Home Natuur Hoe het Go Commerical Skinny-project is voltooid – The Nature Conservancy in Washington

Hoe het Go Commerical Skinny-project is voltooid – The Nature Conservancy in Washington

0
Hoe het Go Commerical Skinny-project is voltooid – The Nature Conservancy in Washingtondoor Herman Flamenco, boswachter

De Hoe ga je commercieel dun challenge begon in juni 2021 op Cle Elum Ridge en werd officieel afgerond in september 2023. Er kwamen een paar coole dingen uit dit challenge voort. Eén ervan was dat sommige van de hout van dit challenge werd gebruikt om het nieuwe houten dak van de luchthaven van Portland te bouwen. Een andere was de kans om de impression te bestuderen die het dunner worden heeft op de diepte en retentie van sneeuwlagen. En het allerbelangrijkste: het gaf mij de kans om een ​​band met het pand op te bouwen. Hier zijn enkele afbeeldingen om dit challenge samen te vatten.

Het algemene doel van het How Go Business Skinny Challenge was om het risico op natuurbranden voor de omliggende gemeenschappen te verminderen en de gezondheid van de bossen te verbeteren door het aantal bomen te verminderen. We hebben de People, Clumps en Openings-methode geïmplementeerd om ruimtelijke variabiliteit in het bos te helpen creëren, zodat het op een natuurlijker bos gaat lijken. De overgebleven bomen hebben nu meer ruimte om te groeien en beschikken over meer middelen om ze veerkrachtiger te maken tegen een veranderend klimaat en aanvallen van insecten en ziekten.

Nog een aantal leuke dingen die voortkwamen uit dit challenge. Een daarvan was dat een deel van het hout van dit challenge werd gebruikt om het nieuwe houten dak van de luchthaven van Portland te bouwen. Een andere mogelijkheid was de mogelijkheid om de impression te bestuderen die het uitdunnen heeft op de diepte en retentie van sneeuwlagen. En het allerbelangrijkste: het gaf mij de kans om een ​​band met het pand op te bouwen. Hier zijn enkele afbeeldingen om dit challenge samen te vatten.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here