Home Carrière Wat werkzoekenden moeten doen voordat ze een baanaanbieding accepteren

Wat werkzoekenden moeten doen voordat ze een baanaanbieding accepteren

0
Wat werkzoekenden moeten doen voordat ze een baanaanbieding accepteren


Je haalt dus de laatste sollicitatieronde en de rekruteringsmanager biedt je de baan aan. Voordat je dat accepteert vacatureis er één ding dat u moet doen om ervoor te zorgen dat u de juiste carrièrebeslissing neemt.


Wat u moet doen voordat u een baanaanbieding accepteert

@jtodonnell Reageer op @nataliemae.loves ACCEPTEER NOOIT EEN BAAN TOT JE DIT DUS HEBT #carrièretiktok #loopbaanadvies #werkzoekenden #jobleven #zoek naar werk #jobtips #vacature #werk ♬ Zo goed als de hel – Lizzo

Als u aan het einde van a sollicitatiegesprek en het is duidelijk dat de werkgever in u geïnteresseerd is en u waarschijnlijk de baan zal aanbieden, moet u het baanaanbod niet accepteren totdat u uw huiswerk voor hen hebt gemaakt.

Om te beginnen zijn er websites zoals Glazen deur En Vergelijkbaar die heel veel onderzoek doen en anonieme recensies krijgen, zodat je erachter kunt komen wat er bij het bedrijf aan de hand is. Je wilt werken voor bedrijven die minimaal 3,5 sterren of hoger hebben. Maar belangrijker nog, op een bepaald punt in de sollicitatiegesprekkun (en moet) je zeggen: ‘Ik zou graag met een willen spreken collega. Ik zou graag met iemand willen praten die mijn collega zou zijn.”

Wanneer u een potentiële collega ontmoet, stel hem dan deze vragen:

  • Wat heeft je doen besluiten hier te gaan werken?
  • Wat vind je het leukst aan het werken hier?
  • Wat is er volgens jou nodig om hier succesvol te zijn?
  • Welk advies had je graag gekregen voordat je hier begon te werken?
  • Wat zijn de dingen die je wenste te weten toen je de baan aannam, versus nu?

Vind een manier om deze vragen met enthousiasme en een glimlach op je gezicht te stellen. En de manier waarop ze reageren zal je alles vertellen. Als ze aarzelen, de lippen op elkaar houden, naar beneden kijken en nauwelijks reageren, is dat een rode vlag. Dat is een teken dat u de baanaanbieding niet moet accepteren.

Heeft u moeite om aangenomen te worden?

Serieuze man op laptop zoekt een baan

Grote voorraad

Als u op zoek bent naar een baan, maar er niet in slaagt aangenomen te worden, bent u niet de enige. Het veiligstellen van een baanaanbod is moeilijk, vooral op een competitieve arbeidsmarkt. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Schrijf je in voor een Work It DAILY-lidmaatschap vandaag nog en krijg toegang tot één-op-één loopbaancoaching, CV en Voorblad recensies, on-line tutorials en onbeperkte netwerkmogelijkheden – allemaal in uw achterzak!

Hier is een nadere blik op wat wij bieden:

  • 14+ premiumcursussen
  • Dwell netwerken en expertevenementen
  • Toegang tot een besloten on-line group
  • ONBEPERKTE privé-e-mailcoaching met CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel beoordelingen door onze loopbaanexperts!

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor een GRATIS proefperiode van 7 dagen Vandaag!

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here