Home Amusement Exclusief: ‘Geen gevechten meer’ Katrina Kaif over Vicky Kaushal’s reactie op Tiger 3-actiescènes

Exclusief: ‘Geen gevechten meer’ Katrina Kaif over Vicky Kaushal’s reactie op Tiger 3-actiescènes

0
Exclusief: ‘Geen gevechten meer’ Katrina Kaif over Vicky Kaushal’s reactie op Tiger 3-actiescènesKatrina Kaif is vandaag de dag een van onze meest gevierde supersterren en zoals de meeste van haar collega’s in de filmindustrie zeggen: het is puur laborious werken en toewijding. Maar er is nauwelijks een vleugje sterrenhemel dat je voelt als je met haar praat. Ze is wijs en toch vlijmscherp in haar woorden over haar leven, dierbaren en werk. Nu Tiger 3 de kaskrakersrecords verpulvert, zijn er alleen maar meer redenen om je te verheugen en haar opgewekte karakter zorgt ervoor dat je meteen gefascineerd raakt door alles wat ze te delen heeft. In een vrij gesprek vertelt ze over de vele dingen die ze in de loop der jaren heeft geleerd over succes, het consolation van het werken met haar goede vriend en vertrouweling – Salman Khan in een gigantische franchise als Tiger 3, en of Vicky Kaushal en zij het goed zouden maken previous uitstekend bij een epische actiefilm in wording. Fragmenten:

Katrina Kaif

Is de waardering voor de Tiger-franchise deze keer specialer, nu er meer over vrouwelijke hoofdrolspelers wordt gesproken in het spionage-universum van YRF?

De Tiger-franchise staat zo dichtbij mij. Het is een jaar of 11 geleden. Het is de liefde en waardering van het publiek die ons in staat stelt deze movies te maken. Dus elke keer dat het uitkomt, is het altijd zo’n zenuwslopende tijd waarin je wacht alsof het een examen is en je bent geslaagd voor de check. Ik denk dat mensen het hebben gewaardeerd dat Zoya dat respect en gelijke voet heeft gekregen in een grote actiefranchisefilm en dat het geweldig is om een ​​sterke vrouw op deze manier gepresenteerd te zien en zo’n karakter te krijgen. Het is een heerlijke ruimte om in te vertoeven.

Katrina Kaif

Niet alleen Zoya in de Tiger Franchise, maar ook Katrina Kaif is met dit personage meegegroeid. Vertel ons over jouw groei en de verbinding.

Ik denk dat het de mentaliteit is om nooit op te geven en wat het leven je ook te bieden heeft, welke situatie je ook tegenkomt. Als je aan falen denkt, denk je niet aan het gevecht. Er is een obstakel. Hoe benader ik het? Wat moet ik doen, fysiek aanwezig zijn op dat second, veerkrachtig zijn, je niet door iets laten neerhalen? En zelfs als iets je somber maakt? Weer opstaan, voet bij stuk houden en vechten. Ik heb vaak tegen zoveel mensen in mijn leven, tegen mezelf en tegen mijn vrienden gezegd dat het leven je moeilijkheden zal bezorgen. Maar de tegenslagen zullen komen, en als ze komen, moet je vechten. Dat is ook de onderliggende emotie in de Tiger-films. Geef nooit op.

Katrina Kaif

Ben jij altijd zo wijs geweest?

Ik weet niet of ik het wijsheid zou noemen. Ik denk dat het gewoon bepaalde dingen zijn, bepaalde geloofssystemen. Zo zou ik het noemen. Bepaalde geloofssystemen zijn diep in mij geworteld. Ik weet zeker waar het leven over gaat. Ik weet het zeker omdat ik deze vrouwen om mij heen heb gezien. Ik heb dit bij de vrouwen gezien. Ik bewonder het feit dat je weet dat je moet opstaan ​​en vechten, hoe je je ook voelt, hoe zwak je je ook voelt. En dat is wanneer je succes zult zien. En dat is het second waarop je zult zien dat de dingen veranderen.

Katrina Kaif

Hoe kom je terug naar het spelen van een personage als Zoya, ondanks het spelen van andere personages tussendoor?

Vicky vertelde een vriend van ons dat als Tiger komt, hij een schakelaar ziet. Alsof ik in een andere persoon verander. Wat er meestal in een movie gebeurt, is dat je de eerste paar dagen of weken er een beetje achter komt. Maar toen ik bij Tiger 3 kwam, wisten we wie Zoya was. We kennen haar mentaliteit, het achtergrondverhaal. Ik denk dat dat je zoveel meer vrijheid en vertrouwen geeft. En natuurlijk is er ook de lichamelijkheid. Alsof ik weet dat het een actiefilm is. Ik moet me fysiek voorbereiden. Ik moet ervoor zorgen dat ik in die fysieke vorm verkeer dat ik het soort actie kan uitvoeren dat ik voor ogen heb, en in Tiger 3 wilden we dat de actie nog spectaculairder zou zijn, groter, beter en sneller. Ik wist dat ik deze keer een ander soort coaching zou inbrengen. Ik ga meer dierenstroom, meer flexibiliteit en meer vloeibaarheid binnenbrengen en zal samenwerken met enkele van de beste actieteams. Het is altijd heel spannend.

Katrina Kaif

Vertel ons over Vicky Kaushal’s eerste reactie op jouw spannende actiescènes.

(Lacht) Hij zei: ‘Wat je vanaf nu ook zegt, het is juist.’ Hij is alsof je gelijk hebt. Hij zei: geen gevechten meer.

Katrina Kaif

Maakt het makkelijker om je voor te bereiden op zulke actiescènes als je een van de sterkste actrices bent?

Ik probeer een gezonde levensstijl te leiden. Dat is precies hoe ik me voel als persoon, maar dat betekent niet dat je 365 dagen per jaar klaar bent voor actiefilms. Ik heb een opzegtermijn, ik weet dat Tiger 3 over drie maanden verschijnt. Ik start die zone te betreden. Ik zal mijn uithoudingsvermogen vergroten. Ik ga mezelf wat more durable pushen. De trainingstijd was korter, waarschijnlijk omdat je meer spiergeheugen in je lichaam hebt, maar het was moeilijker alsof het intens was. De voorbereiding die ik deed voor Tiger 3 was intens. Het was veel nadenken over de materie, omdat je je moe zou voelen. Ik moest door mijn geest werken in plaats van alleen door mijn lichaam om mezelf daar een beetje uit te duwen.

Katrina Kaif

Heb je Vicky en jezelf ooit voorgesteld in een hardcore actiefilm?

Absoluut. Ik heb zoiets van, laten we eens kijken. Kom op. Kom maar op.

Wie is er sterker tussen jullie beiden?

Kijk, het gaat niet om kracht. Dat is het mooie van actie. En dat is het mooie van de verschillende soorten self-discipline. Je hebt brute kracht, maar dan heb je ook snelheid. Je hebt iemand die meer kracht heeft, maar dan heb je ook behendigheid. Het draait allemaal om het klaren van de klus. Vicky is een fenomenale performer en we bespreken werk altijd met elkaar en dat is zo geweldig dat we dat kunnen doen. We hebben interessante en gezonde discussies over ons werk samen.

Katrina Kaif

Hoe zie jij succes vandaag?

Succesvol zijn in het leven betekent voor mij voldaan, gelukkig en vredig zijn. Een huwelijk van alle aspecten van je leven, je werk, je spullen en je innerlijke zelf, dat is waar. Dat is het ultieme succes. Het is de liefde en acceptatie die je krijgt van het publiek en de uiteindelijke bevestiging is natuurlijk de kassa, need het betekent dat mensen keer op keer zijn gegaan, misschien om de movie te zien, en dat de liefde die ze eraan geven betekent dat onze visie aansluit bij het publiek.

Katrina Kaif

Vertel ons wat je vergelijking is met Salman Khan, al zoveel jaren een vriend en co-ster.

Het mooie aan Salman en mijn vergelijking door de jaren heen als professionals is dat het is geëvolueerd. Toen ik bij hem begon, was ik een full nieuwkomer. Hij had meer dan 50 movies gemaakt en dit was mijn tweede movie. Dus dat is nu door de jaren heen geëvolueerd, toch? Als acteur heb ik mijn stem gevonden. Ik heb mijn voeten gevonden. Ik vond mijn plek en zag de vergelijking veranderen op de set. Er was meer gemak. Nu is er meer. We zijn spontaner in de scènes. Er is meer vloeibaarheid, er is meer uitwisseling, en ik denk dat dit een manier is waarop onze dynamiek door de jaren heen is veranderd. En bij Salman, zoals hij is als persoon, komt hij niet met vaste ideeën. Je moet vloeiend zijn in de scène en hij zal je gewoon verrassen en het ergens anders naartoe brengen. Daar moet je op voorbereid zijn. Dus als je met een vaststaand idee komt en je bent niet beweeglijk, dan ga je die synergie niet vinden. Je moet met een open geest komen en je moet elkaar een beetje voeden. Ik denk dat bij hem elke dag onverwacht is. Je moet alert zijn als hij op de set is. Je moet voorbereid zijn op het onverwachte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here