Home Sport NBA-handelsgeruchten: Dejounte Murray hield het verdacht vol, plus het laatste nieuws over Bruce Brown, Andrew Wiggins

NBA-handelsgeruchten: Dejounte Murray hield het verdacht vol, plus het laatste nieuws over Bruce Brown, Andrew Wiggins

0
NBA-handelsgeruchten: Dejounte Murray hield het verdacht vol, plus het laatste nieuws over Bruce Brown, Andrew Wiggins


Met nog minder dan 24 uur te gaan tot de Handelsdeadline voor de NBAwe zagen woensdag een paar kleine offers in de competitie sluiten, met Monte Morris, Xavier Tilman en Simone Fontecchio tussen de wisselende groups.

Maar op het second van publicatie maken enkele van de grootste namen waarvan nog bekend is dat ze op deze deadline beschikbaar zijn, nog steeds deel uit van hun huidige groups. Laten we eens kijken naar de laatste geruchten over waar ze naartoe zouden kunnen gaan, en of ze überhaupt zullen verhuizen.

Gaan de Hawks Dejounte Murray verhandelen of niet?

Een van de meest amusante onderdelen van het handelsseizoen is kijken welke spelers op mysterieuze wijze worden uitgesteld of als twijfelachtig worden aangemerkt voor wedstrijden, waarbij waarnemers zich afvragen of dit betekent dat een group hen op de korrel neemt, zodat ze niet gewond raken en een mogelijke deal verpesten. We hebben woensdag een paar van zulke schijnbaar willekeurige ziekten gezien, met de Lakers D’Angelo Russell buiten de coaching houden mysterieuze, nog steeds niet geheel verklaarde redenen En Detroit sluit Bojan Bogdanovic uit als twijfelachtig vanwege hun Deadline Eve-match met de Kings ondanks dat hij slechts twee van de voorgaande 30 wedstrijden van het group miste.

Maar het meest verdacht van allemaal waren toch wel de Hawks Dejounte Murray vasthouden met “onderrug strakheid” tegen de Celtics. Het is uiteraard heel goed mogelijk dat Murray’s rug daadwerkelijk pijnlijk is – en voor wat het waard is, dat was hij ook. twijfelachtig voor hun eerdere spel en uiteindelijk gespeeld – maar het is moeilijk om niet achterdochtig te zijn over de timing van deze afwezigheid voor een speler die dat wel is geweest zo vaak genoemd als op het handelsblok.

Is dit een teken dat er een deal voor Murray op handen is? Nou… misschien niet, maar de Hawks praten nog steeds over mogelijke transacties voor hem, met minder dan een dag voor de zoemer, met Jake Fischer van Yahoo Sports activities rapporteert dat de Pelicans het meest recente group waren dat een deal voor hem besprak, ook al klinkt het alsof dat niet zal zijn waar hij uiteindelijk naartoe gaat:

De Pelicans en Hawks voerden deze week inderdaad tastbare handelsbesprekingen, vertelden ligabronnen aan Yahoo Sports activities, waarin verschillende concepten waren opgenomen met betrekking tot zowel Okongwu als Capela, evenals All-Star level guard Dejounte Murray. Volgens meerdere bronnen met kennis van de gesprekken is er echter weinig grip op de ontwikkelingen tussen Atlanta en New Orleans.

Ter aanvulling op dat rapport, eerder op de dag, veteraan insider Marc Stein schreef in zijn Substack dat “er in de hele competitie nog steeds geen indicatie was dat de Hawks in staat zullen zijn een handelspartner te vinden die bereid is hen te voorzien van de twee keuzes in de eerste ronde waarnaar ze consequent voor Murray hebben gezocht.”

En Atlanta lijkt in alle opzichten in een deadlock te zijn beland met de Lakers, naar verluidt met Los Angeles Er wordt niet verwacht dat er morgen een grote stap zal worden gezet. Bovendien was het interessant om op te merken hoeveel insiders dinsdag in podcasts naar voren brachten dat de Hawks onlangs John Collins al jaren in het handelsblok hadden voordat ze hem onderhandelden. voor eigenlijk niets, en hoe dat aangeeft dat ze zich duidelijk op hun gemak zouden voelen om hetzelfde met Murray te doen. Bijna alsof het een verhaal was dat Atlanta publiekelijk probeerde te verkopen…

We zullen zien of iemand hier op het laatste second naar binnen duikt of dat Atlanta zijn vraag verlaagt, maar voorlopig lijkt het erop dat Murray heel realistisch tot deze zomer een Hawk zou kunnen blijven als afgebroken gesprekken met de Pelicans de meest actuele waren. slop die op hun activiteit zou kunnen worden gemunt.

Bruce Brown naar de… Jazz?

Nou, deze was onverwacht, maar in dezelfde hierboven aangehaalde kolom meldde Fischer dat de Utah-Jazz waren het nieuwste group dat interesse toonde in de huidige maar waarschijnlijk niet voor lange tijd Raptors-bewaker Bruce Brown:

Er is nog een group dat als een sterke mogelijkheid voor Brown kan worden beschouwd. Volgens ligabronnen hebben de Jazz een raamwerk besproken met de Raptors dat Brown naar Utah zou halen in ruil voor Kelly Olynyk en Ochai Agbaji. Welk conceptkapitaal deel zou kunnen uitmaken van dat gesprek valt nog te bezien, maar Toronto is constant geweest met zijn boodschap aan rivaliserende groups dat het op zoek is naar een eerste ronde keuze voor Brown, aldus bronnen.

Voor wat het waard is, Tony Jones (de jazzverslaggever van De Atletiek) kwam kort daarna terug op het rapport van Fischer:

Maar als dit gebeurt, roept het nog steeds enkele vragen op. Olynyk is in Toronto enigszins logisch als vloerlegger voor Scottie Barnes, maar zou dit uiteindelijk een deal met meerdere groups kunnen worden waarbij Olynyk vervolgens opnieuw wordt omgeleid om Toronto nog meer conceptkapitaal te bezorgen? Raakt Danny Ainge er gewoon bij betrokken om te proberen zijn oude vijanden in Los Angeles en New York te versieren en ervoor te zorgen dat ze Brown volledig moeten betalen? Heeft Brown überhaupt wel zin in het bewaakte Utah?

Al deze antwoorden zijn momenteel niet bekend, maar op zijn minst tegenstrijdige rapporten vormen een broodnodige kruimel drama in wat tot nu toe een saaie deadlineweek is geweest, dus daar kunnen we handelaar Danny hoe dan ook voor bedanken.

Gaat Andrew Wiggins verhandeld worden?

Shams Charania van De Atletiek maandag gemeld dat de Warriors interesse in Andrew Wiggins hadden gekregen van de Indiana Pacers en Dallas Mavericksmaar dat het, zonder dat de eigenaar van Golden State een duidelijk mandaat gaf om het salaris te verlagen, niet duidelijk was of hij zou worden verplaatst of niet.

Sindsdien is er weinig ophef geweest over de NBA-kampioen van 2022… tot woensdag, toen Marc Stein meldde dat “van de Warriors, zo zeggen competitiebronnen, wordt verwacht dat ze hun handelsopties voor Andrew Wiggins tot aan de deadline zullen onderzoeken.”

Hij heeft voor hen een deel van de berekeningen die bij die beslissing betrokken zijn, gedetailleerd beschreven zijn nieuwste Substack-column:

Veel minder duidelijk: kunnen ze een handelsmogelijkheid aangenamer vinden dan alleen Wiggins behouden? De beste koers voor Golden State, met Wiggins in jaar 1 van een nieuw vierjarig contract ter waarde van $109 miljoen en ruim onder de piekwaarde na een worsteling van het afgelopen anderhalf seizoen, zou de laatste tijd kunnen blijken te zijn om een ​​aantal hoopvolle tekenen voort te zetten dat hij enige vorm vindt in een aanvalstrio naast Draymond Inexperienced en de opkomende Jonathan Kuminga.

Ik deelde mee de bijgevoegde hyperlink dinsdag dat de gerapporteerde handelsbelangen van de Mavericks in Wiggins overdreven zijn. Later dinsdag, nadat ik dat verhaal had gepubliceerd, kreeg ik hetzelfde te horen over Milwaukee’s interesse in Wiggins.

Maar de Warriors kunnen volhouden zoveel ze willen dat ze geen enkel mandaat hebben om de loonlijst in te korten alleen maar omwille van de loonlijst. Maar totdat ze dat niet daadwerkelijk doen, is het redelijk om sceptisch te zijn dat ze niet zomaar van Wiggins zullen vertrekken als ze dat kunnen doen zonder draft-keuzes te koppelen, gezien hoe teleurstellend zijn seizoen grotendeels is geweest en hoeveel het zou hen meer kosten om hem als tweede schortteam te behouden dan voor sommige van die potentiële vrijers.

(Golden State is momenteel meer dan $ 25 miljoen aan salaris boven het tweede platformwat betekent dat er niet alleen een helse belastingaanslag op komst is, maar zij ook “Zullen geen uitzondering op het middenniveau hebben, kunnen geen contracten samenvoegen in transacties, kunnen geen eerste ronde keuze verhandelen die zeven jaar in de toekomst ligt en kunnen geen contracten verwerven wanneer ze hun eigen free of charge contracten ondertekenen en verhandelen. agenten elders.” Er zijn dus overtuigende basketbal-, en niet alleen budgettaire, redenen voor hen om de loonlijst te verlagen terwijl ze op de 22-25 en 11e plaats in het Westen zitten.)

We zullen snel genoeg weten wat zij (en alle anderen zullen doen), need gelukkig zijn er iets minder dan 24 uur voordat we zeker weten welke van deze offers – of andere – gedaan zullen worden als morgen de laatste zoemer voor offers klinkt. , 7 februari om 15.00 uur ET.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here