Home Sport Myles Garrett en Denzel Ward vertellen ons over drukte, universiteit en anime

Myles Garrett en Denzel Ward vertellen ons over drukte, universiteit en anime

0
Myles Garrett en Denzel Ward vertellen ons over drukte, universiteit en anime


Het wordt in het voetbal afgeschilderd als een cliché, maar de 12e man heeft wel invloed op de manier waarop NFL-spelers het spel benaderen.

Als het publiek achter je staat, storten golven van momentum neer op de tegenstander, spelers spelen met meer energie en opwinding en dat merk je tijdens het spel. Die golf van positieve energie kan echter snel verdwijnen als de followers niet achter je staan, waardoor het elke keer dat de bal wordt gebroken een zware strijd wordt.

In de aanloop naar Tremendous Bowl LVIII, mijn collega RJ Ochoa en ik hadden het geluk om te mogen interviewen Cleveland Browns DE Myles Garrett en CB Denzel Ward praten over fanmomentum, trashtalken en anime, dankzij onze goede vrienden bij Bounty.

Omdat alleen al tijdens de Tremendous Bowl miljarden pittige kippenvleugels worden gegeten, betekent het play-offseizoen meer vleugels en meer rommelige vingers. Dan komt Bounty binnen, de wingman die iedereen nodig heeft om de boel schoon te houden als hij je favoriete crew aanmoedigt.

Deze Tremendous Bowl-zondag zal Bounty jouw wingman zijn, need je kunt geen voetbal hebben zonder vleugels, en je kunt geen vleugels hebben zonder Bounty.

Terwijl Garrett en Ward wat vleugels aten en hun handen afveegden met Bounty-papieren handdoeken, vroegen RJ en ik hen of de Browns dit jaar de fanfavorieten in de NFL werden, en natuurlijk spraken Garrett en ik over anime!


Denzel Ward zei dat spelen bij Ohio State hem het beste voorbereidde op een verblijf op een eiland in de NFL

Michaël Thomas. Terry McLaurin. Curtis Samuël. Parris Campbell.

Voor de meeste cornerbacks op de universiteit betekende de confrontatie met een combinatie van deze ontvangers een slechte dag op kantoor en aan de verkeerde kant van een hoogtepunt staan.

Voor CB Denzel Ward, ster uit Cleveland Browns (en uit Ohio afkomstig), was dat gewoon een normale doordeweekse coaching. Ward scherpte zijn eigen gereedschap tegen de beste van de beste Staat OhioWard zei dat die veldslagen hem hielpen zich voor te bereiden op de schematische verschuiving die de Browns in 2023 doormaakten. Onder de nieuwe defensieve coördinator Jim Schwartz werd de Browns-verdediging in-your-face en agressiever, waarbij de dekking van het kwartier werd verwisseld voor mandekking en hun jongens ga beter worden.

Het resultaat? Een verdediging die de NFL leidde in toegestane yards per wedstrijd en toegestane yards per wedstrijd. Ward vormde samen met teamgenoot Myles Garrett het middelpunt van de verdediging, waarbij zijn sticky man-dekking een belangrijk onderdeel werd in Cleveland. Voor Ward betekende de verandering in het plan een terugkeer naar zijn roots, waarbij hij zei dat mandekking het enige was dat hij speelde toen hij bij Ohio State werkte, en dat hij dankbaar is voor de gevechten die hij heeft gehad met de meest gevreesde ontvangers in de sport in een vroeg stadium van zijn carrière. voetbal carrière.


Myles Garrett is misschien wel de meest sympathieke speler in de NFL en is het perfecte gezicht voor de Browns

Laat me heel duidelijk zijn en zeggen dat ik een Fightin ‘Texas Aggie ben, dus ik ben een grote fan van Myles Garrett, maar als ik er niet vóór dit gesprek was geweest, zou ik dat tegen het einde gemakkelijk zijn geweest.

Garrett is misschien wel de fysiek meest intimiderende mens die ik ooit heb gezien. Hij is een monster van een man vanuit fysiek perspectief (waardoor hij en JP het des te cooler maakten over anime), maar hij is ongelooflijk zachtaardig en heeft een hoog niveau van intelligentie.

We leven in een tijdperk waarin quarterbacks zo vaak het gezicht van hun crew zijn, maar als er een crew is met een onmiskenbare niet-quarterback-ster, dan is het Cleveland. Myles is een opwindende persoonlijkheid en dat hij erin slaagt zo te zijn, terwijl hij de hoeveelheid tijd die hij nodig heeft besteedt aan het behouden van zijn fysieke gaven, is echt een bewijs van het soort persoon dat hij is. Hij is tegenwoordig totale en full liefde en dat is echt te zien.


Je kunt ons hele gesprek met Denzel en Myles hieronder bekijken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here