Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt.Nat King Cole – LOVE (Sax Cowl) Brendan Mills

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt.Nat King Cole – LOVE (Sax Cowl) Brendan Mills

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij wanneer je langskomt.Nat King Cole – LOVE (Sax Cowl) Brendan Mills


LOVE is het laatste studioalbum van de Amerikaanse zanger Nat King Cole. Het werd gearrangeerd door Ralph Carmichael. LOVE was Cole’s laatste album en werd kort voor zijn dood in februari 1965 uitgebracht.

De nummers “The Woman from Ipanema”, “My Form of Woman” en “Extra (Theme From Mondo Cane)” werden opgenomen van 1 tot 3 december 1964, kort na Cole’s diagnose longkanker, en waren de laatste opnames die hij maakte. Het piekte op nummer 4 in de Billboard Albums-hitlijst in het voorjaar van 1965. Wiki

De volgende cowl van het nummer is gemaakt door Brendan Mills, een internationaal bekende saxofoonartiest gevestigd in Londen. Van het vereren van royalty’s, het entertainen van beroemdheden tot het bieden van het decor voor wereldwijde merken, Brendan brengt zijn leven door met het draaien van zijn saxofoon op de melodie van enkele van de grootste evenementen ter wereld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here