Home Carrière 5 voordelen van werken voor de federale overheid

5 voordelen van werken voor de federale overheid

0
5 voordelen van werken voor de federale overheid


USAJOBS, het primaire portaal voor federaal werkzoekendenlanceerde een gestroomlijnde applicatieservice voor faculty studenten en pas afgestudeerden belden Pathways om hen beter te helpen bij het vinden van werk bij de overheid. Hoewel dit zeker welkom nieuws is in een competitieve arbeidsmarkt, kun je je afvragen waarom er zoveel belangstelling is voor met identify overheidsbanen.


Bij wijze van antwoord noemen we hier vijf voordelen van werken voor de federale overheid:

Wat zijn de voordelen van werken voor de federale overheid?

Gelukkige vrouw op laptop werkt voor de federale overheid

Grote voorraad

Enkele van de belangrijkste voordelen van werken voor de federale overheid zijn baanzekerheid, hoge loonsverhogingen, meer vakanties en vakantiedagen, goede gezondheidsvoordelen en royale pensioenuitkeringen.

1. Baanzekerheid

Man op laptop werkt vanuit huis voor een federale baan

Grote voorraad

Een grotere werkzekerheid is een waardevol goed, vooral in een onzekere economie, en de federale overheid zorgt ervoor. Vergeleken met ambtenaren lopen particuliere werknemers een veel groter risico om ontslagen te worden; in feite zijn ze dat ook driemaal meer kans om te worden beëindigd door hun particuliere werkgever dan werknemers van de federale overheid.

2. Hoge beloningsverhogingen

Federale werknemer/werknemer leest documenten

Grote voorraad

Federale werknemers ontvangen competitieve salarissen met het additional voordeel van hoge loonsverhogingen. Van 1951 tot 1991 ontvingen de gemiddelde werknemers van de staats- en lokale overheid $1,37 aan loonsverhogingen voor elke $1,00 die de gemiddelde particuliere werknemer ontving. Federale burgerpersoneel ontving $ 1,91.

Sinds 1980 is het tempo toegenomen, waarbij de gemiddelde staats- en lokale werknemers $4,78 ontvingen voor elke $1,00 die particuliere werknemers ontvingen.

3. Meer vakanties en feestdagen

Federale ambtenaar aan de telefoon

Grote voorraad

In de loop van hun carrière ontvangen werknemers van de staats- en lokale overheid en federale burgerpersoneel bijna 1,5 jaar meer aan betaalde vakantiedagen en vakantiedagen dan de gemiddelde particuliere werknemer. De gemiddelde staats- of lokale overheidswerknemer heeft 9,9 meer betaalde vakantiedagen en vakantiedagen dan zijn privé-tegenhangers, een cijfer dat oploopt tot 13 voor federale werknemers.

Meer vakantietijd betekent dat werknemers op de juiste manier worden gecompenseerd voor hun werkuren en dat ze voldoende tijd en middelen krijgen om zich op de juiste manier op te laden, zodat ze beter kunnen functioneren in hun werk. De overheid heeft de neiging haar werknemers ook meer betaalde ziekte- en vrije dagen aan te bieden.

4. Goede gezondheidsvoordelen

Vrouw aan de telefoon die een federale baan heeft

Grote voorraad

De Federaal gezondheidsvoordelenprogramma voor werknemers (FEHB). biedt de grootste keuze aan zorgverzekeringen van alle Amerikaanse werkgevers. Hoewel de gezondheidsvoordelen van de overheid vaak verbleken in vergelijking met die van de particuliere sector werkgevers terwijl een werknemer werkt, bieden de meeste gezondheidsverzekeringen van de overheid gepensioneerden superieure voordelen dan particuliere gezondheidszorgplannen.

5. Royale pensioenvoordelen

Federale werknemer beoordeelt overheidsdocumenten

Grote voorraad

Over pensioen gesproken: federale werknemers hebben doorgaans de mogelijkheid om eerder met pensioen te gaan dan hun tegenhangers uit de particuliere sector en hebben toegang tot superieure pensioenplannen by way of het Civil Providers Retirement System (CSRS) of het Federal Worker Retirement System (FERS).

Onder beide plannen ontvangen gepensioneerde werknemers een lijfrente, aangevuld met socialezekerheidsuitkeringen en deelname aan het Thrift Financial savings Plan (TSP), dat investeringsopties van het sort 401 (ok) biedt. Gepensioneerde federale werknemers hebben ook de mogelijkheid om de gezondheidsvoordelen voort te zetten tegen dezelfde maandelijkse kosten die zij vóór hun pensionering betaalden.

Als u op zoek bent naar een baan met veel voordelen, dan is een functie bij de federale overheid wellicht iets voor u. Er zijn voor- en nadelen verbonden aan elke baan, maar de voordelen van een federale baan zijn zeker iets om over na te denken tijdens je carrière zoek naar werk.

Meer hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

Lid worden om te leren hoe u een baan kunt vinden en uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here