Home Carrière 11 manieren om van de zomer te genieten als je een fulltime baan hebt

11 manieren om van de zomer te genieten als je een fulltime baan hebt

0
11 manieren om van de zomer te genieten als je een fulltime baan hebt


Daar zit je dan: zittend op het strand, bedekt met zonnebrandcrème, je favoriete boek aan het lezen, je favoriete drankje drinkend onder de koele schaduw van een parasol. Het leven wordt niet beter dan dit. Plotseling slaat een deur dicht, gaat een telefoon, gaat een printer aan. Je komt weer bij bewustzijn. Je bent op je werk, zit in je hokje, zonder dat er ook maar een vleugje zonneschijn van buiten naar binnen stroomt.


Als je een fulltimebaan hebt, kan het een uitdaging zijn om tijd te vinden om van het warme, heldere zomerweer te genieten. Dit geldt vooral voor jonge professionals, omdat velen van hen eraan gewend zijn de zomers vrij te hebben (of op zijn minst een flexibel zomerrooster te hebben). Maar u hoeft zich niet gevangen te voelen achter de muren van uw cabine. Ga eropuit en geniet van de zomer!

Hier zijn een paar suggestions om het beste uit uw zomer te halen terwijl u fulltime werkt.

1. Pak een paar opvouwbare stoelen

Man aan de telefoon maakt plannen na het werk in de zomer

Grote voorraad

Bewaar een paar opvouwbare campingstoelen op kantoor, zodat jij en een collega kan tijdens de lunch wat roggen vangen, of het nu in het park of op de parkeerplaats is.

2. Bewaar een strandtas in uw auto

Collega's bezoeken na het werk het strand

Grote voorraad

Houd een tas vol met zomerbenodigdheden voor je favoriet zomerse activiteiten. Met een tas (of, in mijn geval, een achterbank) vol handdoeken, zonnebrandcrème en badkleding ben je op alles voorbereid. Vrienden die na het werk naar het zwembad gaan? Je bent gedekt. Zodra de klok vijf uur slaat, kunt u onmiddellijk naar uw favoriete bestemming gaan.

3. Plan een kantooruitje

Collega's hangen in de zomer rond en barbecuen na het werk

Grote voorraad

Plan een kantoorexcursie naar het strand, het park of het zwembad. Doe gewoon iets leuks, zodat je hersenen zich kunnen opladen en opfrissen!

4. Organiseer groepswandelingen

Professionals/collega’s maken tijdens de zomer een wandeling op het werk

Grote voorraad

Roep een aantal collega’s bij elkaar en ga verder regelmatige wandelingen rond de stad tijdens de lunch. (Of u kunt voorstellen om snel naar de ijssalon te gaan.) Dit is een geweldige manier om wat frisse lucht, zonneschijn en lichaamsbeweging te krijgen.

5. Eet lunch in het park

Collega's eten in de zomer samen een picknicklunch

Grote voorraad

Als je merkt dat je uit eten gaat, ga dan naar plekken met een terras, veranda of een soort patio. Het is duidelijk dat elke dag uit eten gaan voor de meesten van ons niet echt een haalbare optie is, dus onderzoek ook alternatieve ideeën. Neem een ​​lunch mee en ga naar het park voor je eigen kleine picknick.

6. Organiseer kantoorsporten

Collega's/werknemers spelen in de zomer na het werk frisbee om actief te blijven

Grote voorraad

Of het nu gaat om het opzetten van een officieel sportteam op kantoor of om gewoon een paar keer per week met je collega’s rond te hangen, sporten is een geweldige manier om eropuit te gaan en van het weer te genieten. Heeft u een veld in de buurt? Probeer wat slow-pitch softbalspellen op te zetten. Of kijk of je een basketbalring voor op kantoor kunt kopen, zodat jij en een paar collega’s tijdens de lunch wat basketbal kunnen schieten.

7. Sluit je aan bij een professionele groep

Collega's lunchen tijdens de zomer buiten

Grote voorraad

Gedurende de zomer, professioneel netwerken groepen hebben vaak leuke evenementen zoals havencruises, kroegentochten en buitenmixers. Zoek een professionele groep bij jou in de buurt en maak netwerken deze zomer leuk.

8. Houd een kantoor-BBQ

Collega's op een kantoor-BBQ in de zomer

Grote voorraad

Zet je grill aan! Praten met jouw baas over het opzetten van een kantoor-BBQ. Vraag iedereen om zijn favoriete gerecht, bijgerecht of drankje bij te dragen. Steek de grill aan en ontspan! Hé, het is tenslotte zomer.

9. Vroeg wakker worden

Gelukkige vrouw met koffie/thee begint haar werkdag vroeg in de zomer

Grote voorraad

Ja, ja, ik weet het… Vroeg opstaan ​​is voor sommigen van ons een ongelooflijk pijnlijke en ondraaglijke ervaring, maar zelfs een uur eerder wakker worden heeft zijn voordelen, vooral in de zomer. Ga ‘s ochtends hardlopen, luier in de tuin of kijk samen met een geliefde naar de zonsopgang. Over goed beginnen van de dag gesproken!

10. Gebruik uw vrije tijd strategisch

Man op laptop werkt tijdens het kamperen in de zomer

Grote voorraad

Gebruik uw vakantiedagen strategisch rond feestdagen. Zo kun je een eventueel lang weekend langer maken zonder dat je teveel van je kostbare spullen hoeft te verbruiken vakantietijd. Halve dagen zijn ook behoorlijk geweldig. Het is verbazingwekkend hoeveel je kunt doen met vier additional uren! Als je een vroeg weekend wilt, maar je vakantiedagen niet te snel wilt verbranden, probeer dan een halve dag op vrijdag te nemen in plaats van een volledige vrije dag te gebruiken.

11. Fiets naar het werk

Professionele mannenfietsen naar het werk in de zomer

Grote voorraad

Bent u een van de gelukkigen die op loop- of fietsafstand van uw werk woont, doe daar dan uw voordeel mee! Je krijgt niet alleen voldoende frisse lucht, maar je bespaart ook geld op fuel, wat altijd een pluspunt is!

Er zijn tal van eenvoudige manieren om van de zomer te genieten als je een fulltime baan hebt. Probeer dus deze zomer een paar van deze ideeën uit en profiteer optimaal van de zon en het warme weer, nu ze er nog zijn!

Meer hulp nodig bij je carrière?

Lid worden om te leren hoe u uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here