Home Auto Consumentengids Automotive Stuff Podcast Aflevering 196: EVgo-storing, Jeep dropt mannequin, Ram’s plug-in 1500 Ramcharger | De dagelijkse rit

Consumentengids Automotive Stuff Podcast Aflevering 196: EVgo-storing, Jeep dropt mannequin, Ram’s plug-in 1500 Ramcharger | De dagelijkse rit

0
Consumentengids Automotive Stuff Podcast Aflevering 196: EVgo-storing, Jeep dropt mannequin, Ram’s plug-in 1500 Ramcharger |  De dagelijkse rit


EVgo faalt opnieuw, Ram rolt zijn veelbelovende EV-pick-upalternatief uit.

EVgo-fout
Consumentengids Automotive Stuff Podcast – EVgo-fout

Of u nu autorijdt, een auto nodig heeft of gewoon af en toe een ritje maakt met vrienden, u bent hier aan het juiste adres. Sluit je aan bij Jill en Tom terwijl ze alles onderzoeken wat er in de autowereld gebeurt. Recensies over nieuwe auto’s, winkeltips, groen rijden, elektrische auto’s, klassieke auto’s en veel leuke gasten. Dit is de consumentengids Automotive Stuff Podcast.

Aflevering: 196

Uitzenddatum: 5 december 2023

Gast: Trevor Dorchies

Sons of Velocity-uitgever Paul Herrol vervangt Jill deze week. Paul en Tom openden de present en spraken over de stopgezette Fiat 500X en de daaraan gerelateerde kleine cross-overs van de Jeep Renegade. Tom vroeg Paul of hij dacht dat de recente omzetdaling van Jeep – althans gedeeltelijk – het gevolg was van de kleine, te conventionele cross-overs van het merk, zoals de Renegade, Compass en Cherokee.

Paul sprak over vier nieuwe Sons of Velocity-video’s die beschikbaar zijn om te bekijken op WeAreMotorDrive.com. De video’s tonen de rondetijden op het racecircuit Highway America en omvatten de Toyota GR Corolla, Volkswagen GTI, BMW M2 en Toyota Supra.

Naar aanleiding van Jills problemen met het opladen van elektrische auto’s van een week eerder, deelde Tom een ​​verhaal van vergelijkbare frustratie, waaronder kapotte Evgo-oplaadeenheden (die in de app van de supplier als operationeel werden vermeld) en het overhypte ‘Tremendous Quick’-opladen van Electrify America.

In het tweede phase verwelkomen Paul en Tom Ram Communications Supervisor Trevor Dorchies bij de present. Trevor heeft de hosts bijgewerkt over producten in de Ram-pijplijn, waaronder de opnieuw ontworpen 1500 pick-up, de RAM REV elektrische pick-up en de plug-in-hybride Ram Ramcharger met groter bereik. Ook besproken is de nieuwe, ultra-luxe Ram 1500 Tungsten.

In het laatste phase wordt Paul onderworpen aan Tom’s “Finest Mileage” -quiz, inclusief een verrassende Burger King-bonusvraag. De presentatoren sloten de present af met een discussie over waarom Toms testvoertuig, de Toyota Sequoia TRD Professional uit 2024, ervoor zorgt dat Tom een ​​waterbuffel wil neerschieten.

De Consumentengids Automotive Stuff Podcast wordt elke maandag om 15:00 CT stay uitgezonden

op de TalkZone-radionetwerk.

Obtain nu op Apple Podcasts

Bekijk eerdere afleveringen

Deze week besproken:

Zonen van snelheid

Beste autopodcast Wij zijn motorisch aangedreven

Gids voor het opladen van elektrische voertuigen

Autosalon van New York 2023: 2025 Ram 1500 REV

2025 Ram 1500 Ramcharger: eerste blik

2025 Ram 1500: eerste blik

Volgen de bemanning:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here