Home Carrière Aanpassen en bloeien: navigeren door carrièretrends en kansen voor 2024

Aanpassen en bloeien: navigeren door carrièretrends en kansen voor 2024

0
Aanpassen en bloeien: navigeren door carrièretrends en kansen voor 2024Het is slim om op de hoogte te blijven van carrièretrends en kansen, dus mijn gast deze maand is Vicki Salemi, een carrière-expert voor Monster, auteur en nationaal columnist. Luister mee en leer meer over werktrends uit het Monster 2024 Work Watch Report en wat u kunt doen om door deze developments te navigeren, zodat u zich kunt aanpassen en bloeien.

Ook hoor je in deze aflevering mijn maandelijkse carrièretip. Deze keer herdefinieer ik de balans tussen werk en privé. Terwijl ik mijn verhaal deed, nam ik deze maand een zeer gewaardeerde vrije tijd. Ik ging met mijn gezin op een cruise naar het Caribisch gebied voor de voorjaarsvakantie. We vierden de 80ste verjaardag van mijn schoonvader.

Ik dacht dat je baat zou kunnen hebben bij advies over werk en privé van tachtigjarigen. Luister mee naar 3 suggestions om je eigen carrière- en levensreis te inspireren om op de lange termijn gelukkig en gezond te zijn. Proost voor ons allemaal die een geweldig leven leiden en een geweldig leven leiden!

Bekijk de bronnen in deze aflevering:

Bekijk deze aflevering!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here