Home Natuur Werknemer nr. 10 bij TNC in Washington verlaat het bestuur en een erfenis van de milieudienst: The Nature Conservancy in Washington

Werknemer nr. 10 bij TNC in Washington verlaat het bestuur en een erfenis van de milieudienst: The Nature Conservancy in Washington

0
Werknemer nr. 10 bij TNC in Washington verlaat het bestuur en een erfenis van de milieudienst: The Nature Conservancy in WashingtonKate kwam in 1984 voor het eerst bij TNC als adjunct-directeur van het veldkantoor in Washington en Alaska. Ze was medewerker nr. 10 bij de ooit samengevoegde chapters. In de aanloop naar deze functie had Kate milieurecht beoefend, maar merkte dat ze op zoek was naar iets anders.

“Er waren geen milieuwetten in de Verenigde Staten totdat het Congres in de jaren zeventig de Clear Air, Clear Water, and Endangered Species Acts goedkeurde,” ze zei. “Toen ik bij een advocatenkantoor werkte, waren mijn cliënten vooral bezig met het ontwijken van bescherming of de verantwoordelijkheid voor de gevolgen ervan.”

Vanuit haar perspectief, “In de jaren tachtig werd de praktijk van het milieurecht gebruikt om de effectiviteit van de wetten af ​​te zwakken, en dat was niet wat ik wilde doen.”

Kate zocht naar een rol binnen een grote, effectieve natuurbeschermingsorganisatie en werd in 1984 adjunct-directeur van TNC voor de afdelingen Washington en Alaska. In die rol hielp ze het lidmaatschap te verdubbelen, de bestuurscapaciteit te vergroten en de aankoop en het behoud van land te ondersteunen. pogingen. Na haar staffunctie was Kate lid van de Ohio, Alaska – en meest recentelijk – van de Washington Board of Trustees.

“The Conservancy is constant effectief in haar aanpak,” Kate legde uit toen hem werd gevraagd wat haar zo lang aan de organisatie trok. “Nu milieuvraagstukken steeds meer centraal komen te staan, zowel mondiaal als in de hoofden van individuen, is de Conservancy blijven evolueren om de uitdaging aan te gaan waar ze de grootste influence kunnen hebben. Dat is wat mij betrokken heeft gehouden, en elke keer als ik een stapje terug doe en terugkom, merk ik dat zij actief leiding hebben gegeven aan het veld en zich hebben verplaatst naar de gebieden waar de milieuproblemen het meest kritiek zijn.”

Haar opvattingen weerspiegelen de groeiende zorgen van het Amerikaanse publiek nu het planetaire welzijn scherp in beeld komt. Pew-onderzoek uit 2023 blijkt dat tweederde van alle Amerikanen de uitbreiding van hernieuwbare energie steunt, en hetzelfde aantal gelooft dat bedrijven en bedrijven een grotere verantwoordelijkheid moeten nemen bij het verminderen van de gevolgen van klimaatverandering.

Kate benadrukte de Uiterwaarden naar ontwerp programma, een ‘enorme innovatie’ van TNC in Washington die projecten financierde in 15 provincies in de staat. Dit initiatief heeft tot doel de uiterwaarden van Puget Sound te herstellen, een gebied met droog land dat wordt doorsneden door overstromingsgevoelige rivieren. Door prioriteit te geven aan de bescherming van zalm, numerous wilde dieren en nabijgelegen gemeenschappen tegen verwoestende overstromingen, is de samenwerking van TNC met verschillende provincies een opmerkelijke prestatie gebleken bij het ontwerpen van oplossingen die ten goede komen aan omwonenden, rivieren, paden, boerderijen en schelpdierbedden.

“We werken veel effectiever op systeemniveau”, Kate zei over het succes van het challenge, dat meer dan 3.000 huizen heeft beschermd tegen overstromingsrisico’s, 500 hectare land heeft behouden voor langdurig landbouwgebruik en meer dan 110 kilometer aan rivier- en soortenhabitat heeft hersteld. “Wij houden ons bezig met beleid, wat van cruciaal belang is omdat daar de actie plaatsvindt, en we hanteren innovatieve benaderingen voor moeilijk op te lossen problemen.”

Terwijl ze bij TNC in de Board of Trustees van Washington zat, was Kate vicevoorzitter, bestuursvoorzitter en voorzitter van de Philanthropy Committee. Terwijl ze in die commissie zat, hielp ze de Rock onze wereld 5-jarige fondsenwervingscampagne, die de fondsenwerving overtrof doelpunten met 15%. Terwijl Kate bestuursvoorzitter was, werkten het personeel en het bestuur samen om de Aandelenverklaring van Washington. Dit was een baanbrekende poging van de Conservancy om zich diep in te zetten voor diversiteit en inclusiviteit bij het aanpakken van milieuproblemen.

Hoewel niet elk initiatief waaraan Kate deelnam bij TNC in Washington het gewenste resultaat opleverde, bieden zelfs waargenomen mislukkingen unieke mogelijkheden voor groei en leren. Tijdens haar ambtstermijn als bestuursvoorzitter vocht TNC om te slagen Washington Initiatief 1631, wat uiteindelijk niet doorging. Die mislukking legde de foundation voor de succesvolle strijd om de Local weather Dedication Act in 2021 goed te keuren.

“Een van de reduce die we hebben geleerd uit het verlies van 1631, de eerste poging om een ​​prijs te zetten op koolstof in de staat Washington, was dat we iedereen aan tafel nodig hebben,” zei Kate. “We zullen (…) pijnlijke compromissen moeten sluiten, maar het is de moeite waard om een ​​reeks wetten aan te nemen, zoals de Moist klimaatverbintenis (CCA), momenteel de meest vooruitstrevende in de Verenigde Staten. We zouden er niet in zijn geslaagd zonder dat bijna alle milieuorganisaties en -groepen in Washington hadden samengewerkt om dit mogelijk te maken.” De CCA-wetgeving laat vervuilers betalen voor koolstofvervuiling, terwijl een door de staat Washington vastgestelde limiet wordt gehandhaafd. In combinatie met federale investeringen worden de gegenereerde inkomsten gesluisd naar fondsen voor klimaatbestendigheid voor inheemse volkeren en gemeenschappen die zijn blootgesteld aan de ergste gevolgen van de klimaatverandering, investeringen in schone energie en het behoud van gezonde gronden en wateren.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here