Home Huisdieren Moederhond vecht om de pups groot te brengen en vertrouwt op afval om ze in leven te houden

Moederhond vecht om de pups groot te brengen en vertrouwt op afval om ze in leven te houden

0
Moederhond vecht om de pups groot te brengen en vertrouwt op afval om ze in leven te houden


Het is hartverscheurend om na te denken over de pijn die honden ondergaan als ze harteloos in de steek worden gelaten door hun baasjes. De onschuldige slachtoffers worden ontdaan van hun huizen, hun gevoel van verbondenheid en geliefde voogden. Ze worden geconfronteerd met een verwoestend verlies. De hond in dit verhaal is zowel moedig als veerkrachtig. Indah, een zachtaardige en moedige moederhond, kreeg een diep liefdesverdriet toen haar baasje haar en haar pasgeboren pups achterliet op een vuilnisbelt in de buurt van een lokale markt. Bezorgd om haar hongerige child’s, zocht ze naar voedsel te midden van het afval om hen te onderhouden.

YouTube

Ondanks haar wanhopige smeekbeden begrepen de marktbezoekers Indah’s hulpkreten verkeerd en dachten ze dat ze agressie waren. Kinderen in de buurt, ontroerd door haar benarde situatie, probeerden haar te helpen, maar stuitten ook op onzekerheid toen Indah mopperde terwijl ze voor haar child’s stond. Ze was niet zeker van de bedoelingen van mensen en beschermde haar child’s dienovereenkomstig. Gelukkig kwamen er reddingswerkers, die een behoedzame Indah tegenkwamen die haar nakomelingen fel bewaakte. Ze herkenden haar moederinstinct, wonnen haar vertrouwen en haalden haar pups veilig, nog steeds met gesloten ogen, uit hun schuilplaats.

YouTube

Opluchting overspoelde Indah’s hart toen ze besefte dat zij en haar pups niet langer alleen waren. Overladen met genegenheid en zorg werden zij en haar child’s voor grondig onderzoek naar de dierenarts vervoerd. Indah werd geschat op tussen de 1 en 1,5 jaar oud. Er werd bij haar schurft en ondervoeding vastgesteld, en haar lichaam was besmet met teken. Opmerkelijk genoeg had ze, ondanks haar erbarmelijke omstandigheden, geen intensieve medische zorg nodig.

Ontroerd door Indah’s onwankelbare toewijding aan haar pups, verwonderden reddingswerkers en dierenartsen zich over haar veerkracht. Het dierbare gezin kreeg uitgebreide zorg en overvloedige liefde in het opvangcentrum. Indah vond troost in het zorgen voor haar child’s in een veilige, verzorgende omgeving. Ze was dankbaar voor de genegenheid die haar werd geschonken. Terwijl haar pet’s floreerden en liefdevolle huizen vonden, omarmde Indah ook haar nieuwe leven.

YouTube

Nu geniet ze van de vreugde van het gezelschap met haar redders, terwijl haar ooit treurige ogen nu overlopen van geluk. Moge deze veerkrachtige en vertederende hond het eeuwige thuis vinden dat ze zo rijkelijk verdient.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here