Home Carrière 3 ideas om de veiligheid van numerous zakenreisgroepen te ondersteunen

3 ideas om de veiligheid van numerous zakenreisgroepen te ondersteunen

0
3 ideas om de veiligheid van numerous zakenreisgroepen te ondersteunen


In de grote, wijde wereld van mondiale bedrijven is het van cruciaal belang dat u de macht heeft om uw toptalent uit te zenden om de klus te klaren waar dat het meest nodig is. Veel werknemers beschouwen internationale uitzendingen ook als cruciaal voor hun loopbaanontwikkeling.

Het ondersteunen en aanmoedigen van alle demografische medewerkers om van deze kansen te profiteren, verhoogt de arbeidstevredenheid en de betrokkenheid van expertise. Werknemers die zich op deze manier niet gesteund voelen, kunnen elders hun kansen zoeken.

De verschillende demografische gegevens van werknemers – waaronder vrouwen, LGBTQ+-groepen en mensen met een handicap – kunnen echter met further uitdagingen te maken krijgen als ze wereldwijd werken.

In dit artikel belicht ik enkele van deze uitdagingen en bied ik een stapsgewijze routekaart aan om numerous gemeenschappen te beschermen en te ondersteunen zakenreisgroepen terwijl prioriteit wordt gegeven aan het belang van gelijkheid, diversiteit en inclusie (EDI) voor werknemers.

#1 Eerste stappen

Om het idea van EDI te omarmen, is het essentieel om de betekenis ervan en de betekenis die het heeft op onze werkplekken te begrijpen.

Hoewel er een schat aan literatuur bestaat over dit onderwerp, laten we het kort en bondig samenvatten:

  • Gelijkheid op de werkplek betekent het bieden van gelijke kansen en het waarborgen van eerlijkheid voor alle werknemers en sollicitanten.
  • Diversiteit omvat het brede spectrum van individuen op een werkplek, en het gaat niet alleen om het herkennen, maar ook waarderen en waarderen van deze verschillen.
  • Inclusie betekent het bevorderen van een inclusief personeelsbestand waarin ieder individu zich gewaardeerd en welkom voelt in zijn professionele omgeving.

EDI is essentieel als het gaat om zakenreizen, omdat we willen weten dat alle medewerkers eerlijk worden behandeld en dezelfde kansen krijgen als alle anderen. Dit brengt echter een verantwoordelijkheid met zich mee om ondersteuning te bieden en het personeel veilig te houden tijdens opdrachten.

Helaas zijn er nog steeds meer risico’s verbonden aan bepaalde demografische groepen dan aan andere als het om reizen gaat.

Gezien deze complexiteit is het essentieel om een ​​toegankelijk bedrijfsreisbeleid te hebben, dat zowel de essentiële veiligheidsinformatie voor numerous reisgroepen bevat als dat voldoet aan de EDI-vereisten.

ISO 31030-documentatie is hier essentieel, omdat het een raamwerk biedt voor organisaties om hun reisrisicobeheerprocessen te ontwikkelen, implementeren en voortdurend te verbeteren. Volgens de richtlijnen voor reisrisicobeheer moeten werkgevers reizigers voorbereiden op reizen door middel van praktische coaching en onderwijs.

“(…) Er moet aandacht worden besteed aan het profiel van de reiziger in relatie tot bestemmingen, omdat factoren zoals ras, competenties, nationaliteit, culturele identiteit, geslacht, seksuele geaardheid, religie, leeftijd, beroep, positie, handicap of medische geschiedenis allemaal kunnen spelen. invloed hebben op de risico’s die aan de reis verbonden zijn (…)

Kortom, uw bedrijf heeft de zorgplicht om alle medewerkers effectief te informeren over de noodzakelijke verantwoordelijkheden, die hen helpen te voldoen aan relevante internationale wet- en regelgeving.

#2 Culturele intelligentie en zakendoen

Veel bedrijven praten over mondiale bedrijven die lokaal related zijn. Natuurlijk reizen we voor zaken om betere relaties op te bouwen en toegang te krijgen tot andere markten; dit betekent dat we, om internationale schaal te kunnen benutten, culturele intelligentie moeten gebruiken, zodat onze strategieën lokaal related zijn in elke individuele markt.

Om zakelijk succes en de veiligheid van verschillende werknemersgroepen te garanderen, moeten we onze aanpak van reisrisicobeheer afstemmen op de unieke behoeften van ons bedrijf. Dit houdt in dat de reiziger wordt geprofileerd voordat deze op een internationale werkplekopdracht en de bestemming gaat en wordt gecontroleerd of het gebied voor die persoon een middelhoog risico vormt.

Wereldwijde werkgevers moeten informatie verzamelen over mogelijke juridische factoren voor alle opdrachtlocaties. De beste organisaties volgen de juridische ontwikkelingen en houden informatie actueel.

In meer dan de helft van de wereld worden LGBTQ+-mensen bijvoorbeeld mogelijk niet beschermd tegen discriminatie door de wetgeving op de werkplek. Zeer weinig jurisdicties erkennen de genderidentiteit van transgenders wettelijk, en seksuele handelingen tussen mensen van hetzelfde geslacht zijn in meer dan zeventig landen strafbaar. Slechts een kleine minderheid van de staten erkent partnerschappen tussen mensen van hetzelfde geslacht.

Zelfs onjuiste kleding op de werkplek kan aanzienlijke aanstootgevend zijn voor andere culturen. In India en China wordt van vrouwen bijvoorbeeld verwacht dat ze knielange rokken dragen en lage halslijnen vermijden. In Frankrijk is het dragen van nikabs en boerka’s verboden, en in Soedan mogen vrouwen geen broeken dragen.

Zodra er belangrijke culturele en juridische onderscheidingen zijn gemaakt, moeten bedrijven bevestigen dat werknemers de nuances begrijpen van wat er van hen wordt verwacht.

Het is ideaal om hier met een reismanagementbedrijf samen te werken, omdat zij juridische en niet-wettelijke landinformatie verzamelen en up-to-date houden en uw bedrijf kunnen helpen bij het ontwikkelen van risicobeheerplannen voordat werknemers op reis gaan.

Ook kunnen zij medewerkerstrainingen verzorgen, waarbij werkgevers en werknemers worden geïnformeerd over specifieke locaties. Het schetst de juridische, sociaal-culturele en werkpleksituatie voor verschillende groepen in het opgegeven land.

Bedrijven zoals bijvoorbeeld Eerste reis persoonlijke trainingsworkshops verzorgen ter ondersteuning van numerous zakenreisgroepen, waaronder vrouwen, gehandicapte reizigers en LGBTQ+ zakenreizigers in andere bedrijven.

Door dit soort trainingen te bieden, krijgen alle bedrijven vóór vertrek passende ondersteuning en nauwkeurige informatie over de bestemming van hun opdrachten.

Wij geloven dat het essentieel is om een ​​gemeenschapszin op te bouwen bij reismanagementbedrijven, zodat alle individuen veilig kunnen reizen. Hoe meer we dit doen, hoe kleiner de kans dat zich in het buitenland incidenten voordoen, en dat vinden wij het belangrijkst.

#3 Veiligheid bij aankomst

Zodra medewerkers hun bestemming hebben bereikt, is aandacht voor de veiligheid van hun omgeving essentieel.

Zorg ervoor dat uw reisbeleid duidelijk maakt wat er van hen wordt verwacht op het gebied van het vergroten van hun veiligheid in het buitenland. U kunt bijvoorbeeld de verwachting benadrukken dat werknemers laat in de avond een taxi moeten nemen in plaats van alleen in het donker te lopen.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een reismanagementbedrijf ter ondersteuning van uw bedrijf kan bijzonder nuttig zijn, aangezien zij 24/7 noodhulp bieden aan uw werknemers als ze in de problemen komen zodra ze op hun locatie aankomen.

Er is ook veiligheidsadvies nodig bij het werken in het buitenland, om het personeel veilig te houden als ze niet op het werk zijn of als ze hun reis verlengen voor ‘bleisure’.

Het personeel zou bijvoorbeeld kunnen worden aangemoedigd alleen gebruik te maken van taxi’s met vergunning en kopieën te maken van hun paspoort, de voor- en achterkant van hun creditcards, debetkaarten en prepaid-geldautomaten en andere reisdocumenten. Door kopieën in hun bagage en één in hun jas te bewaren, kunnen ze, als een doc wordt gestolen, de kopie naar uw plaatselijke ambassade brengen.

Verhalen over slechte hotelveiligheid doen dit jaar de ronde, met voorbeelden zoals voormalig X Issue-deelnemer Lucy Spraggan onthullend ze werd verkracht door een hotelportier terwijl ze meedeed aan de ITV-talentenjacht in 2012.

Motels moeten nu meer dan ooit worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de veiligheidseisen van alle werknemers. Motels die de veiligheid van hun gasten voorop stellen, weten bijvoorbeeld dat wanneer iemand incheckt, zij discreet hun kamergegevens moeten krijgen en dat de receptie van het lodge hun kamernummer niet hardop magazine zeggen, zodat particulars boven het hoofd kunnen liggen.

Werknemers moeten erop worden gewezen dat als dit toch gebeurt, zij het recht hebben om een ​​andere kamer dan het lodge aan te vragen.

Waar mogelijk mogen kwetsbare of individuele vrouwelijke reizigers niet worden ingecheckt in kamers op de begane grond of aan het einde van een gang. Dubbele vergrendeling, toegangssystemen voor hoteldeuren, waardoor alleen gasten binnen kunnen komen, en parkeergelegenheid op het terrein zijn allemaal andere belangrijke veiligheidsvoorzieningen waarmee rekening moet worden gehouden.

Het beschermen van werknemers tijdens internationale reizen is een dwingende plicht voor elke verantwoordelijke organisatie. De potentiële risico’s en uitdagingen die gepaard gaan met reizen naar het buitenland zijn veelzijdig. Het is van cruciaal belang om een ​​robuust reisveiligheidsbeleid te implementeren, uitgebreide coaching te bieden en duidelijke communicatielijnen te onderhouden.

Further veiligheidsadviezen voor activiteiten buiten werktijd laten werknemers zien dat u oprecht om hun gezondheid en welzijn geeft en niet alleen om de bedrijfsresultaten. U voldoet niet alleen aan morele en wettelijke verplichtingen, maar draagt ​​ook bij aan een loyaler, productiever en betrokken personeelsbestand.

Door Laura Busby, commercieel directeur, Goed reismanagement.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here