar je comfortzone eindigt.’ Je zult niet overleven en gedijen in je carrière als je dat niet voortdurend doet nieuwe dingen leren.

Fouten maken leert ons wat we niet moeten doen. Dat is een goed ding! Maak je geen zorgen meer over wat anderen denken en start je zorgen te maken over wat er zal gebeuren als je de controle niet overneemt.

Ik hoop dat deze ideas je helpen goede gewoonten in je carrière op te bouwen, zodat je een uiterst succesvolle skilled kunt worden. Hoe neem jij vandaag de dag de regie over je carrière?

Meer hulp nodig bij je carrière?

Lid worden om te leren hoe u uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here