Home Amusement Honey Boo Boo’s zus, Anna ‘Chickadee’ Cardwell, sterft op 29-jarige leeftijd

Honey Boo Boo’s zus, Anna ‘Chickadee’ Cardwell, sterft op 29-jarige leeftijd

0
Honey Boo Boo’s zus, Anna ‘Chickadee’ Cardwell, sterft op 29-jarige leeftijd


Anna “Chickadee” Cardwell, van de populaire reality-tv-serie Hier komt honing Boo Boo, zaterdag overleden. Ze was 29.

Cardwell stierf bijna een jaar nadat ze de diagnose kreeg met stadium 4 bijniercarcinoom.

Verschillende leden van Cardwells familie maakten de volgende dag op sociale media het nieuws over haar dood bekend.

Op Instagram, Alana “Honey Boo BooThompson deelde een foto van haar familie, samen gesteld tijdens een recente fotoshoot. Cardwell wordt gezien terwijl hij zit met kort haar en een bril en een bijpassende gestreepte pyjama draagt.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

“Anna had gisteravond zoveel pijn, maar nu weten we als gezin allemaal dat ze nu vrede heeft”, schreef de 18-jarige Thompson. “Ik weet echt niet wat ik moet zeggen, need mijn hart is volledig gebroken.”

Cardwell stierf zaterdag rond 23.00 uur in het huis van haar moeder ‘Mama June’ Shannon, omringd door haar dierbaren, aldus de familie.

“Het is niet gemakkelijk geweest om mijn 29-jarige zus vorig jaar te zien strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte,” vervolgde Thompson, verwijzend naar de kankerdiagnose van Cardwell. “Anna was een vechter en is dat nog steeds.”

Thompson zei dat ze dankbaar was dat ze aan het einde van haar leven bij haar zus kon zijn, maar wenste dat Cardwell de komende jaren haar graduate school had kunnen zien.

“De lucht ziet er vandaag een beetje anders uit. We zullen altijd van je houden, Anna”, schreef Thompson.

Ze sloot af met het schrijven dat Cardwell nu “nu op een betere plek was en voor altijd pijnvrij!”

Op TikTok plaatsten zowel Shannon als Thompson ook videoverklaringen.

Shannon, 44, van haar kant zei dat ze “het haat dat ze zelfs maar deze submit plaatst.”

In een gesprek met haar volgers zei Shannon dat Cardwell “niet anders zou willen dan dat ik op de sociale media zou verschijnen en jullie zou laten weten dat die b-ch tien maanden lang een verdomd gevecht heeft geleverd.”

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Shannon zei dat Cardwell uiteindelijk ‘haar strijd heeft gewonnen’ omdat ze nu niet langer lijdt.

@officialmamajune

@annamariecardwe39 is niet meer bij ons. Ze overleed vredig op 9 december om 23:12 uur. bid34/ #mamajune #honingbopboe

♬ origineel geluid – Mama June

Shannon zei dat ze blij was dat Cardwell zich ‘op haar gemak’ voelde om de laatste drie weken van haar leven in haar huis te wonen. Ze werd emotioneel tegen het einde van haar video en vroeg haar volgers om voortdurende gebeden voor de familie terwijl ze rouwden om de dood van Cardwell.

In de video van Thompson zei ze dat ze wist dat mensen naar haar zus zouden vragen. Ze omschreef de dood van Cardwell als ‘surrealistisch’.

Hoewel zichtbaar emotioneel, zei Thompson dat de familie ervoor koos om de dood van Cardwell kort na haar overlijden aan te kondigen, omdat ze niet wilden dat iemand anders het nieuws als eerste naar buiten bracht. Thompson zei dat Cardwell een biefstuk wilde voordat ze stierf, en hoewel zij en haar zus Lauryn “Pumpkin” Efird er een hadden gekocht, at Cardwell het rundvlees uiteindelijk niet.

‘We zaten daar allemaal te praten, en ze blies haar laatste adem uit,’ zei Thompson, terwijl hij zijn tranen in bedwang hield.

“Ik ben gewoon opgewonden en blij dat ze heeft gewacht tot ik terugkwam uit Colorado.”

In september schreef Thompson zich in als scholar aan de Regis College in Denver.

‘Ik ben blij dat ze mij in ieder geval mijn eerste semester van de universiteit heeft zien doorkomen. Ik zou echt willen dat ze mij had zien afstuderen, maar dat is geen probleem, need zij gaat over mij waken.”

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Thompson zei dat ze een pauze gaat nemen van sociale media.

@lanaaaaaa.0

Dit is voor mij een hele lastige video om te maken! Maar ik weet gewoon dat jullie zich ook zorgen maakten over Anna! Dus ik wilde ervoor zorgen dat jullie op de hoogte bleven van de dag. Anna is in de hemel aan het dansen terwijl alle anderen nu op ons neerkijken! Dit is een bericht waarvan ik wou dat ik het niet hoefde te plaatsen 💔 Helaas blies Anna rond 23.00 uur haar laatste adem uit. Anna had gisteravond zoveel pijn, maar nu weten we als gezin allemaal dat ze nu vrede heeft. Ik weet echt niet wat ik moet zeggen, need mijn hart is volledig gebroken. Het was niet gemakkelijk om mijn 29-jarige zus vorig jaar te zien strijden tegen deze vreselijke ziekte. Anna was een vechter en is dat nog steeds. Heer, sla alstublieft uw armen om haar 2 child’s en onze familie, need de komende dagen zal dit allemaal werkelijkheid worden 🥹. Ik ben zo blij dat je hebt gewacht tot ik thuis was om je laatste adem uit te blazen! Ik had graag gezien dat je mij had zien afstuderen, maar ik weet dat je me voor altijd zult aanmoedigen in de hemel! Wij zullen er allemaal voor zorgen dat uw nalatenschap voor altijd voortleeft. En ik beloof dat ik er altijd voor zal zorgen dat we onze verjaardag vieren alsof je nooit bent weggegaan! De lucht ziet er vandaag een beetje anders uit. We zullen altijd van je houden Anna 💔. Je sloeg me exhausting met die van hem, Anna, maar ik weet dat je nu op een betere plek bent en voor altijd pijnvrij! fuckkankerhhoningboobooffypt#trending

♬ origineel geluid – lanaaaa in het huis 🥳

Cardwell en haar familie speelden de hoofdrol in de populaire TLC-show Hier komt honing Boo Boo van 2012 tot 2014. De serie volgde Thompson en haar familieleden door hun dagelijkse leven in McIntyre, Georgia. De present kwam als een spin-off nadat Thompson harten received toen ze verscheen op Peuters en tiara’s als kinderschoonheidswedstrijdkoningin.

Cardwell laat haar familie achter, haar man Eldridge Toney en haar twee kinderen, Kaitlyn Elizabeth en Kylee Madison.

&kopie 2023 International Information, een divisie van Corus Leisure Inc.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here