Home Concert Clarence “Frogman” Henry (ik weet niet waarom ik van je hou), maar dat doe ik wel

Clarence “Frogman” Henry (ik weet niet waarom ik van je hou), maar dat doe ik wel

0
Clarence “Frogman” Henry (ik weet niet waarom ik van je hou), maar dat doe ik wel


Het was Henry’s grootste Amerikaanse hit en bereikte start 1961 # 4. De B-kant van de single launch was “Simply My Child and Me”.

De Amerikaanse launch op het platenlabel Argo heette “I Do not Know Why”. De Britse launch op het Pye Information-label en de Australische launch op het Coronet Information-label waren beide getiteld “However I Do”. De Britse versie stond 19 weken in de hitlijsten en piekte op nummer 3 in de eerste week van mei 1961.

Het nummer werd opnieuw populair gemaakt na gebruik in een Britse televisiecommercial uit 1993 voor de Fiat Cinquecento en optredens in de movie uit 1994. Forrest Gumpen de movie uit 1999 Mickey blauwe ogen.bronLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here