Home Carrière Hoe externe en hybride werknemers kunnen profiteren van een terugkeer naar kantoor

Hoe externe en hybride werknemers kunnen profiteren van een terugkeer naar kantoor

0
Hoe externe en hybride werknemers kunnen profiteren van een terugkeer naar kantoor


De afgelopen tien jaar hebben we gezien hoe een groot deel van de beroepsbevolking van het kantoor naar een extern of hybride mannequin trok. Dit culmineerde in de COVID-19-pandemie, toen iedereen vanuit huis kon werken. Nu, twee jaar later, is de beroepsbevolking weer normaal geworden, ook al ziet dat normale er een beetje anders uit.

Een verschil dat nog steeds een twistpunt is, is de wens van sommige werkgevers om terug te keren naar kantoor en de onvermijdelijke tegenslag van werknemers die de afgelopen jaren op afstand hebben gewerkt. Werknemers hebben immers bewezen dat ze vanuit huis internet zo productief kunnen zijn, terwijl ze het dagelijkse woon-werkverkeer elimineren en de balans tussen werk en privéleven verbeteren. Dus waarom nu teruggaan?

Het is moeilijk om de gemakken van werken op afstand te beargumenteren, en werkgevers die weigeren dit te omarmen, kunnen hun inspanningen op het gebied van werving en behoud belemmeren. Voor werknemers zijn er echter momenten waarop het kantoor iets kan bieden dat werken op afstand niet kan bieden, en deze immateriële activa kunnen Stimuleer werknemers om een ​​RTO te omarmen, al is het maar tijdelijk. Hier zijn enkele voorbeelden waarin werken vanuit kantoor voordelig kan zijn.

Als u nieuw bent bij het bedrijf

Of u nu pas afgestudeerd bent en internet aan uw carrière bent begonnen, of een ervaren werknemer die van baan verandert, het onboardingproces voor nieuwe medewerkers is een second om zoveel mogelijk over het bedrijf te leren. Dit kan inhouden dat u face-to-face met collega’s en administration communiceert, persoonlijke vergaderingen bijwoont of uzelf onderdompelt in de bedrijfscultuur. Hoewel een uitgebreid onboardingprogramma ook een digitale part moet hebben om ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers zich op hun gemak voelen bij het werken op afstand, kunnen degenen die op reisafstand van het kantoor wonen dit in hun voordeel gebruiken en een solide eerste indruk maken tijdens de eerste paar weken op het werk.

Wanneer u een promotie aanvraagt

Volgens LinkedIn Index van het vertrouwen van het personeelUit een onderzoek onder ruim 25.000 werknemers blijkt dat 58% van mening is dat het essentieel is om gezien te worden door het leiderschapsteam. Bij het aanvragen van een promotie is dit vooral het geval. Of het nu opzettelijk of onopzettelijk is, nabijheidsbias kan ertoe leiden dat het administration een voorkeursbehandeling geeft aan degenen die ze regelmatig zien of waarmee ze contact hebben, boven degenen die uit het zicht en uit het hart zijn. Hoewel promoties idealiter moeten worden toegekend op foundation van de kwaliteit van het werk en ervaring, regelmatig gezien worden door het leiderschap kan soms een groter gewicht dragen.

Wanneer u herstellende bent van een fout

Niemand is ideal, en in de loop van je carrière zullen er zeker fouten voorkomen. Als ze dat doen, is de beste manier om ze frontaal onder ogen te zien. Facetime op kantoor stuurt het administration een proactieve boodschap dat u probeert uw wangedrag recht te zetten. Hoewel dezelfde inspanningen op afstand kunnen worden geleverd, kan optica boekdelen spreken, vooral bij het herstellen van het vertrouwen bij managers en collega’s.

Wanneer u een carrièreverandering plant

Een carrièreverandering kan verschillende dingen met zich meebrengen: het leren van nieuwe vaardigheden, de overstap naar een andere rol of het verlaten van het bedrijf. Hoe dan ook, het is een grote beslissing waar je geen spijt van wilt hebben. Door te communiceren met werknemers in andere functies of afdelingen die u normaal gesproken niet tegenkomt als u op afstand werkt, kunt u mogelijke carrièrepaden binnen het bedrijf verkennen en tegelijkertijd nieuwe ideeën genereren en kansen creëren. Ook al zijn er misschien geen andere mogelijkheden en kan weggaan de juiste optie zijn, de interactie die het kantoor biedt kan helpen om hierover een definitieve beslissing te nemen en spijt later te voorkomen.

Natuurlijk hebben niet alle externe werknemers toegang tot een kantoor, omdat werkgevers hun wervingsinspanningen nu tot ver buiten hun fysieke locatie kunnen uitbreiden. Dit, gecombineerd met de vooruitgang op het gebied van software program voor videoconferenties, waardoor deze een integraal onderdeel is geworden van de toolkit van elke werknemer, zorgt ervoor dat werken op afstand en hybride werken een belangrijk voordeel op de werkplek blijft dat niet meer weg te denken is. Het kantoor heeft echter nog steeds iets te bieden en medewerkers moeten dit beseffen en ervan profiteren. Degenen die dat wel doen, kunnen het gemak van een extern of hybride schema combineren met de voordelen van af en toe een bezoek aan kantoor om carrièresucces te helpen behalen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here