Home Amusement Patricio “Pato” O’Ward tekent bij Vary Media Companions – Deadline

Patricio “Pato” O’Ward tekent bij Vary Media Companions – Deadline

0
Patricio “Pato” O’Ward tekent bij Vary Media Companions – Deadline


EXCLUSIEF: Professionele autoracer Patricio “Pato” O’Warddie fulltime meedoet aan de NTT IndyCar Serie, heeft getekend bij Bereik mediapartners.

De ondertekening volgt op de recente aankondiging dat O’Ward, de Arrow McLaren-coureur, is benoemd tot Formule 1-reservecoureur voor McLaren F1 voor het komende seizoen 2024. Terwijl hij zijn racedromen nadert, zal Vary O’Ward helpen zijn mediarepertoire verder uit te breiden, door een grotere strategie voor merkpartnerschappen en een contentbedrijf voor television en movie uit te bouwen.

De 24-jarige O’Ward, oorspronkelijk afkomstig uit Mexico, groeide op in San Antonio, waar hij op 6-jarige leeftijd begon met karten. Zeven jaar later begon hij deel te nemen aan racen met open wielen, waaronder de LATAM Components 2000, Components Renault 1.6 NEC en Pacific Formule F2000. Hij is de IMSA WeatherTech SportsCar Championship-kampioen van 2017 in de Prototype Problem-klasse, tweevoudig klassewinnaar op de Rolex 24 in Daytona en een Prototype Problem-klassewinnaar tijdens de Twelve Hours of Sebring. In 2018 werd O’Ward uitgeroepen tot Rookie of the Yr nadat hij de Indy NXT by Firestone-kampioen was geworden (voorheen bekend als Indy Lights).

O’Ward had een sterk IndyCar-seizoen 2023, inclusief zijn beste startpositie tot nu toe in de Indianapolis 500 van 2023, en eindigde uiteindelijk als vierde in het kampioenschap met de meeste podiumplaatsen (zeven) en high vijf finishes uit zijn carrière. Dankzij dit succes kon O’Ward zich kwalificeren voor zijn FIA Tremendous License, wat, in combinatie met zijn sterke prestaties in het nieuwe McLaren Driver Improvement Program, de weg vrijmaakte voor zijn recente promotie naar McLaren’s reservecoureurspool voor 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here