Home Huisdieren Dove en blinde pet gebruikt haar superkracht om naar begraven schatten te graven

Dove en blinde pet gebruikt haar superkracht om naar begraven schatten te graven

0
Dove en blinde pet gebruikt haar superkracht om naar begraven schatten te graven


Nellie, een dierbare pet, werd door een fokker gedumpt vanwege een genetische aandoening. Nellie is doof en blind, maar dat schrikt haar niets af! Haar pleegouders zijn verbaasd over hoe goed ze door de wereld navigeert. Ze zweren dat haar scherpzinnige neus de reden is dat ze zich zo goed heeft aangepast. Het is zo’n vrolijk meisje!

YouTube

Haar pleegouders zorgen ervoor dat ze geen dingen verplaatsen, zodat ze niet in de battle raakt. Nellie achtervolgt de andere honden op volle kracht en geniet van elke seconde met haar nieuwe speelkameraadjes! Ze houdt ook van knuffelen. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe ze haar waakzaamheid laat varen en vrede heeft, ondanks haar oneerlijke begin in het leven.

YouTube

De dierenarts van Nellie verzekerde haar pleegouders dat ze aan haar aandoening gewend is en niet anders weet. Haar pleegmoeder zegt: “Ze heeft nooit anders gekend, dus ze denkt dat ze normaal is.” Maar we weten allemaal dat ze niet “normaal” is; ze is uitzonderlijk! De fokker dacht misschien dat ze een rotzooi was, maar dat is ze verre van!

YouTube

De vorige huiseigenaren hadden ook honden en begroeven graag hun speelgoed en botten. Nellie graaft rond, op zoek naar schatten, waarbij ze haar neus als superkracht gebruikt. Nellie is nog steeds op zoek naar haar endlessly house. Maar we twijfelen er niet aan dat ze het perfecte gezin zal vinden!

Maak je klaar om halsoverkop verliefd te worden op de kleine krijger! Ze is gewoon te schattig voor woorden! Bedankt aan alle geweldige pleegouders die er zijn.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here