Home Carrière 4 signalen dat een bedrijf niet geschikt voor u is

4 signalen dat een bedrijf niet geschikt voor u is

0
4 signalen dat een bedrijf niet geschikt voor u is


Het kan moeilijk zijn om een ​​af ​​te wijzen vacaturevooral als je dat momenteel bent werkloos. Maar het feit dat u een aanbieding heeft gekregen, betekent niet dat de baan of het bedrijf bij u previous.


Zelfs een sollicitatiegesprek krijgen op een competitieve arbeidsmarkt is op zichzelf al een prestatie, maar je moet vanaf het start van het sollicitatieproces heel duidelijk zijn wat voor jou de belangrijkste aspecten van de baan zijn en daar vervolgens dienovereenkomstig prioriteit aan geven.

Blijkbaar, salaris is belangrijk, vooral als je nu niet werkt, maar we zijn allemaal op zoek naar verschillende dingen. Voor sommigen is het misschien de werk leven balans dat is het belangrijkste; voor anderen een cultuur die innovatie bevordert, of misschien een locatie of mogelijkheden om te groeien en zich te ontwikkelen.

De meesten van ons hebben wel eens meegemaakt dat de baan tijdens het sollicitatiegesprek niet zo bleek te zijn als beloofd. Maar hoe weet je of je jouw perfecte bedrijf hebt gevonden? Hoe bepaal je wat de alarmsignalen zijn, wat betekent dat de baan op de lange termijn misschien niet goed bij je previous?

Hier zijn enkele signalen dat een bedrijf mogelijk niet geschikt voor u is:

Ongeorganiseerde of respectloze interviewers

De wervingsmanager is respectloos tijdens een sollicitatiegesprek

Grote voorraad

Web zoals u tijdens het sollicitatiegesprek indruk moet maken op een potentiële werkgever, moet de werkgever ook indruk op u maken. Als de rekruteringsmanager een half uur te laat is of zich haast, kan dit een teken zijn van hoe de werkcultuur is en laat het zien dat het binnenhalen van nieuw expertise duidelijk geen prioriteit is.

U wilt maak verbinding met uw interviewer op een bepaald niveau tijdens het wervingsproces. Dat zal onmogelijk zijn als ze ongeorganiseerd zijn en je niet de tijd van de dag geven.

Wat er ook gebeurt tijdens uw sollicitatiegesprek, als u na een gesprek met uw interviewer een nare smaak in uw mond krijgt, is dat een alarmsignaal dat u niet magazine negeren.

Je bent niet zeker van je toekomstige baas

Vrouw in een sollicitatiegesprek weet niet zeker of de baan geschikt voor haar is

Grote voorraad

Als je niet goed overweg kunt jouw baas, is de kans groot dat u geen plezier zult hebben in uw werk. Vraag uzelf af of u een goed gevoel heeft bij de persoon die uw supervisor wordt. Zullen ze u goede suggestions geven en loopbaanadvies wanneer nodig? Weten ze hoe ze uw prestaties op het werk zullen meten? Zijn ze benaderbaar?

Als u denkt dat uw toekomstige supervisor niet iemand is met wie u wilt samenwerken, wilt u misschien twee keer nadenken voordat u zijn aanbod accepteert.

Het bedrijf is instabiel en mist richting

De wervingsmanager biedt de baan aan aan de vrouw die ze interviewt

Grote voorraad

Zelfs vóór het interview is dat zo veel onderzoek u kunt doen om te bepalen of het bedrijf een veilige gok voor u is. Misschien wilt u kijken naar de veranderingen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt om een ​​idee te krijgen van de stabiliteit en de algemene richting ervan. Misschien wilt u ook huidige en voormalige werknemers op LinkedIn onderzoeken om te zien wat hun carrièrepad is geweest en hoe lang ze in de baan zijn gebleven. Misschien wilt u zelfs contact opnemen met voormalige werknemers in soortgelijke functies om erachter te komen wat hun functie is redenen voor vertrek.

Kijk ook eens naar wat de werknemers op Glassdoor over het bedrijf zeggen. Ik herinner me dat ik een vacature zag die er geweldig uitzag, maar voordat ik solliciteerde, ging ik naar Glassdoor om recensies te lezen van anderen die bij het bedrijf hadden geïnterviewd. Elke recensie was negatief en bevatte specifieke particulars. Onnodig te zeggen dat ik niet heb gesolliciteerd.

Indeling van de werkplek

Vrouw sollicitatiegesprekken bij een nieuw bedrijf

Grote voorraad

We hebben allemaal verschillende werkvoorkeuren. Sommigen werken liever in de open lucht kantoor ruimte, die waarschijnlijk luidruchtiger is maar meer interactie tussen werknemers biedt. Sommige bedrijven hebben veel cabines en aparte kantoren. Het biedt stillere ruimtes om te werken, maar ook minder interactie met anderen. Andere bedrijven hebben personeel op afstand, dus jij zou het aankunnen werken vanuit huis elke dag?

Previous de indeling van het bedrijf bij jou? Als je sociaal bent en graag overdag met anderen omgaat en je vastzit in een klein kantoor, zul je er niet van genieten.

Het is gemakkelijk om waarschuwingssignalen tijdens het wervingsproces te negeren als u wanhopig op zoek bent naar een baan. Om erachter te komen of een bedrijf echt bij u previous, moet u de vier bovenstaande punten in overweging nemen voordat u een baanaanbieding accepteert.

Meer hulp nodig met uw zoek naar werk?

Lid worden om te leren hoe u een baan kunt vinden en uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here